Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 ben de pillars of eternity'e gözü diktim bi süredir de %40 geliyo paso ya. winterda %60 70 falan olur mu aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 pillars icin Definitive Edition en iyi deal. dlc, 2 exp, preorder bonusu, hero-royal vb edition vs ne varsa hersey geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Red said: rainbox six 13 tl çok iyi ya. merak ediyordum. starter edition o. alma. 69,50 tl lik versiyon var. ille de oynayacaksan onu al. starter editionda çok uzun sürüyor operatör açmak (hero gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 autumn sale tırışka ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Xenocide said: ben de pillars of eternity'e gözü diktim bi süredir de %40 geliyo paso ya. winterda %60 70 falan olur mu aceba divinity original sins 2 al. multi oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Total war'a eksik iki dlc'mi aldım. Bir de broforce aldım yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 thief'i zamanında oynamamıştım ben. library'de geçen senelerde çıkan dahil hepsi var. en eskiden başlamak gerekmez herhalde değil mi, son çıkan standalone diye biliyorum. ya da hala gideri var derseniz eski seriden başlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 İlkinde lootbox yoktu onu biliyorum, hani parayı basıp progression kasamayacağın için sana uyar mı emin olamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 https://i.imgur.com/NPh5bcr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 mad max ve ac: black flag alıp geçicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Laurelin said: https://i.imgur.com/NPh5bcr.jpg lan ahahkasjdf sabah sabah tam beyaz bayraklar çekilmişken hem de hfjdg yalnız deno, hakikaten thief 1-2 'yi sallamayıp son çıkan köylü konsol thief'ini alırsan bu sefer harbi büyük sıçarsın, foruma girecek yüzün kalmaz dfgk UYARDIM. BİR TOST. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 vurun ölmedi lan biraz daha vurun.. cs:go'da bana yapılanın 10da 1i yapılmadı daha. gerçi o konu bundan çok başka ama olsun ikisi de komik sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 10 lira vardı hesapta fi tarihinden kalma. dead space 2 yoktu, 7.5'a onu yapıştırdım. 4.5 liraya da brothers a tale of two sons'u gift olarak abime yolladım. :D yarın detaylı bakıcam. triple a olarak bakmıyorum ama ben buna, 40-50 liraya 5-6 tane düzgün indie toplarım gözüyle bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 nasıl bir matematik lan o 7.5+4.5 10 mu ediyor şimdi fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Xenocide said: Laurelin said: https://i.imgur.com/NPh5bcr.jpg lan ahahkasjdf sabah sabah tam beyaz bayraklar çekilmişken hem de hfjdg yalnız deno, hakikaten thief 1-2 'yi sallamayıp son çıkan köylü konsol thief'ini alırsan bu sefer harbi büyük sıçarsın, foruma girecek yüzün kalmaz dfgk UYARDIM. BİR TOST. Konsolda mı? Hemen alayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Jeeztro said: nasıl bir matematik lan o 7.5+4.5 10 mu ediyor şimdi fasd abi sdısajdasod, oturup hesapladın mı ya. 11 lira var, düz hesap gittim işte. :D 40-50 kuruş mu ne karttan çekti eksik kısmını da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 devrimin kokuşmuş bir köylü olduğunu zaten hepimiz biliyoruz askd adam PC'ye aldığı fps oyununu iade edip konsola alacak kadar köylü hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Celtics said: Jeeztro said: nasıl bir matematik lan o 7.5+4.5 10 mu ediyor şimdi fasd abi sdısajdasod, oturup hesapladın mı ya. 11 lira var, düz hesap gittim işte. :D 40-50 kuruş mu ne karttan çekti eksik kısmını da. "7.5+4.5 11 mi ediyor şimdi" diyecektim de kalanı karttan çekti deyince olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 ne alıyorsunuz ya? ben bişey bulamadım w.list'ten falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 ben wishlistimde %75 ve ustu ne denk gelirse aliyorum 3-5 artik ne varsa. Zaten birikmis oyunum oldugu icin bolca, new release yada indirimsiz oyunlara tiklamiyorum bile pek sahsen. lakin onlara sira gelene kadar 3 sene gececek gene %80'den alicam her turlu sfg 30-35 tane bisiler aldim simdilik bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 applev0dka said: vurun ölmedi lan biraz daha vurun.. cs:go'da bana yapılanın 10da 1i yapılmadı daha. gerçi o konu bundan çok başka ama olsun ikisi de komik sdsafhttp://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Witccher 3 aldim , oynamiycam su ara daha 1-2 duruyor ama bu steam fiyatlari boyle gitmez bence kesin zamlanicak 2018'de. Sonra alirim oynamiycam suan nasil olsa dediginiz oyun varsa alin bence Yatirim tavsiyesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Masticore said: Witccher 3 aldim , oynamiycam su ara daha 1-2 duruyor ama bu steam fiyatlari boyle gitmez bence kesin zamlanicak 2018'de. Sonra alirim oynamiycam suan nasil olsa dediginiz oyun varsa alin bence Yatirim tavsiyesidir ben bu dediğini yapıp direkt bilgisayar alıyorum bu gece inşallah. :D yoksa harbiden alamayacağız 2018'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Masticore said: Witccher 3 aldim , oynamiycam su ara daha 1-2 duruyor ama bu steam fiyatlari boyle gitmez bence kesin zamlanicak 2018'de. Sonra alirim oynamiycam suan nasil olsa dediginiz oyun varsa alin bence Yatirim tavsiyesidir bu arkadaş ne derse tersi çıkar, inanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar