Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Character creation iskence olacak gene. Oyun zorla bir class a baslatsa keske ilk oynayista en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 GERGE, 29.07.2023 22:02 tarihinde dedi ki: Bu arada oyunda epey bir skill check var, tavsiyem Sword Bard ile başlamanız. Jack of all Trades ilk oynanışta iyi olabilir. Ya onu ya da eldritch knight'ı seçeceğim. Jedi ve witcher gibi büyü destekli yakın dövüşçü karakterler hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Githi alıp wizard yapabiliyor muyuz yoksa illa fighter mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 İstediğini yapabiliyorsun. Yine de ilk oyunda sırf skill checkler ve her şeyi iki kötü yapabilmesi nedeniyle Sword Bard derim, iki level da rogue koyarsan üzerine tam eğlencelik RP karakteri olur. Ben Seldarine Drow ile 10 Sword Bard, 2 Rogue yapayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 sıfır hype, sıfır bilgi ile giriyorum oyuna. mutluyum. ilk EA çıktığında azıcık oynadıydım o kadar. merak ettiğim tek soru var: oyun solo oynanıyor mu yoksa *sıfırdan* kendi oluşturduğumuz karakterlerle parti mi yapmak gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Kendi karakterinle giriyorsun, ama companionlar geliyor. Ben de ilk çıktığında sadece 4-5 saat oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 (düzenlendi) Masaustune player's handbook (10th print) 'u attim dursun, secilebilen irklar claslar vs listesi geride vardi resim olarak, mevcut companionlarin buildi ile sinirli degilsiniz istersen Minsc alip onu warlock'a cevirebiliyorsunuz full respec ile. Simdilik bunu belirledim: main - 7 rogue/ 5 ranger fghtr - ranger/fighter (champion) (minsc) mage - evocation/? cleric - light, fighter (battlemaster) mod durumuna gore 5. bir karakter daha ekleyebilirim. Temmuz 30, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Companionlar haricinde mercenary adı altında tamamen kendi yarattığımız karakterlerle de oynayabiliyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 (düzenlendi) Ya ben buna hiç bilmeden başladım ama grup baştan yanlış oldu, iki wizard bir rogue bir sorcerer var sürekli dayak yiyoruz companionların classları nasıl değişiyor ki? Zaten gruba girerken baştan classla geliyorlar, level atladıkça skillerin yönlerini mi değiştirmeliyim anlayamadım bu arada 4 kişi takılıyoruz 5 inci kampta bekliyor galiba, doğru değil mi bu Bir de bu Gale BG1 de bizi evlatlık alan büyüten büyücü değil mi, saldırıda şehit düşüyordu Temmuz 30, 2023 lovecraft0Z tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Başlama şimdi, oyun çıkmadı. Devam edemezsin. Çıktığında yeni save gerekecek. Yarın çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 GERGE, 30.07.2023 20:38 tarihinde dedi ki: Başlama şimdi, oyun çıkmadı. Devam edemezsin. Çıktığında yeni save gerekecek. Yarın çıkıyor. 3 Ağustosta çıkmayacakmıydı? . lovecraft0Z, 30.07.2023 20:00 tarihinde dedi ki: Ya ben buna hiç bilmeden başladım ama grup baştan yanlış oldu, iki wizard bir rogue bir sorcerer var sürekli dayak yiyoruz companionların classları nasıl değişiyor ki? Zaten gruba girerken baştan classla geliyorlar, level atladıkça skillerin yönlerini mi değiştirmeliyim anlayamadım bu arada 4 kişi takılıyoruz 5 inci kampta bekliyor galiba, doğru değil mi bu Bir de bu Gale BG1 de bizi evlatlık alan büyüten büyücü değil mi, saldırıda şehit düşüyordu tebrik ederim böyle bir parti ile biraz bile gidebildiysen eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 (düzenlendi) GERGE, 30.07.2023 20:38 tarihinde dedi ki: Başlama şimdi, oyun çıkmadı. Devam edemezsin. Çıktığında yeni save gerekecek. Yarın çıkıyor. Tamamdır 3ünde sıfırdan düzgün başlayayım. Yarın sadece act1 ile çıkıyomuş galiba, diğer actları görmek isterdim o yuzden üç gün daha beklerim Spoiler @Pallando abi druid base e saldırıyı püskürttüm yav ama ne çektim bi ben bilirim Temmuz 30, 2023 lovecraft0Z tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 3 gün erken çıkış vardı, sanırım çıkışı bir ay erkene alınca o iptal oldu. Perşembe şimdi, akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Druid vs boyle hayvana donusebilen bir karakteriniz varsa sehirde orda burda diger karakterlerin giremeyecegi semi-secret yerlere girebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Gizli yer icin kedi olmak lazim druid ac, ek diyalog secenegi var bard ac, skill check var mage ac, genital secenegi var dragonborn ac… kac kez oynayacagiz yahu vakit yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Steam de oyunun 122 GB olduğu doğrulandı Steam in erken erişim kuralları gereğin 3 Ağustosa kadar indirmek mümkün olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Saka maka baya acayip bir masterpiece geliyor galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 GERGE, 30.07.2023 12:06 tarihinde dedi ki: Sword Bard derim, iki level da rogue koyarsan üzerine tam eğlencelik RP karakteri olur. RP karakteri ve RP olmayan karakter nasıl oluyor GERGE açabilir misin biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 var olanın 80gblık oyunun üstüne update yapacak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 axedice, 01.08.2023 07:59 tarihinde dedi ki: RP karakteri ve RP olmayan karakter nasıl oluyor GERGE açabilir misin biraz? Kastettiğim skill olayı ya, bilgisayar oyunlarında çoğu olay skilller ardında kilitli kalıyor. BG3 öyle mi olacak bilmiyorum tabii ama jack of all trader yardımcı olabilir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 eregorn, 1.08.2023 08:00 tarihinde dedi ki: var olanın 80gblık oyunun üstüne update yapacak değil mi? Tavsiye edilmiyor bu Resmi açıklamaya göre oyun Steam den tam silinmeli ve yeni yükleme yazılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 (düzenlendi) Alıntı Baldur's Gate 3 character planner by GameFractal (currently limited to Early Access content, but will be updated for the full game) https://baldursgate3.gamefractal.com/ Alıntı Do note that there is no pre-load and it will be a full download, not an update to the Early Access build. It weighs ~122GB. Ağustos 1, 2023 progamer tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Benim anlamadığım birşey var şimdi adamlar diyorki işte party atıyorum bir fighter bir mage işte bi paladin olsun falan filan. Tamam biz kendi karakterimizi istediğimiz class seçtik fakat compainonlar sonuçta kendileri bir class la geliyor, o class ı mı değiştirin diyorlar, bunu nasıl yapacağız ki? multiclass nedir onu hiç anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2023 multiclass dediğimiz şey: bazı class'ların birkaç özelliğini aldıktan sonra diğer classlardan devam etmece. mesela druid ile 2 level alıp hayvana dönüşme özelliğini kazandıktan sonra diğer tüm levelleri fighter classından almaya devam edebiliriz. D&D'de sınır yok normalde multiclass için. baldur ne kadar destekliyor bilemem. companionsuz solo oynamayı deneyeceğim ben en başta. ne kadar gerçekçi olur bilmiyorum tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar