dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 yamukluk yapani banlamak farz elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 cicibeybe said: Tehdit eksik tehdit Suresiz ban? Kadin dusmaniyla bir tutarim. Kotu konusurum. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 4DX izlenir mi ya acaba IMAX Ankara'da dolmuş hep. Star Wars'u izlediydim galiba 4DX'te bir tek mehti ama geliştirmişler yok ışık efektlerinin salona yayılması vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Aha Gordion Cinemaximum'da hem de 2D'de bomboş salon. Millet 3D diye salıvermiş galiba. Ben nefret ediyorum şu anki 3D teknolojisinden bok gibi bir şey. Gordion'un sinema salonları nası hiç giden var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 IMAX izleyim diye Zagreb'e gidiyorum amk. 3D turizmi diye bir sey cikarttim sanirim Star Wars - Dubrovnik -Real 3D EXT Ready player one - Vienna -IMAX Infinity War - Zagreb -IMAX (eger bilet bulabilirsem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Cumartesi sabahı gidiyorum ben. Ne konuya giderim, ne sikayetlere bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 ahahah at koşturalım vizyonda cumartesiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 https://image.ibb.co/dWgHgx/image.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Hocam film cok iyi olmus. Ancak onceki filmlerde yuzeysel gectikleri bazi noktalarin (bkz. Avengers, Thor un ruyasi) baglamalari biraz havada kalmis. Klasik Marvel sakalari ve aksiyon dozunda. Birde bazi karakterin screentime sureleri ayarlamakta zorlanmislar. Direk matematik formulu kullanilmis havasi yaratti bende(gerci cok sallamadim ama neyse). Dunyayi uzaylilar basmis, hukumet halen Captain America yi tutuklama derdinde, orada tokati basasim geldi. Burada tartisilmadan soyleyeyim, Strange in gordugu gelecekte Stark in hayatta kalmasi zorunluydu, o yuzden tasi isteyerek verdi. Ikinci filmde hayatta kalanlarin zaman yolculugunu izleyecegiz. Ending te Captain Marvel sembolu cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 ulan cumartesi gitsem mi ben de ya. ama black panther'ı izlemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Black panther filminin black pantherin yancılarını tanıtmak haricinde bu filme katabileceği bişey yok ya. İşte vibranyum meteoru bunların ülkesine düşmüş bunların süper teknolojisi varmış ama herkesten saklanıyorlarmış falan. Bu kadar lore a katkısı. Bu filmde wakandada uzaylılarla savaştıklarına göre büyük ihtimal bu vibranyumla ilgili bi olaylar da dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Akşam Akasya'da Imax gidiyorum bakalım. Yalnız şu sağında solunda dörtlü koltuklar oluyor ya, oradan bulmuş bizim arkadaşlar. Dört kişi olucaz. İnşallah çok kenar olmuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Akasya imax 00:15 seansındayım. Bileti alalı 2 ay oldu neredeyse. Beklentiyi karşılar inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 İzledim geldim. Ben çok beğendim 9/10. cCc Thanos Reyiz cCc Buradan nası dönecekler onu hiç bilmiyorum yalnız. Time gem de yandı gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Eh spoya almadan olmuş gidin, 8/10 gibi bişiler falan deseniz ya amınısk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Şöyle bir moda soktu mu misal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Çok etkilenmedim, standart bir marvel filmi; en iyileri arasina koymam ama en kötüleri arasinda da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 -Deno- said: Akşam Akasya'da Imax gidiyorum bakalım. Yalnız şu sağında solunda dörtlü koltuklar oluyor ya, oradan bulmuş bizim arkadaşlar. Dört kişi olucaz. İnşallah çok kenar olmuyordur. o kadar kenar oluyor ki filmi sağa ya da sola dönerek izlemen gerekecek bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 buna gitmeden önce izlenmesi gerekenler listesi yaptınız mı ? arada kaçırdıklarım var benim büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 @applev0dka http://www.vulture.com/2018/04/marvel-movies-to-watch-before-avengers-infinity-war.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 4dx'e giden varsa tıklatabilir mi bi, güzel olmuş mu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 cidden thanosun tarafını tutan tek kişi ben miyim ? resmen empati yaptım adamcağızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 ben de mor adami tutuyorum, umarim hepsini tokatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Lotr de sauroncuyduk. O yuzden burda da demiradamci olacak halimiz yok fjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 ben kılınçlı adamı tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar