deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Laurelin, 28.05.2026 00:33 tarihinde dedi ki: supremus var abi. ole duruo boss ates ediosun lol TK da loot reaver Pre nerf vash in sorunu bugli olmasiydi lol. mekanik bugliydi item cevirmece, milletin birde UI bozuluodu filan, her guildin vent i yoktu. simdi bole boss koysan 10 dakikada averaj joe siler kael sahane idi ama yalan yok, biz wotlk de wipe yediydik lol. eski raidler nerflenmeden cata da gecelerce anam aglamisti a'lar farmlicam diye Vash’in en zor yani ram canavari bir fight olmasiydi. Bilgisayarim kaldirmiyordu fighti. Benzer sekilde KilJaeden’in mi ne oldugu timeways raidi vardi, ilk bossu keserken mi ne mob sayisi artinca bilgisayari cokuyordu raidin yarisinin. Oyunun zorlugu ram yetmemesiydi yani sjfkg
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Şu dediğinin bir benzerini mac OS ta yaşamıştım. Ram yetmeyince grafik ayarlarını lowa çektiğim bir fightta mobun attığı skili görmeyip içinde beklemişim. Raid lider bağırıyordu körmüsün diye, lan ne bağırıyon birsey yok burda deyip ölmüştüm. 1 1
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 pattisliborek, 28.05.2026 00:43 tarihinde dedi ki: Ya işte Classic oyuncu komünü zaten retaili yıllar önce salmış kitle. Bizim oynadığımız guildde 25 yaş aldı 1-2 genç vardı mesela, gerisi silme 30-35 Plus. Haliyle o kitleye göre yorumladım zorluk seviyesini sdf. 2019’da başlayan ilk Classic ilerleye ilerleye MOP’a geldi, hatta birkaç haftaya Siege of Orgrimmar contenti geliyormuş ama çok guild bıraktı oyunu çok Niş bi kitle oynuyor. Cata ile yaprak dökümü başlamıştı orada. Raidler zorlaştıkça klasik komün uzadı ortamdan sdf. zorlukla alakası olabilir, ama şöyle bişey de var "classic" wow derken insanlar wotlk ve öncesi olarak görüyor genelde, en azından benim gözlemlediğim kadarıyla sıfırdan cataclysm ve mop deneyimlemek de hoştur mutlaka, ama wotlk'den sonra büyü bozuluyor bence
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Ya bu isin ilaci evergreen vanilla content. Yilda 1 2 yeni dungeon getir, 1 tane raid getir. Bir kac yeni reputation grind getir. World event koy bir kac tane falan. Insanlar Barrensta music on quillboar kesmek istiyor, rep farmlamak istiyor, raide girip t2 rogue seti duzmek istiyor zaten.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 denediler tutmadi her yil 1-2 dungeon ve raid tam olarak expansion zaten ahah birde o gunler gelmicek yani +15 katana ve valorite set order shieldla brit bankin catisinda Illustrious Lady Laurelin diye durdugum era internetin basiydi, o statu ve surekili taze gelen oyuncu akini vardi, vaooow nasil kasmis, ne guildun kasabasimi varmis guneyde, oha evi ne buyuk ve iyi yerde filan wow da bu tier setler, thuderfury, sulfuras, corrupted ashbringer ile mumkundu. ironforge/org onune cikip nooblara duel atmanin filan hunterde kicikirik zul gurub dual wield kiliclarina bile milletin dibi dusuodu, oha sirtinda duruyor parliyor belinde diil diye. maymun (kapitalizm) gozunu acti mesleki deformasyona giricem, hani nostalji kafasi bu milleniallarin. dunya bizim buyudugumuz dunyaya kiyasla bok gibi, ekonomik sartlar ailelerimizin yasamindan cok daha kotu, kaynaklar cok daha az ve rekabet cok. ev alicak, yazlik alicak, her sene araba degistiricek para yok, tatilden tatile yasiyor yasiyor kusak. zoomerlar daha kotu durumu. zamaninda sahip olamadigi seylere gomuyor insanlar disposable income veya zamanini cocukken air jordan alamamissa ona gidiyor gomuyor pokemon kartina gomuyor classic wow da biraz o, zamaninda alamadigin veya alipta kaybettigin o hissi sunuyor sana. ama serverda herkesin thunderfury si oldugu zaman kimsenin olmiyor iste. TBC classic char actigimda hayalim t6 set, bullwark of azzinoth ve hyjaldan dusen pembe lolipop spellpower mace paladin fantazisi idi, tbc de BT & sunwell hunter oynamistim icime ukte kalmisti paladin fantazisi. sonra farkettim zaten kastiydim bir kere, northrennde gemiden full t6/sunwell itemlari ile indigimde 1 haftada gitmisti o his.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Abi yeni content diyorum ben. Halihazırda olanları parça parça getirmek değil kastım.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 iste tamam season of discovery ile denediler tutmadi, orjinal tbc zaten kac sene once ayni kafa ile cikti, her sene 1 raid gelicekse ayni kapiya cikio exp cikarmakla
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 aslında tuttu baya ya. oynandı yani baya bi ama işte her yeni content geldiğinde daha iyi item koyuyorsun doğal olarak, en son scarlet raidi gelmişti, gelen class değişiklilerini de katınca wotlk dps i falan yapıyordu classlar. https://ironforge.pro/population/sod/overall/ surada data var, warcraftlog üzerinden datayı alıyor. ortalama 250-300k oynanmış işte. daha ne olsun sdf.
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Ya demin guild chatte de bahsediyorlardı, Classic ERAya bir değişiklik gelmeyecek di mi? TBC anniversary falan zaten expansion alıyor ve alacak ama Classic aynı kalsın ya biz böyle seviyoz eski topraklar olarak asadfasds
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 era değişmez ya. öyle devam işte orası, müze realm sdf. 1
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Shadow, 29.05.2026 00:19 tarihinde dedi ki: Ya demin guild chatte de bahsediyorlardı, Classic ERAya bir değişiklik gelmeyecek di mi? TBC anniversary falan zaten expansion alıyor ve alacak ama Classic aynı kalsın ya biz böyle seviyoz eski topraklar olarak asadfasds yok ya classic era eşittir classic era. anniversary paket paket ilerliyor. 1
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2026 TBC classic değil bende. Hatta şu an classic dedikleride classic değil o kadarda, dungeon finder var mesela ya da dil olayı yok herkesi anlıyorum ben. Oyunlarda bazı şeylerin yapılma sebebi var, bu sebepler bazı zorluklardan kaynaklanıyor. Classicte bir çok özellik utility, mana ve health problemin olmayınca mage'in su yapması veya cookingin bir esprisi kalmıyor ki. Yeni düzende oyundalar, buna battlefieldından tut diablosuna kadar ne oynarsam oynayayyım, bir end game manyaklığı var. Oyun böyle bir şey değil benim gözümde, başlarsın, oynarsın, eğlenirsin ve biter. Oyun bittikten sonra nerde benim oynum demezsin. Çıkartırlar expansion alırsın veya 2. oyun gelir onu alırsın. Ama teeeee TBC'den beri, wow aslında single player bir oyun. çünkü raidler dışında seni başka oyunculara mecbur etmiyor. He birde arena. Bu iki şey dışında, HC dungeonları bile kimseyle konuşmadan yapabiliodun. Aslında single player ama diğer oyuncularıda görüyorsun. Forza horizon gibi veya diablo 4 gibi. Orda başka oyuncular var ama senin hayatınca çokta bir etkisi yok. Classic wow benim için level 60 olana kadar var. Raid yapar mıyım bilmiyorum, çokta vaktim yok öyle şeylere. Zaten 60 olmam için aylarca oynamam gerekicek. ama daha level 8-9 ken diğer oyunculara mecbur kaldığım questler geldi oyunda. Çok özlemişim. gelen geçenle hadi parti yapalım, birbirimizi bufflayalım, dur sen ben şunu yapayım kafası güzel. MMO zaten böyle bişey. He birde mecburen o Lore'u tekrar yaşamak güzel. Diablo 4 mesela, expansionı aldım. Bitirdim. çokta anlamadım, çokta gerekmiyor anlamam bitirmek için. Paso yaratık kestim. Şimdi dönüp dolaşıp helltide yok hell bilmemne yapıyorum. D2 gibi olsa ne güzel olurdu ama değil, güp güzel ortamlar detaylar var oyunda ama onların keyfini çıkarıcam dediğin anda sezona yetişemiyorsun. Bir şeyin keyfini çıkarttırmıyorlar. İlla endgamerların pace'inde oyun oynamamız gerekiyor buda çok can sıkıcı. Mis gibi açtım paladin, hiç levellamamıştım. İnsan oldum, hiç levellamamıştım. Güzel güzel takılıyorum. TBC deki skiller falan daha iyi onu hatırlıyorum ama oyun daha kolaydı. Tek başına takılabiliyordun. O gün için güzeldi o ama sonradan bakınca aslında gerçek güzelliğin zorlama mecburiyetlerdne geldiğini görüyorum. TBC sonrası zaten bir sürü zamazingo eklendi yok kendi yerini yap yok ordan adam gönder zart zurt. bir oyunla 22 sene geçince böyle oluyo tabi. 1
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2026 abi, classic güzelliği daha önce de yazdığım gibi; content = world... o yüzden o level cap'e giden yolculuk en güzel zamanlar... sonrasında prebisleri yapıp raidlog'a dönüyor oyun... saturday night fever tadında level 55-56 civarlarında yaptığın BRD'nin tadı benim için hala naxx raidinden büyük...
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2026 Classic era gelmesin, o günler geri gelsin, gençliğimizi geri istiyoruz. Sorun yok yine 512mb ram ve pentium4 - core-2-duo işlemcilerle takılırız crt monitörde.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2026 CNBC-e de gelicekse olur rome un ayni bolumunu gecenin koru 3. kez izlerken mat farmlamak 1
Öne çıkan mesajlar