Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2026 Mesaj tarihi: Mart 5, 2026 seni abdulhamidin yanlizligina terk etmiycez homelander reyiz
progamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2026 başladı son sezon. 2 bölüm çıkmış gerisi haftalık
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2026 Son sezon 1-2 Spoiler Treni boşu boşuna harcattılar cidden kaç sezondur devamlı aptalca kararlar vermeseler 100 kere bitmişti hikaye. Ama işte bütün kahraman göndermelerini tek tek öldürmek lazım. Bir trk spinoff charının kaçmasına izin verdiler herhalde o diziyi sürdürmek için. yalnız kaptan amerika’nın ölmediği belliydi, mal gibi yediler. Ayrıca deep gelip görüp nasıl etkilenmemiş onu da anlamadım ama neyse artık. Virüs de bir işe yaramayacak hadi bakalım sonunda iş gelip tekme tokat dövüşüne kalacak gibi gene.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2026 5. sezon olmasına rağmen çok leş dğldi. ilk bölüme baktım sadece biraz mantık hataları vardı ama 5.sezon hede hödö popcorn dizisi diye birşey demiyorum.
Öne çıkan mesajlar