Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 doğru mu anladım tabloyu acaba, x model telefonu a model telefonla değiştirirken 1000 liraya, b marka model telefonla değiştirirken 1100 liraya mı sayıyorsunuz? dolmuşta kapı ağzındaki custom made taburede oturarak mobilden bakıyorum şu an, o yüzden YALNIŞ anlamış olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 listeye iphone konmus hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Cokomantis said: doğru mu anladım tabloyu acaba, x model telefonu a model telefonla değiştirirken 1000 liraya, b marka model telefonla değiştirirken 1100 liraya mı sayıyorsunuz? dolmuşta kapı ağzındaki custom made taburede oturarak mobilden bakıyorum şu an, o yüzden YALNIŞ anlamış olabilirim. En sağdaki modeller sahip oldukların diye düşün. Yukarıdakiler de almak isteyebileceklerin. Yukarıdan seçtiğin telefonun altında miktar da senin cihazını ne kadar geri aldığımızı gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Fin said: listeye iphone konmus hahah Evet kondu, sandığından da çok değişim var. Rakamları görseydin böyle gülmeyeceğine eminim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Afterdeep said: Cokomantis said: doğru mu anladım tabloyu acaba, x model telefonu a model telefonla değiştirirken 1000 liraya, b marka model telefonla değiştirirken 1100 liraya mı sayıyorsunuz? dolmuşta kapı ağzındaki custom made taburede oturarak mobilden bakıyorum şu an, o yüzden YALNIŞ anlamış olabilirim. En sağdaki modeller sahip oldukların diye düşün. Yukarıdakiler de almak isteyebileceklerin. Yukarıdan seçtiğin telefonun altında miktar da senin cihazını ne kadar geri aldığımızı gösteriyor. Sağdaki dediğim soldaki olacaktı. Karışıklık olmasın yanlış yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Peki getirilen telefonun kondisyonu onemli mi? Bozuk telefonla da oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Malesef olmuyor, arka ya da ön yüzeyde herhangi bir kırık ya da çatlak olmaması gerekiyor ve de işletim sisteminin çalışır olması bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 s3 mini'yi alıp napıyosunuz? imei'si mi para ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 @afterdeep peki bayilerdeki telefonların satış fiyatı ne? bi incelim uygunsa alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 bi de yurtdışı telefonu alıyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 BlackBerry priv var bende mesela, bunun fiyatını neye göre belirliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Afterdeep said: Afterdeep said: Cokomantis said: doğru mu anladım tabloyu acaba, x model telefonu a model telefonla değiştirirken 1000 liraya, b marka model telefonla değiştirirken 1100 liraya mı sayıyorsunuz? dolmuşta kapı ağzındaki custom made taburede oturarak mobilden bakıyorum şu an, o yüzden YALNIŞ anlamış olabilirim. En sağdaki modeller sahip oldukların diye düşün. Yukarıdakiler de almak isteyebileceklerin. Yukarıdan seçtiğin telefonun altında miktar da senin cihazını ne kadar geri aldığımızı gösteriyor. Sağdaki dediğim soldaki olacaktı. Karışıklık olmasın yanlış yazmışım. doğru anlamışım yani. mesela note4'üm varsa ve s7 almak istiyorsam 1000 lira ediyor. s7 edge almak istiyorsam 1100. mantığı ne? elimdeki mal aynı. niye değişiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Teşvik ediyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 daha fazla para öde adamlara diye olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 bugün bayiye uğradım, 1800 lira verirsem s8 veriyorlar s7 edge alıp. speclere baktım. aynı abi specler. tek olayı vücut ve tuş gibi görünüyor. retina falan kullanmam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 banada aşırı gereksiz geliyo ya bu en son cıkan modeli alayım furyası. s5 var 3 senedir kullanıyorum daha servis yüzü görmedi ki bozulursa almak istediğim telefonda belli, galaxy c9 pro cepte taşınabilen bişey için 1.5 - 2 den fazla verilmez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 nerde tasinabilen bir sey icin 1.5-2k verilebilir? cok sacma laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 asdasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-599-tl%2Cgalaxy%2Cs8%2Cedge%2Candroid%2C7.0.1%2Cwifi%2C4g%2C12-mp%2Ckapida-odeme-431390743/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Hızlı düşmüş fiyatı :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 demiştim ben bekleyin düşcek diye. adamlardan alıp gidip üstüne kar koyup satanlara aldanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 YUKSEK FİYATLARA ALDANMAYIN ONLARDA BİZDEN ALIP KARINI KOYUP SATIYORLAR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ben urfadayken siphone vardı, onun gibi bi şey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ekran kasa oranını çakmacılar bile becermiş iphone becerememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 ekran içine sanal tuşları yerleştirme ve 18:9 oranın saçmalığını dbu eleman anlatmış. https://www.youtube.com/watch?v=WeigqZ0VCss lg g6da da aynı durum söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar