Grego Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 geçmiş olsun : / bu aşamadan sonra, doktorun teşhis ve tedavi yöntemlerini izlemekte fayda var. maalesef çok yanlış kararlar verebiliyorlar. kafa karışmaz dersen, alternatif görüşleri de göz önünde bulundur derim. şeker tahlillerini okumaktan bihaber bir doktorun insülini bıraktırması yüzünden, dedem komaya girmişti. yoğun bakım, ameliyat, diyaliz olsun mu olmasın mı derken 80 yaşında benden fazla hareket eden adamı yatağa çaktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Annem babam çalıştığından dolayı ilkokulda okul çıkışı ananemle dedeme giderdim. Beni, kardeşimi ve kuzenimi onlar büyüttü diyebilirim. Dedem hep örnek aldığım emekli asker, prensipli, ciddi ama çocukları çok seven dünya tatlısı bir insandı. Her onlara gittiğimde benimle oynar, resim çizer, bakkaldan çukulata cips dondurma alırdı. Ortaokulda servisten tramvaya geçince annemler artık evde yalnız kalacak seviyede olduğuma karar verdiler, evle ananemlerin arası yürüyerek 7-8 dk. Böyle olunca biraz da işte çocukluk, eve gidip tv izleme bilgisayar oynama için önce ara ara sonra sık sık okul çıkışı bizim eve gidip gelir oldum. Ananemlerde tam benim sevdiğim çizgi film kuşağında Yalan Rüzgarı falan vardı çünkü, onu izliyorlardı. Bi yerden sonra ananemlere çok sevmeme rağmen arada bir işte haftada bir, iki haftada bir falan gider oldum. Bir gün önceden haber verdim gelicem diye, ama akşam yorgunluk ve eve gitme ağır basınca yarın gelirim diyerek onlara değil eve gittim. Cuma ben okuldayken haber geldi. Dedem sabah banka kuyruğunda fenalaşmış, kalp krizi geçirmiş. Anneme haber vermişler, çok yakındı zaten çalıştığı yer, annemin kollarında ölmüş. Perşembe beni bekliyorlardı, bir gün geç giderim dedim ve dedemi son bir kez göremedim. Hayatımda yaşadığım 2-3 geri dönüşü olmayan pişmanlıktan biridir. Aileyi asla ihmal etmemek lazım, ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor. Çok geçmiş olsun Tim, bildiğim kadarıyla 4. seviye bile olsa hala ümit var. Umarım bir şekilde acısız sıkıntısız toparlar iyileşir annen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Of büyük geçmiş olsun artık geçmiş olsun lafı kanser için ne derece uygunsa.. Lanet bişi :( En büyük korkularımdan şu olay, aynı anneden bende de var. Çok korkuyorum bu tarz bişi olur da kolundan tutup götürmedim diye içim içimi yer... Umarım atlatırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. benim de annem dikkatlidir o konuda fakat babam pek sallamaz, neyse ki onun da 2. eşi çok sıkıştırıyor bişey oldu mu. yoksa bizi dinleyen yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Benzer bir durum şüphesi (farklı bir kanser tipi) benim annemde de vardı. Gidip hakikaten var mı yok mu diye kontrol ettirmesi gerekiyordu, aylarca erteledi. Kendisi doktordur, yıllarca hastalarının kanserleriyle mücadele etti, bu konuda ülkedeki en bilinçli insanlardan biri yani, ama kendi başına gelince farklı demek ki. Tehlikelerini de bilince daha çok korkuyor insan. Şimdilik problem yok ama ara ara kontrol ettirmek lazım dedi doktoru. İhmal etmeyin, çevrenize de ihmal ettirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Çok geçmiş olsun benzer olayları dedem ve babannem için yaşadım yani hastalık aynı olmasada gitmesi gerekirken gitmedikleri için hem acı cektiler hem de hepimiz çöktük gerçekten. Anlamiyorlar,anlatamiyorsun sahiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 rewendor un iletiyi okurken bu çalıyordu, Handel - Sarabande in D minor... ama şöyle bir icra https://www.youtube.com/watch?v=u-qHtYfktiQ aslında uzun süredir bunları döndürüp duruyorum biride bu, C.P.E. Bach - 06 - Flute Concerto in Bb - Adagio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Kadın değil sadece? Dedemi de kendi ihmali yüzünden kaybettik. Acil şifalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 gecmis olsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Çok geçmiş olsun panput umarım atlatırsınız. Annemde kanser kadar ağır değil ama troid çıktı, 15 kilo verip halsizlikten ayakta duramayacak hale gelene kadar doktora gitmedi. Annelerde fiks ya sanırım, sana gelince sivilce çıktığında cildiyeciye götürür ama kendine gelince tın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 basligi gorunce sok oldum. benzeri bir durumu suan ben yasiyorum. annem 69 yasinda ve seker hastasi, bacaginda durduk yere morlukla olusmus. bugun bi doktor gostermek icin baya dil doktum, surekli itiraz ediyor ben sonra giderim diyor ama dogumgunum kiramazsin beni falan deyip gecistiriyorum. suan hazirlaniyoruz umarim goturebilicem. igne vurulmuyor ama ilac kullaniyor devamli ve kafasina gore az veya fazla aliyor bazen de gordugum kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 büyük geçmiş olsun. kolay gelsin. benim ailem gidiyor tedaviye ama köklü hayat tarzı değişiklikleri yapmıyorlar. metformin alınca şeker geçti sanıyorlar. bana kızıyorlar ama benden obezler. şeker tansiyon falan gırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 geçmiş olsun, bizim valideye de 2015 yılında göğüs kanseri teşhisi kondu, ameliyatı, kemosu, radyosu falan derken artık yavaş yavaş eski hayatına dönmeye başladı. ama süreç zor harbiden. allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 acil sifalar di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Laurelin said: biz iyi egitim alalim diye kendini yirtan anne babalarimiz bi noktadan sonra dinlemek istemiyorlar bu gibi konularda ozellikle (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 acil şifalar abi. teyzemin başına geldi aynısı, 1.5 sene tedavi sonrası geriledi baya, imkansız denen şeylerde olabiliyo gerçekten, morali yüksek tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Çok geçmiş olsun di, Allah acil şifalar versin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Geçmiş olsun müdür, umarım hemen toparlar annen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 abi çok geçmiş olsun, allah şifa versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 çok geçmiş olsun , metastaz falan olmamıştır umarım okuyamadım tüm topiği .. hangi şehir hangi hastanede teşhis koyamadılar onu merak ettim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum abi. Ne yazık ki dingil çok ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar