xaty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Apartman aidatlarınız ne seviyelerde? Yazarken ne tip bir apartmanda, ne dahil, kaç daire vb var diye de belirtirseniz daha mantıklı olur. Bizde yine zam yapmak istiyorlar da merak ettim genelde ne civarda. 7 daireyiz, istanbul'da. görevli sadece çöp alıp apartman temizliğini yapıyor. 120 şu an ama giderlere yetmiyor diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 32 daire 40 lira kapıcı yok 2 haftada bir bir şirket temizlmeye geliyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 kadıköyün göbeğinde neredeyse her yerde 50 tl valla aidat. asansör veya full time kapıcı varsa otomatik artıyor tabii. bizim görevli dışardan geliyor, her sabah çöpleri alıyor bi de haftada 1 siliyor yerleri. onu haftada 2 yapsak iyi ama çok da fifi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Yöneticiden gider pusulasını iste ordan karar ver. Bizim apartman şöyle böyle diye anlatmak havada kalabilir biraz. Atıyorum çöp bedeline normalin 2 katı yazmışlardır falan ordan daha bi belli olur şişirme olup olmadığı. Ama apartman giderinin çoğu maaş ssk vs oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 İstanbul-Beşiktaş, 2+1, kapıcı var, merkezi ısıtma. Kışın 450 liraya kadar çıkıyor, ısıtma ihtiyacına göre (geçen ayın aidatı 195 geldi misal). Apartmanda yaşlı bol olunca kapıcı iyi yakıyor =) Yazın da 50-60 lira arası falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 4 kat asansör yok izmir alsancak aidat 70 lira akşam çöpleri alıyor, her hafta yıkıyor merdivenleri, ufak bi bahçe var. yaptıgı iş bu. ama yıllardır tek adam yapıyormuş başka binalara da bakmıyor. daha düşük olabilir aidat, 3-5 apartmana bakan kapıcılar var ama bu adama az para versek aç kalır şimdi.işsiz kalmasın diye biz çekiyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 175 asansör yok ama çok büyük site hem peyzaj hem güvenlik bi sürü ıvır zıvır var. cennet gibi site girince için açılıyor, ondan dert olmadı. dış cephe, bina içi, temizlik, çöp toplama falan da var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Aidat 184 tl fakat yakıt var sayaçtan ne kadar kullandığına bakıyolar, o genelde 250 lira falan geliyor o biraz fazla geliyor bence. Evde zenciye dönmemiz lazım o kadar paraya. Bizim 3 yer açık sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 İstanbul - Osmanbey 50 lira aidat ödüyorum. Katlar temizleniyor, çöpler alınıyor o kadar. 7 katlı ve 7 daireli bir apartmanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 güvenlik fln varsa coşuyor aidatlar ya. bizde 3 tane var değişmeli. 2 blok apartman kaç daire var bilmiyorum ama 50 fln vardır. bi de havuz var kapıcı var 1+1'e 180 alıyorlar. katlanarak gidiyor oda sayısına göre. kapıya asılı giderler ondan içim rahat hakkaten bu kadar şeye gidiyor sigortasıydı bilmemne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 150 daire, 350tl aidat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 axedice said: Yöneticiden gider pusulasını iste ordan karar ver. Bizim apartman şöyle böyle diye anlatmak havada kalabilir biraz. Atıyorum çöp bedeline normalin 2 katı yazmışlardır falan ordan daha bi belli olur şişirme olup olmadığı. Ama apartman giderinin çoğu maaş ssk vs oluyor cozum odakli yanit bu. thumbs up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 göztepe 36 daireli apt. 2 asansör var, kapıcı var, otomatik bahçe kapısı var 1 adet. 215 tl. 300 tl fln yakıt oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Degisiyor hep. Merkezi ısıtma sistemi var kışın yüklü fatura geliyor. Birde bu ara asansörler icin yapılan düzenlemeler problem cikariyor hep. Düzenleyen kurum her sene birseyler cikarmaya baslamis. Yesil etiket alabilmek icin yine bir sürü güncelleme isteniyor. O yüzden kışın 450 civarı aidat ödendi. Yazın daha az oluyor 70-100 tl arasında. Kışa ait yakıtı kompanse etmek icin 150 falan toplanacak yazında. Bir de bizim sitenin 4 tane dairesi var kiralik. Onların gelirleri de kullanılıyor tabi. Siteye ait kiralik dukkan, ev, atm falan varsa aidatlarda ona göre degisiyor. Yöneticiligi aldık baya bir sorun olunca sitede. Eski yönetime ait 50-60k civari bir açık var şu an mahkemeye falan gidecek olay. Nasıl bir düzeniniz var bilmiyorum ama tavsiyem gider kalemlerini tek tek takip edin. Gider defterinin fotokopisini isteyin aylik. Kimse ugrasmak istemedigi icin bu işler boş beleş tiplere kalıyor genelde. Sonra benimki gibi açıklar çıkıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 bi adam gelio ayda bir ne kadar isterse verioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Aiko said: göztepe 36 daireli apt. 2 asansör var, kapıcı var, otomatik bahçe kapısı var 1 adet. 215 tl. 300 tl fln yakıt oluyo. 36 daireye kapici mi dayanir abi. 2 kapici olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 25 tl. Hasanpaşa / Acıbadem 5 daire, kapıcı yok, asansör yok, haftada 1 temizlik var apartman içi. Otomatla temizliğe gidiyor herhalde para, yüksek olmadığı için 6 aylık 150 verip sonra sorgulamıyorum. 6 ay doldu diye yönetici geliyor kapıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 1 ocakta 300 ver, bu sırada önümüzdeki yılın 300'ünü tutuşturup puro falan yak abi 25 lira ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 6 ayda bir zam oluyor bazen, ondan 6 aylık alıyor en fazla. Geçen sene mesela 23tü, 25 yapalım dediler kadına %10 zam yapıp asdsdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 1500 dairelik, 22 bloklu site, kapıcı, asansör, site içi bahçe, güvenlik, sıcak su kazanı dairesi var. 70 liradan 90'a çıktı aidat 2 ay önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 35 tl, istanbul/kağıthane.1 asansör var, çöpleri toplayan yok ama binayı 2-3 günde bir temizliyorlar.zaten çöpleri toplasa dışarıda çöp atıcak yer yok sanayi mah burası 14 daire var.5 aydır ödemiyorum, selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 4 daire var, asansör var, kapıcı yok. 50 lira veriyorum. Bence çok veriyorum ama kiram 500 olduğu için ses çıkartmıyorum. Ha bu arada asansör de dün mühürlendi, tehlikeli olduğu için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 20 lira sanırım o da temizlik parası 1 senedir otomatik kapıyı yapamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Beşiktaş, lojman, 64 daire. Yazın 150,kisin 500 ısıtma dahil, tek kapici günde iki kez çöp topluyor, haftada bir temizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Istanbul umraniye tek blok 60 daire cift asansor iki kat kapali otopark gunluk copler haftalik temizlik kapici guvenlik yok disaridan yonetim firmasi ilgileniyor 50 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar