Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Bitirdim 2. sezonu Duyar kasma olaylarina fena giydirmemisler ama esas mesele yine irkcilik, baska ajanda mi yok abi dunyada Bir suru klise vardi senaryoda, karakterler arasi diyaloglarda vs Yeter artik en aciklanmasi gereken olayin en habersiz gelip sorunlari cozmesi klisesinden, her meselenin bir asil tendonu olusundan, anlamli bakismalardan, blof yapan karakterin digeri arkasini donup giderken "dur bekle!" demesinden, kafasina silah dayanmis adamin "oldur beni zaten pisligin tekiyim" diyerek olumden kurtulmasindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 guzel bitti 2. sezon, zaten 3. sezona yenilemislerdi daha baslamadan, ucu acik birkac birsey kaldi onlarida 3. sezon yaparlarsa temiz olur: Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 ne dandik twistti be final haha. comicte falan da yokmuş öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 ya allah rizasi icin superhero veya supervillainlara silahla ates edilmesi bitsin artik yil 2020 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 kelebek bıçağıyla mı dalsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 ya da two by four ile mi vursunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 On 10.10.2020 at 15:06, paradoksalkedi dedi ki: ya allah rizasi icin superhero veya supervillainlara silahla ates edilmesi bitsin artik yil 2020 ya bıçağın çalışıp silahın çalışmaması peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Ilk sezon nasil iyi basladiysa ikinci sezon o kadar sicti bir butun olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Abartmayın lan fularlının gazına gelip , gayet iyi sezondu. Stormfront biraz fazla körgözüne bıçak bi villiandı (pun intended) , onun harici ilk sezon gibi aksyonu ve draması yerindeydi, karakterler inandırıcıydı, dialoglar cringe değildi falan. Sonda bi plot twist bekliyordum ama o da sandığım kadar cheesy çıkmadı, gayet memnunum ben gidişattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 gayet iyi sezondu, eglendirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 axedis tam bir "this is why we can't have nice things." BEYNİ KAPATIP İZLİCEKSİN KANKA MANTIK ARAMICAKSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 İşte beyni kapatmayaa gerek yok o seviyede bi dizi değil, sen fularlıyım entelim çok üst düzey izleyiciyim havası atabilmek için gereksiz gömüyorsun onu diyorum. SORUN SENDE ÇAKMA VLADIMIR HARKONNEN SENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Bence de izletti, eglendirdi. Goldbaren’in cipsi filan bitmistir izlerken, mutsuz olmustur o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 (düzenlendi) goldbaren diziden filmden ne anlar la Ekim 12, 2020 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 komiklik seviyesi ilk sezon kadar olmasada ben bayıla bayıla heycanlı heycanlı izledim ikinci sezonu. Stromfront gibi homelanderı dengeleyen bişiler olmadımı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Son bolumu bitirdim Spoiler Bu kafa patlatan kisi akil hastanesindeki Lisa miydi neydi, o cikacak diye dusunmustum hep. Onun gucu baya ayni ise yaramiyor muydu. Birinin karisi digerinin annesi olmasindan baska hicbir ozelligi olmayan, cocugum da cocugum diye zirlayan Becca gereksizinin tasfiye edilmesi iyi oldu. Kadinin dikkat cekici hicbir ozelligi yok iken Butcher denen issiz adamin ona olan tutkusunun aciklanabilir bir tarafi da yok bence. Senaryo ana karaktere amac yuklemek icin kadini kullandi, artik ise yaramadigi yerde de tembelce kurtuldu. Cocugun attigi lazerden o sekilde olmesi sacmaydi. Bir ayni lazeri yiyen Stormfront'a bak bir bu kadinin olum sekline. Oburu Darth Vader'a donmus, bunun boynu kaniyor ne alaka yani. Ayrica Stormfront lazerden yaralaniyorsa Homelander'in attigi lazerden niye anca libidosu artmisti? Bu Maeve nasil surekli dayak yiyenin yanina teleport oluyor anlamadim. Hadi birincisinde Vought'un ofisindeydin, ikincisinde ormandasin be. Orada mevzu olacagini nereden biliyordun, neyle geldin oraya. Kimse de gormuyor kadini kadraja girene kadar. Gunumuzdeki bazi populer sorunlara parmak basmiyor, akintiya karsi yuzmuyor degildi ama yine 2020 yilinda dunyanin Naziler'den kurtarilisini izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 Onceki sezona kiyasla cok daha kotuydu bence. Tam bir meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 şahane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Bu sene izlediğim açık ara en iyi dizi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 ilk sezon daha iyiydi ya. En sevdiğim sahne homelander'ı homebanger yapmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 On 16.10.2020 at 20:26, Nigger_of_the_sand dedi ki: Son bolumu bitirdim İçeriği gizle Bu kafa patlatan kisi akil hastanesindeki Lisa miydi neydi, o cikacak diye dusunmustum hep. Onun gucu baya ayni ise yaramiyor muydu. Birinin karisi digerinin annesi olmasindan baska hicbir ozelligi olmayan, cocugum da cocugum diye zirlayan Becca gereksizinin tasfiye edilmesi iyi oldu. Kadinin dikkat cekici hicbir ozelligi yok iken Butcher denen issiz adamin ona olan tutkusunun aciklanabilir bir tarafi da yok bence. Senaryo ana karaktere amac yuklemek icin kadini kullandi, artik ise yaramadigi yerde de tembelce kurtuldu. Cocugun attigi lazerden o sekilde olmesi sacmaydi. Bir ayni lazeri yiyen Stormfront'a bak bir bu kadinin olum sekline. Oburu Darth Vader'a donmus, bunun boynu kaniyor ne alaka yani. Ayrica Stormfront lazerden yaralaniyorsa Homelander'in attigi lazerden niye anca libidosu artmisti? Bu Maeve nasil surekli dayak yiyenin yanina teleport oluyor anlamadim. Hadi birincisinde Vought'un ofisindeydin, ikincisinde ormandasin be. Orada mevzu olacagini nereden biliyordun, neyle geldin oraya. Kimse de gormuyor kadini kadraja girene kadar. Gunumuzdeki bazi populer sorunlara parmak basmiyor, akintiya karsi yuzmuyor degildi ama yine 2020 yilinda dunyanin Naziler'den kurtarilisini izledik. Spoiler bir super kahraman dizisi icin fazla bile populer sorunlara parmak basiyordu, memes&fakenews konusuna guzel yaklasip birakti en azindan. ucuncu sezonda AOC+Vought CEO'suna karsi olacak heralde, ama cok farkli plotlardan da gelebilirler, hughie villain bile olabilir, gorelim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Guzel sezondu, 3 de guzel olur.. Dean Winchester varmis o yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 İki sezon ardarda izledim, ne güzel diziymiş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 son 2 bölümü izlemeyi unutmuştum, nigger’ın yazdığı saçmalamalara katılıyorum. başarısız buldum finali: Spoiler gene homelander bütün leadlere tek atacakken “ama dur hiç weakpointin yok ama duygu sömürüsü yapark seni durduruyoruz” yaptılar. birebir aynısı invincible sezon sonunun of yani. kafa patlatanın senatör çıkması ilginçti sadece ama mantıklı mı bilemedim. lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar