Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 ps4 ve switch'te var, ama zaman alıyor çıkması cfw ya da hw chip çıkması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Yok. Fiyatlar zaten iyice Xbox'a çekti beni, GamePass güzel şey. En çok oynanmış oyunum da Forza oyunları zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 21 saat önce, Silphatos dedi ki: ps4/xbox1 da korsan var mı çiple miple? ps3'teki aynı mantıkla kırılabiliyor abi. ama işte farklı yöntemlerle vs. firmalar ona da önlem aldı first day patchler vs. gibi. çok tutmadı kırılma olayı değmez gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 https://hwp.com.tr/bulut-tabanli-xcloud-xbox-game-pass-ultimate-aboneligine-ekleniyor-144113 xbox'a geçirecek galiba bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 exclusive falan çıkartamıyorlar, bari millete oyun dağıtalım da bizi seçsin diyorlar işte asdfasd multi-platform severler için kusursuz fırsat ama ya, adamlar o olayı iyi görmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Game Pass büyük avantaj zaten. Series X'e kayıyorum sürekli. Exclusive oyun istiyorsak Switch var, zaten Nintendo oyunları her zaman daha çok açtı beni Sony'den. Forza hastasıyım bir de, simcade takılıyorum genelde. Ghost of Tsushima 500tl çıkıyor abi bir de, yeni nesilde bir de oyunlar pahalanacak diyorlar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 büyük ihtimalle 69.99 dolar olacak oyun fiyatları. nb2k yeni oyunu zamlı fiyattan çıkaracağını duyurdu. bu kurlar ile, konsol oyunculuğu ülkemizde epey zor. pc'den devam ya da xbox game pass ile verilen oyunlar bana yeter diyorsanız, xbox tercih edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Pc'de de sistem fiyatları çok arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 PC olarak bu geçti aklımdan: https://www.gamegaraj.com/urun/skywalker-5an-x/ Oyun fiyatlarından düşündüm ben de, istiyorum pek PC oyunculuğuna dönmeyi ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 hazır build Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 hazır değil ya alttan seçiliyor kafana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Eksa kurmuş abi bunları, zaten ülkeye epey bir donanım ithalatları var onların. Fiyatlar ucuz o nedenle. Aynı marka donanımı kendin alınca epey daha pahalıya geliyor. Mantıklı geldi bunlar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 4 saat önce, Fistan dedi ki: hazır değil ya alttan seçiliyor kafana göre nasıl kafana göre seçtiriyor? belirli ürünler var onları seçtiriyor. bu tarz hazır sistemlere, seçtirdikleri ürünlere kısıtlama getiriyorlar. paylaşılan sistemde neresinden tutsan elinde kalıyor yahu, ekran kartı normal 2060 koymuş hayatta alınmaz, 500 tl fark verip super olanını almak lazım. anakart, biostar hiç bir fikrim yok nasıl bir anakart hiç alıp kullanmadım onda da işimizi şansa bırakmazdım gerekirse b450 alır ama güvenilir markanın bir ürününü seçerdim. ram mesela tek modul 16 gb 3000mhz yani çift kanal 2x8 almak varken birde mhz düşük. 300-400 arası fark verip raminide düzelteceksin. güç kaynağı, fsp marka koymuş, başka alternatifte sunmamış.. fsp'nin psuların fan sesleri epey rahatsız ediciydi. sonradan düzelttiler mi bilmiyorum ama şahsen ben almazdım o psu yu. m2 ssd okuma/yazma hızı düşük olan konulmuş. üstüne farkı verip değiştirmek lazım. kasa, yanlış görmüyorsam önü cam. o öndeki fanlar kozmetik amaçlı oluyor. hava akışı için ön tarafı mesh kasa almak lazım... bu sefer kasayıda değiştirmek gerekiyor. yani kısaca şöyle diyim. 7.5 k ya çöp bir sistem topluyacağıma, üstüne 1,5 max 2 k daha koyup, 9-10k arasına, hem içime sinecek hemde daha düzgün bir sistem toplardım. bu hazır sistemler cs go, fortnite, pubg ci bebeleri kandırmak için hepsi tuzak ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 akşam 7 de xbox yeni cicilerini gösterecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 yeni fable var diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Son yillarin en kotu event’iydi. O kadar kotu ki bir sonraki jenerasyon’da xbox brand’inin olacagini bile dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 x box tan çok gamepass satmaya uğraşıyolar gibi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 (düzenlendi) bi önceki event'te demediler mi, "bi sonraki gameplay odaklı olacak" diye? Ben mi yanlış hatırlıyorum? 7 saat önce, Xenus dedi ki: yeni fable var diyorlar Evet var ama Animasyon video. Hype'a gerek yok Temmuz 23, 2020 eregorn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 abi biz xbox diye bir şey yaptık ama, siz onu çok şey yapmayın. bakın burada game pass var, siz onu alın pc'de onu oynayın eventi olmuş. ps5 + pc'ye game pass alın diye kıçını yırtıyor microsoft ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Bunu daha izlemedim ama sonynin son eventi bu kadar sıçmışken microsoftun kendi ayağına sıkması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 (düzenlendi) bana çok da mantıksız gelmedi. multiplatform kullanıcılara konsol pazarlamaktan vazgeçiyor sadece. vardır ellerinde heralde survey, tahmini kaç kişide xbox+pc var, yaş aralıkları, oyuna ne kadar harcıyorlar, bu kitleye ne kadar konsol satmayı öngörüyorlar vs... (tabi şu an "bunlara toplam 5 tane falan satarız işte" diyolardır heralde lel) lolbox'ın doğru düzgün exclusive'i olmadığı için, pc+xbox sahibi insanlar az ve multiplatform olan çoğu oyunu da pc'ye alırdı diye düşünüyorum. ek olarak sadece konsolda oyun oynayan peasant'lardan "game pass iyi ya" diye xbox alan da olur, "ehe oyun geliyo" diye gamepass'a giren (ve xbox sahibi olmayan) pcmr da olur. "biz bunlara satamazdık ki zaten" dedikleri kitle vs. gamepass marketing'iyle xbox (+gamepass) alacak konsolcular + pc kullanıcılarına satmayı öngördükleri gamepass getirisi. Temmuz 23, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 HDMI 2.1 destekli 120hz tv'ler saka fiyatlarda: LG OLED C9 65" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2020 gow gösterecekler dip düşürecek diyo hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2020 On 24.07.2020 at 11:59, Goering dedi ki: HDMI 2.1 destekli 120hz tv'ler saka fiyatlarda: LG OLED C9 65" €1500-2000 falan avrupada da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2020 65" tv bakıyosanız normal o fiyat. 65" ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar