ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2026 Tbc'de alar'ı Türklerin eline geçiren guilddeydim. Yapmadığım raid şu bu kalmamıştı. Çok keyifliydi ama aynı şeyi şimdi yapamam herhalde ya. Midemi kaldırmaz. 1
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2026 2020 releasinde ben cılkını cıkarmıstım pandemi etkisiyle de... warglaive rogue, full sunwell gearlı warlock falan. yine takılıyorum ama anca 1 karakterle yetişebiliyoruz.
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2026 Horde için TBC PVE yani normal server var mı dolu veya medium? Classic ERA kasıyorum ama daha 20 lvl bile değilim çok överseniz açarım TBCde asffafs
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2026 (düzenlendi) 2 server var zaten. bir tane PvP bir tane PvE. PvP serverda Horde kalabalık, PvE serverda Alliance kalabalık. Baya pug falan dönüyor. Akşam prime timela başlayıp gece 11-12'ye kadar pug kuruluyor her iki sunucuda da. ben PvE'de oynuyorum, zira PvP serverda kafam kaldırmıyor. Günde 1-2 saat takılıyorum raid dışı zaten. onda da ruh hastaları ile uğraşmak istemiyorum, PvE server o konuda inanılmaz comfy. Mayıs 18, 2026 pattisliborek tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2026 (düzenlendi) Pattisciğim AI'ye sordum TBC Classic yok dedi? emin misin olduğuna oluyorsa TBC-PVE açayım bende yaw edit: Burning Crusade Anniversary Edition classic var o sanırım dediğin? 4gb veri indiriyor tamam kuruyorum bide ona bakayım sağol Mayıs 18, 2026 Shadow tarafından düzenlendi
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2026 evet "TBC Anniversary" işte şu an güncel. 2 gün önce SSC/TK açıldı phase 2 geldi.
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2026 Hmm şimdi AI ile konuştum bu TBC classicler Classic ERA gibi sabit kalmayacakmış, normal oyun gibi DLClerle ilerleyecekmiş, bana gelmezz abi bu saatten sonra raidden raide koşmak. Barrensteki huzur yeter bana...
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2026 TBC den sonrası için bir açıklama yapmadı blizzard. ne olacak belli değil yani. wotlk gelmezse kalır, gelirse ilerler tabi. Mesela 2019'da açılan o ilk klasikte şu an MoP oynanıyor ama oyuncu sayısı da çok düşmüş, normalde sırada WoD var ama açıklanmadı, orası da bitecek beklentisi var artık. 1
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2026 pattisliborek, 18.05.2026 23:27 tarihinde dedi ki: 2 server var zaten. bir tane PvP bir tane PvE. PvP serverda Horde kalabalık, PvE serverda Alliance kalabalık. Baya pug falan dönüyor. Akşam prime timela başlayıp gece 11-12'ye kadar pug kuruluyor her iki sunucuda da. ben PvE'de oynuyorum, zira PvP serverda kafam kaldırmıyor. Günde 1-2 saat takılıyorum raid dışı zaten. onda da ruh hastaları ile uğraşmak istemiyorum, PvE server o konuda inanılmaz comfy. pve serverında horde tarafındayım valla deli kalabalık burası da sabah 8-9'da dungeon grupları dönüyor yani, ben hiç beklemiyordum bu kadar 1
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2026 ya bu tbc olan daha kolaylastırılmıs haldi, onu oynamak istemiyorum ama öte yandan da normal classicte hibritler patatesti iyice. ikisinide denicem. Quest markerin olmaması iyi bişey bu arada. Keşke haritada olmasa 1
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2026 aslında crimson desert da tutmuşken, wow dada öyle bir şey yapsalar ya. classic den sonuna kadar hikayeyi takip ederek open world farklı solo bir oyun güzel olurdu bence, yine istesen oyunda da solo oynayabiliyorsun ama şu mmo hissiyatı olmadan warcraft evreninde farklı bir oyun çıkarsalar güzel olabilirdi bence
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2026 sırada açıklanan proje o zaten. classic plus geliyor. 4-5 ay önce official olarak tease ettiler, blizzconda muhtemelen detayları öğreneceğiz. geçen hafta da classic yayıncılarını blizzard hq'ya davet edip oyunu göstermişler vs.
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2026 Suark, 19.05.2026 21:57 tarihinde dedi ki: ya bu tbc olan daha kolaylastırılmıs haldi, onu oynamak istemiyorum ama öte yandan da normal classicte hibritler patatesti iyice. ikisinide denicem. Quest markerin olmaması iyi bişey bu arada. Keşke haritada olmasa hardcore mod addonu var, can barın falan da gidiyor indir onu dene istersen.
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2026 ula olm Sadomazo falan mısınız zaten zor Classic Era lol
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 Classicin zorluğu güzel, sadece class değişiklikleri iyiydi. Classicte 4 class dışı (oda her classta 1 build) gereksiz oluyordu. Roguelar tek tuşla oynuyordu falan. Onun dışında sosyalliğin mecburi olarak dibine vuruyordun bi denicem bakalım oynayabiliyor muyum. Çünkü çok az gametime'ım var. günde 1-2 saat falan MAX. bakalım level 10 olabilcemmi
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 Season of Discovery diye birşey varmış nedir bu?
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 (düzenlendi) quest marker yok vs vs teoride çok hoş geliyor, oh bee eskisi gibi diyorsun, binek olmasın yürürüm diyor insan ama pratikte 1 saat sonra züberler moduna giriyorsun Mayıs 20, 2026 samaella tarafından düzenlendi 1
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 Suark, 20.05.2026 10:30 tarihinde dedi ki: Season of Discovery diye birşey varmış nedir bu? Class mix gibi bişey galiba, heal atan mage, pyroblast atan rogue gibi düşün. Spelleri bulmak için çeşitli puzzle'lar falan vardı bide, birkaç kez xaryu izlerken denk gelmiştim çok bilgim yok
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 Suark, 20.05.2026 10:30 tarihinde dedi ki: Season of Discovery diye birşey varmış nedir bu? classic wow ama pordakal'ın dediği gibi extra abilityler falan alıyorsun ordan burdan ilk başta eğlenceliydi de sonra baymıştı beni bi de phaseler vardı, mesela ilk phase level 20 küsurdu son level, blackfathom deeps'i raid yapmışlardı falan.
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 sod'un desteği bitti, hiç ilgilenmiyolar orayla.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 aynen hala oynayan vardır diye tahmin ediyorum ama değmez uğraşmaya
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 var var, hatta bu blizz hq gitti dediğimiz yayıncılar haziran 17'de 0'dan sod başlıyorlar. meraklısına işte.
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2026 Dün SFK da spell damage cloth item düştü, ben hunterla takılıyorum… Gruptaki healer priest de need attı mage ile, başladılar kavgaya. Yok o SP eşyası sen healersın niye atıyorsa, priest diyor üzerimde 2 stamina 2 intellect yeşil var bu da iyi diye… dedim ki… İŞTE ARADIĞIM LEZZET BU… 1 1
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2026 pattisliborek, 21.05.2026 08:38 tarihinde dedi ki: Dün SFK da spell damage cloth item düştü, ben hunterla takılıyorum… Gruptaki healer priest de need attı mage ile, başladılar kavgaya. Yok o SP eşyası sen healersın niye atıyorsa, priest diyor üzerimde 2 stamina 2 intellect yeşil var bu da iyi diye… dedim ki… İŞTE ARADIĞIM LEZZET BU… Buranın da vardı bi guildi bi zamanlar %0,001 dps arttıracak item için millet birbirini yiyodu, ne dramalar.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2026 pattisliborek, 21.05.2026 08:38 tarihinde dedi ki: Dün SFK da spell damage cloth item düştü, ben hunterla takılıyorum… Gruptaki healer priest de need attı mage ile, başladılar kavgaya. Yok o SP eşyası sen healersın niye atıyorsa, priest diyor üzerimde 2 stamina 2 intellect yeşil var bu da iyi diye… dedim ki… İŞTE ARADIĞIM LEZZET BU… mage haksız, o itemlar hem spell damage hem healing veriyor. onu kınıyorum ve ona laflar hazırladım. 1 1
Öne çıkan mesajlar