Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thor: Ragnarok (2017)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok denecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Çizgi roman kültürünüz yok. Marvel'i tanıma kültürünüz yok. Avengers tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, süper kahraman çeşitliliğine hazır değilsiniz. Hazırım diyeniz de tatava. Çocukken çizgi filmini izledim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasında izlememiştir mesela. Duyulmuş bölümlerini görmüştür.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

hollywood süperkahraman filmi çekip durmak yerine arrival-baby driver falan gibi daha kaliteli işlere para harcar belki.

_Rave said:

baby driver falan gibi daha kaliteli işlere para harcar belki.

_Rave said:

baby driver falan gibi daha kaliteli

_Rave said:

baby driver

(facepalm)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Cok da guzel olmus, Planet Hulk ile Ragnarok cok iyi harmanlanmis. Espri yani da cok iyi yani bence bir cizgiroman hastasi olarak. Istedigim bu benim Marvel filmlerinden. DC duygu ve derinlik kasiyorum diyor da n'oluyor? Bir Wonder Woman cekebildiler iyi.

Ama...

Loki yine yapti Loki'ligini. Aldin iste Mind Gem'i, geldi Thanos.

Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

kaliteli film anlayisi

Kappa

Arkaaşım şöyle film 5(?) yılda 1 çekiliyor zaten, geldi izledik mutlu olduk. Herkes bi deni vilnö olamıyor görüyoruz, e adam da seriye bağlarsa filmleri dandikleşir falan. Misss gibi aksiyon filmi çekmişler daha ne istiyorsunuz? Daha çok thor ragnaroklar çekilsin ki transformırs ölsün bitsin mesela, neden arrivalla karşılaştırmak?
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Cok da guzel olmus, Planet Hulk ile Ragnarok cok iyi harmanlanmis. Espri yani da cok iyi yani bence bir cizgiroman hastasi olarak. Istedigim bu benim Marvel filmlerinden. DC duygu ve derinlik kasiyorum diyor da n'oluyor? Bir Wonder Woman cekebildiler iyi.

Ama...

Loki yine yapti Loki'ligini. Aldin iste Mind Gem'i, geldi Thanos.

bence superman vs. batman'den sonra en kötü dc filmi ya wonder woman.

gidemedim bu hafta sonu thor'a, cuma giderim artık.
Sosyal ağlarda paylaş

film thor değil de bir takım marvel karakterleri güle eğlene hasımlarını dövüyor olmalıymış.
adı bile başka olmalıydı " thor : kardeşi kardeşe vurduruyorlar "

ragnarok resmen konuk oyuncu olmuş.

yeni bir hulk filmi istedim filmi izlerken. tek artı yanı buydu heralde.

bi de ben bu hulk ismini hulk okuyorum halk bana çok yavan geliyor ya. sizde de öyle mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...