Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #14

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ben de köpeğimi hastalıktan kaybettim. Acı aynı acı ama insan aynı insan değil....

Şeker'i Leishmanya'dan kaybettik. Türkiye'de %95 oranında güney illerinde görülen bir hastalık. Hastalık ilk başladığında veterinerler sorunun nereden kaynaklandığını bulamadılar. Sorunun safrada olmasından şüphelendiler ve ameliyata alabilmek için önce enzim değerlerini düşürmeye çalıştılar. O arada (tamamen şans eseri) leishmanya olduğunu öğrendik. O %5 geldi bizi buldu. Leishmanya'nın en belirgin semptomu topallamaymış. Bizimki fiti fiti geziyordu. Hastalık son safhasına geldiğinde dahi topallamadı eşşek sıpası.

Neyse tedaviye çok çok geç başladık. Ben fellik fellik ilaç ararken corona kapanmaları başladı. Yurtdışı uçuşları tamamen bitene kadar sadece 1 kutu ilaç bulabildim. Kurtaramadık... Direkt teşhis koyabilselerdi belki kurtarabilirdik ama olmadı...

Herkes aynı şekilde yaşamıyor acısını. Kaybı ile bağı aynı olmuyor. Kız arkadaşın da eminim ki üzgündür. Sen de, o da aradan yıllaaaar yıllar geçse de alakasız bir şeylerden dolayı hatırlayıp üzüleceksiniz. Kız arkadaşının niyetinin kötü olmadığını bil yeter. Bak parayı öde ödeme kısmında bir şey söylemiyorum. Sadece çıkan tartışmada birbirinize karşı kırıcı olmamaya çalışın yeter.

Biz eski eşimle Şeker'in hastalığı nedeniyle alyanslarımızı bile satmak zorunda kalmıştık... 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

iyi kötü iki ay boyunca bir hizmet almışsın. bundan doğan borcunu ödemek yerine 9 ay görmezden gelmişsin. belki veterinere gidip durumla yüzleşsen veteriner ücret bile istemeyecek, bilemezsin. ama sen bu yüzleşmeden bile kaçınarak borcuna net bir şekilde sadık olmamışsın. kız arkadaşının elalem ne der gibi bir kaygıya sahip olmadığını, zaten tatsız olan bir olayın senin açından (ve onun da) daha keyifsiz bir hale gelmemesi için uğraştığını düşünüyorum. 

gece cevap vermedi diye kötülediğin veteriner de 6 aydır seni mahkemeye vermemiş esaslı biriymiş demek ki

incredibull tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Abi her zaman boktan seyler gelmiyor ofisime lol

GmrOTMz.jpeg

Sole bisi geldi sirkete, dedim gene bir pati benimle alay ediyii

fuARvAF.jpeg

promises given, promises kept ❤️ tesekkur ediyorum meme ve Johnny icin buradanda 

iyiki varsiniz patiler

🥹

(Like atarsiniz instadan lol)

Laurelin tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...