Flam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 https://youtu.be/HLKS0Jq9U_E sinematiğin özeti https://pbs.twimg.com/media/CggtspqUAAIJ5zM.jpg abi tavuk geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 warfrontu kim napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 demekki malfurion en güçlü druid falan değilmiş işte. adam onca expansion geçti Bear form a girmeyi daha yeni öğrenmiş. yada oyuncuların tavuk göndermesine dayanamayan blizzard adamı zorla bear form a sokmuşta olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Movement and Utility Spells Removed from the GCD in Patch 8.1 Havoc - Vengeful Retreat All Druids - Wild Charge Arms - Charge Fury - Charge Protection Warrior - Ignore Pain Protection Warrior – Intercept Protection Warrior (PvP) – Dragon Charge Survival – Harpoon Şeklinde demişler. yani adamlar en azından GCD nin gameplay i nekadar yavaşlattıgının geçte olsa farkına varıyor ama yapmışken diğer classların movementi de dahil etselermiş. charge ve türevlerini dahil etmişler sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 smyrnas said: demekki malfurion en güçlü druid falan değilmiş işte. adam onca expansion geçti Bear form a girmeyi daha yeni öğrenmiş. yada oyuncuların tavuk göndermesine dayanamayan blizzard adamı zorla bear form a sokmuşta olabilir. Adam surekli uyumus calisacagina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 mythic runların raider.io skoruna etkisini top 500 dışına aldıkları zaman geri dönerim anca diğer türlü tek başına çekilmiyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 smyrnas said: Movement and Utility Spells Removed from the GCD in Patch 8.1 Protection Warrior - Ignore Pain warriorlar daha oyunun betasından beri şunun için yalvarıyorlardı, ufacık bir patchle düzeltilebilecek şeyi bile anca aylar sonra yapabildiler. g.tlerine soksunlar şimdi 8.1'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 alt kasma kolaylaştı diye sky goleme bastım parayı, yükselme 8.1'e kadar devam ederse gelsin beleş aylıklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 şu yeni battlefront için hype olan var mı acaba ne kötü exp oldu ya subları diplere inmiştir diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Az kaldi oynayasin baya kacti birakmak uzereyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Quel-Thul said: şu yeni battlefront için hype olan var mı acaba ne kötü exp oldu ya subları diplere inmiştir diye tahmin ediyorum Ben bile durdurduysam subi hakaten yerlerdendir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Battle of Dazar’alor raidine kadar yalan zaten. Beles aylik olmasa gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Quel-Thul said: şu yeni battlefront için hype olan var mı acaba ne kötü exp oldu ya subları diplere inmiştir diye tahmin ediyorum 6 ay subs alana mount hediye ettiler ya. oradan biraz yırtmışlardır. ha 6 ay sonra ne olur bilemiycem ama gene bi 6 ay subs alana şu mount u veriyoruz deseler alacak bir sürü velet olur. onlara göre oyun ücreti bizimki gibi yük değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Winterspring'de lvling yaparken Krol Blade düştü. TN'de 65k'mış :( Bu ay gold ile sub aldım yine, o bile koymuştu. Şu biraz hafifletti acımı en azından asjfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 mythic ghuun u alabildik nihayet heh tamda patchden önce, mis :p yarın gelsin nerfler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Benim rep. lerin hepsi farklı duruyor hala. Ortak olamyacak mıydı ? Her karaktere tek tek girmek mi lazım ? sabah işe gitmeden öyle göz ucuyla baktım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 patch geldimi ya ? 03:00-11:00 arası kapalı degilmiydi oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 geldi geldi ben questlerin çoğunu yaptım hatta. Legion'a döndürmüşler iyice sadece farklı bir yerde legion yapıyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 adamlar trasmog'da kullandığım eldivenin şeklini değiştirmiş. sebebi neydi ki ;_; edik: ha bracer vardı bi tane hemen hemen aynısını yapıyo zaten eskisi gibi tamam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 warlock hala meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 yine bir patch ve hazırlıksız başladık. tn ah'de gloom dust ve umbra shard yok resmen. 9g artmış bıraktığımdan beri gloom dust. umbra shard harbi yok, 3 stack kalmış ah'de. veiled 100g artmış fiyatı ksjadf bari gelin item farmlayalım az da para yapalım enchanterlar grubu olarak jaksf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 valla mı bende biraz vardı birikmiş dur bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 DarKRideR said: yine bir patch ve hazırlıksız başladık. tn ah'de gloom dust ve umbra shard yok resmen. 9g artmış bıraktığımdan beri gloom dust. umbra shard harbi yok, 3 stack kalmış ah'de. veiled 100g artmış fiyatı ksjadf bari gelin item farmlayalım az da para yapalım enchanterlar grubu olarak jaksf gloom dust 90k var su an ah de 7g civari. umbra shard artmis fiyatı duser o da aksama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 çok geç prot warrior hala kötü. DPs e devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Valla patch notelara bakınca düzelmez demiştim gerçekten de düzelmediyse üzücü gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar