Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

2 server var zaten. bir tane PvP bir tane PvE.

PvP serverda Horde kalabalık, PvE serverda Alliance kalabalık. Baya pug falan dönüyor. Akşam prime timela başlayıp gece 11-12'ye kadar pug kuruluyor her iki sunucuda da.

ben PvE'de oynuyorum, zira PvP serverda kafam kaldırmıyor. Günde 1-2 saat takılıyorum raid dışı zaten. onda da ruh hastaları ile uğraşmak istemiyorum, PvE server o konuda inanılmaz comfy.

pattisliborek tarafından düzenlendi

Pattisciğim AI'ye sordum TBC Classic yok dedi? emin misin olduğuna oluyorsa TBC-PVE açayım bende yaw

edit: Burning Crusade Anniversary Edition classic var o sanırım dediğin? 4gb veri indiriyor tamam kuruyorum bide ona bakayım sağol

Shadow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Hmm şimdi AI ile konuştum bu TBC classicler Classic ERA gibi sabit kalmayacakmış, normal oyun gibi DLClerle ilerleyecekmiş, bana gelmezz abi bu saatten sonra raidden raide koşmak. Barrensteki huzur yeter bana...

Mesaj tarihi:

TBC den sonrası için bir açıklama yapmadı blizzard. ne olacak belli değil yani. wotlk gelmezse kalır, gelirse ilerler tabi.

Mesela 2019'da açılan o ilk klasikte şu an MoP oynanıyor ama oyuncu sayısı da çok düşmüş, normalde sırada WoD var ama açıklanmadı, orası da bitecek beklentisi var artık.

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:
pattisliborek, 18.05.2026 23:27 tarihinde dedi ki:

2 server var zaten. bir tane PvP bir tane PvE.

PvP serverda Horde kalabalık, PvE serverda Alliance kalabalık. Baya pug falan dönüyor. Akşam prime timela başlayıp gece 11-12'ye kadar pug kuruluyor her iki sunucuda da.

ben PvE'de oynuyorum, zira PvP serverda kafam kaldırmıyor. Günde 1-2 saat takılıyorum raid dışı zaten. onda da ruh hastaları ile uğraşmak istemiyorum, PvE server o konuda inanılmaz comfy.

pve serverında horde tarafındayım valla deli kalabalık burası da

sabah 8-9'da dungeon grupları dönüyor yani, ben hiç beklemiyordum bu kadar

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

ya bu tbc olan daha kolaylastırılmıs haldi, onu oynamak istemiyorum ama öte yandan da normal classicte hibritler patatesti iyice.

ikisinide denicem. Quest markerin olmaması iyi bişey bu arada. Keşke haritada olmasa 😄

• Haha 1
Mesaj tarihi:

aslında crimson desert da tutmuşken, wow dada öyle bir şey yapsalar ya. classic den sonuna kadar hikayeyi takip ederek open world farklı solo bir oyun güzel olurdu bence, yine istesen oyunda da solo oynayabiliyorsun ama şu mmo hissiyatı olmadan warcraft evreninde farklı bir oyun çıkarsalar güzel olabilirdi bence

Mesaj tarihi:

sırada açıklanan proje o zaten. 

classic plus geliyor. 4-5 ay önce official olarak tease ettiler, blizzconda muhtemelen detayları öğreneceğiz. geçen hafta da classic yayıncılarını blizzard hq'ya davet edip oyunu göstermişler vs.

Mesaj tarihi:
Suark, 19.05.2026 21:57 tarihinde dedi ki:

ya bu tbc olan daha kolaylastırılmıs haldi, onu oynamak istemiyorum ama öte yandan da normal classicte hibritler patatesti iyice.

ikisinide denicem. Quest markerin olmaması iyi bişey bu arada. Keşke haritada olmasa 😄

hardcore mod addonu var, can barın falan da gidiyor indir onu dene istersen.

Mesaj tarihi:

Classicin zorluğu güzel, sadece class değişiklikleri iyiydi. Classicte 4 class dışı (oda her classta 1 build) gereksiz oluyordu. Roguelar tek tuşla oynuyordu falan. Onun dışında sosyalliğin mecburi olarak dibine vuruyordun 😄 bi denicem bakalım oynayabiliyor muyum.

Çünkü çok az gametime'ım var. günde 1-2 saat falan MAX. bakalım level 10 olabilcemmi

quest marker yok vs vs teoride çok hoş geliyor, oh bee eskisi gibi diyorsun, binek olmasın yürürüm diyor insan ama pratikte 1 saat sonra züberler moduna giriyorsun 

samaella tarafından düzenlendi
  • Haha 1
Mesaj tarihi:
Suark, 20.05.2026 10:30 tarihinde dedi ki:

Season of Discovery diye birşey varmış nedir bu?

Class mix gibi bişey galiba, heal atan mage, pyroblast atan rogue gibi düşün. Spelleri bulmak için çeşitli puzzle'lar falan vardı bide, birkaç kez xaryu izlerken denk gelmiştim çok bilgim yok

Mesaj tarihi:
Suark, 20.05.2026 10:30 tarihinde dedi ki:

Season of Discovery diye birşey varmış nedir bu?

classic wow ama pordakal'ın dediği gibi extra abilityler falan alıyorsun ordan burdan

ilk başta eğlenceliydi de sonra baymıştı beni

bi de phaseler vardı, mesela ilk phase level 20 küsurdu son level, blackfathom deeps'i raid yapmışlardı falan. 

Mesaj tarihi:

Dün SFK da spell damage cloth item düştü, ben hunterla takılıyorum… Gruptaki healer priest de need attı mage ile, başladılar kavgaya. Yok o SP eşyası sen healersın niye atıyorsa, priest diyor üzerimde 2 stamina 2 intellect yeşil var bu da iyi diye… dedim ki… İŞTE ARADIĞIM LEZZET BU… 

• Like 1
  • Haha 1
Mesaj tarihi:
pattisliborek, 21.05.2026 08:38 tarihinde dedi ki:

Dün SFK da spell damage cloth item düştü, ben hunterla takılıyorum… Gruptaki healer priest de need attı mage ile, başladılar kavgaya. Yok o SP eşyası sen healersın niye atıyorsa, priest diyor üzerimde 2 stamina 2 intellect yeşil var bu da iyi diye… dedim ki… İŞTE ARADIĞIM LEZZET BU… 

Buranın da vardı bi guildi bi zamanlar %0,001 dps arttıracak item için millet birbirini yiyodu, ne dramalar.

Mesaj tarihi:
pattisliborek, 21.05.2026 08:38 tarihinde dedi ki:

mage haksız, o itemlar hem spell damage hem healing veriyor. onu kınıyorum ve ona laflar hazırladım.

0131dc68343c.png

• Haha 1
  • Uzuldum 1
  • Yeni Oluştur...