Dynun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 uhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Kura endekslesinler oldu olacak. Aman 10 dolarları eksik kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 6 saat kala almışım iyi ki fsdfs Dün gece 2de hayde bisssm dedim girecektim ki nvidia driver update varmış onu yapmam gerekiyormuş. Yapamadım. Trilyon dolarlık nvidianın client ı çöktü. 1 saat falan bekledim baktım olmuyo zıbardım. Hemen akşam olsa da otursam pcye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Artık ülke preorder ülkesi oldu zaten, en azından refund olayı eskisi gibi değil, kolay. Oyun epey iyi gidiyor ama, İlk bölgeyi bu akşam bitiririm, 3 zindan kaldı sadece yapılacak, sonra 2. bölgeye ve Act II'ye geçeceğim. Level 45 oldu bile ama ilk bölge bitene kadar sorcerer. Yavaş yavaş tadını çıkarıyorum oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 wow'a da zam gelmiş 200 tl olmuş aylık. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 lvl 21 ile act 3'teyim ben günde 2 saat oynaya oynaya takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 ben 42 ile act 2 bitirdim yeni. o da bi yerden sonra dungeon bırakıp main gitmeye başladım. yoksa act 2 de 50 olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 hikayeyi bitirip sonra en baştan tamamlaya tamamlaya gelirim diye side quest falan takılmıyorum at alınca daha rahat olur diye ama mantıksız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 At yerine zaten heryerde teleport pointler var , bence at beklendiği etkiyi yapmıyor. Hele herşeye bakan onu açayım şunu toplayayim diyen biriysen.. misal ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 temmuzda poe 2 için duyuru geçerler yakınsa onu beklerim ben ya hiç ama hiç ssarmadı beni videolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 5.ye ayni yerleri arka arkaya oynamak sıktı ya bir an önce geçsem şurayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 (düzenlendi) Ya b.net hesabıma giremiyorum. Kod gönderiyorum giriyorum tekrar giriş sayfasına yönlendiriyor tekrar kod soruyor. 6 defa girdim kodu mal gibi. Var mı yaşayan böyle bişey ? Haziran 6, 2023 Akhlaur tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 google hesabını bağlayınca ve oradan giriş yapınca düzelmişti bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 app'leri değiştirmişler onunla ilgili sıkıntı oldu 2 factor işinde telefonda, skipleyip eski app'ten devam edebilirsin öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Yok abi bilgisayardan giriyorum 2 factor de yok. Google hesabını zorla bağlayacak mıyım yani ya. Telefondan indiriyorum app i bir de öyle deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 App ten bi girdim çıktım düzeldi asdsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 klan aramalarda çıkmıyor Loot Kavimi mi yoksa paticik mi? kimler üye onu da göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Loot Kavmi ama aramalara kapattı bizimkiler sanırım, invite atarak alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 kim davet ediyorsa beni de eklesin edwardweo#2122 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Oyunu gerçekten iyiymiş. Bütün diablolarda sorcerer oynamıştım, bu sefer Barbarian bayağı zevkli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 https://twitter.com/Diablo/status/1666166527953977345?cxt=HHwWgoC-taTotJ8uAAAA Ayıp ayıp .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 madem kadın objektifikasyonuna dönecektiniz gücünüz anca bu elden düşme plastikleşmiş karıya mı yetti.. (aksedis hadi gel buna da tetiklen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 (düzenlendi) Twitchteki müzikli reklamı ilk duydugumda giyim reklamı falan sanmıştım alt tab yapınca fark ettim diablo reklamı oldugunu, çok kötüydü. Gerçek insanlarla çekilen diğer reklam gene bi nebze iyi ama bu Megan olayı tam bir low'luk olmuş. Haziran 7, 2023 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 youtube mobil oyun reklamları gibi olmuş lol. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 2 gündür başvuru hala duruyor alow alın klana Ustoo nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar