Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 hahsd o da güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Rotweiler said: Eternal said: abi ben agresif degilim ki sdhfsdh geyigine o tarz yazıyorum ..niye agresif olayım ahah Şu son zamanlarda yaşanan online discusasion'ların %90'ını oluşturuyor. İlla smiley koyacan. Sonra adına "antipatik" ilanı çıkartıyorlar. Aslında senin nasıl okuduğunla alakalı olduğunu maalesef çözemiyor kimse. Türkçe tonlamaya göre tavır alınan bir dil. Okurken nerden anlaşılıyor adamın tavrı çok merak ediyorum. Sırf kendileri gıcık oluyor sana diye, yazdığın her yazıyı silekcek kaldıran albay ses tonu ile okuyoarlar ahahahaha :D (bak bunu yazmasaydım şimdi yine agresif yazı diyeceklerdi) Yazida uslup diye bir sey var abi. Illa tonlamaya gerek yok. Ben eternal'e ne gicigim ne de tanirim. Yazdigi yazilardaki uslubu niyeti kotu olmasa da karsisindakini kiracak sekilde. Yoksa ben de yazdiklarina katiliyorum adamin. Olay gulucuk koymakla ilgili degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 çok güzel bi uo serveri buldum gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 ben sahsına yazmadım o arkadasın.. o tarz tiplere ithafen o post'u attım.. kırılıcagını düşünmüyorum ona degildi çünkü o post'un yüzde 90'ı .. editleriz kırıcı olduysak sıkıntı yok yani kimseyi kırmaya calısmıyoruz burda olm 15 yıldırda burda yazıyorum ben az cok bu tarz post roleplay'leri yapıyoruz yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 deadwoll said: Rotweiler said: Eternal said: abi ben agresif degilim ki sdhfsdh geyigine o tarz yazıyorum ..niye agresif olayım ahah Şu son zamanlarda yaşanan online discusasion'ların %90'ını oluşturuyor. İlla smiley koyacan. Sonra adına "antipatik" ilanı çıkartıyorlar. Aslında senin nasıl okuduğunla alakalı olduğunu maalesef çözemiyor kimse. Türkçe tonlamaya göre tavır alınan bir dil. Okurken nerden anlaşılıyor adamın tavrı çok merak ediyorum. Sırf kendileri gıcık oluyor sana diye, yazdığın her yazıyı silekcek kaldıran albay ses tonu ile okuyoarlar ahahahaha :D (bak bunu yazmasaydım şimdi yine agresif yazı diyeceklerdi) Yazida uslup diye bir sey var abi. Illa tonlamaya gerek yok. Ben eternal'e ne gicigim ne de tanirim. Yazdigi yazilardaki uslubu niyeti kotu olmasa da karsisindakini kiracak sekilde. Yoksa ben de yazdiklarina katiliyorum adamin. Olay gulucuk koymakla ilgili degil yani. Ben aranızda bir tartışma olduysa (ki yazdığından bunu anlıyorum) onu okumadım ama geneli bu şekilde. Sana da katılıyorum ama bu çok önemli değil gayriresmi bir platformda. Literer yazmıyoruz sonuçta. Üslup forum ortamında çok tutmuyor. Paramecium hariç hepimiz çizgimizi bozabiliyoruz. sadf Özellikle ateşli tartışmaların çoğunda tarafcılık devreye giriyor. İlla kalp kırmamak için bol bol smiley vs kullanmak şart bundan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 haksızsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 "Hasssktir lan ordan" dedikten sonra ne kadar smiley varsa doldur istersen, buradan mars'a kadar haklı olsan yine antipatik görünürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Burada bi dengesiz ha :) Smile koymuyorum diye AKP li yapan adamlar oldu beni lan :) Sonra smile koyuyorum diye kızdılar emenike . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 https://www.reddit.com/r/wow/comments/9cmu45/alone_and_outnumbered/?st=JLMJCVQN&sh=ce3d90e4 şöyle bişey yazdım bugün redditte, belki ilgisini çeken olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 e nolcak öyle olunca, oyun sadece pve'ye mi döncek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 inb4 yok o kadar da demedik, yine birbirimizle duel atabilicez sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 barrensdaki ciftci ile benim oyum birmi olucak simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Mankrik'e çiftçi diyerek hakaret ettiğini sanıyorsan yanılıyorsun. Hepimiz çiftçiyiz, hepimiz Mankrikiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 mankrik olarak hiç düşünmemiştim sdf hatta westfall yazıcaktım önce ama çok alliance ağırlıklı olmasın diye barrens’a çevirdim k1nJo said: e nolcak öyle olunca, oyun sadece pve'ye mi döncek illa ki pvp dahil olur bi yerinden, bu sadece lore olarak yazılmış bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Orclar Troll ve Tauren'leri alıp ayrılsın, 3. faction çıksın ortaya. True Horde olayına girelim. Savaşsa savaş, ezik ırkları atalım aramızdan. Sylvanas, goblinle b.elfleri alıp takılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Ooo fetonun orgrimmar imami gelmis bakiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 nasıl item levellar gençler kolye falan kaç oldu CoA rep'i ne alemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 mardox said: totemic said: of alsam mı bilemedim ya. bfa + gametime 400 kusur kağıt yapıyor. asdf bence kesin alınır. ama bu ne sevdiğinle alakalı. ben wow varken baska oyun oynamak istemem mesela. Valla ya buna 400 kusur gömücem ya da switch alıp 4 binlik olucam o kadar aradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 https://media.mmo-champion.com/images/news/2018/september/pvp01.jpg nasıl yani? eskiden glad almak 0,50%'ye girmek falan değil miydi? 2800 ratinglerde falan bile alınamıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 pvp balance yapmadan küt diye acmislar sezonu blizz abv. Scaling sacmaligi yuzunden millet low level cok socketli itemlerla girip abuse ediyor. Ustune rogue un 100k vurabildigi broken azerite traitleri falan var hic dokunmadiklari. Hotfix gelir diye bekledim bu maintenance de gelmemis gg ilk sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 said: Mythic Level 2 Chest Your weekly chest will contain a piece of item level 201 gear Completing a Mythic Level 3 dungeon will improve your reward to item level 204. LUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 her türlü bi +2 patlatmak lazım demek ki bu hafta onun yukarısına sabrım zamanım yetmez bu kadar farmın arasında ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Bizim de hedef +6'ya kadar çıkmak bu hafta. Bakalım yapabilecek miyiz. Gerçi raidden gearlanabilecek miyiz ona da bağlı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 mythic çok daha hızlı itemlendiriyor ya. betada +5 yapmıştım en yüksek sanırım ama watforged titanforged derken ilvl355 olmuştu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar