Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 totemic said: Çetin tekindor ile ahmet uğurlu var bir tek gerisi çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Vasfi said: ben ezel'e başladım sdfgsdfg izlememiştim ileri sara sara gidiyorum ben de gecen sene izledim ezeli. baya iyi. full izledigim turk dizileri listesine ekledim ikinci bahar isler gucler ezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 calimero said: ula ne emekçi türk sineması? türk dizilerini kıstas alacaksak türk halkının %13.7'si ağa, %86,3'ü bu ağalara çalışan hizmetçi ve maraba. calisanlar, kameramanlar, figuranlar, yemekciler.... nerede kaldi senin kardeslige, yoldasliga inancin? davani ne zaman sattin sen? calisan, para kazanmak icin gece gunduz demeden calisan kardeslerini ne zaman, kac paraya unuttun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ben izliorm da son 2 bölümü izleyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 En son kanıt izliyordum ben tv de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ben en son "karanlikta kosanlar" diye bi dizi izledim. sonra da bisi izlemedim ya. bu kadar berbat konular yazmayi nasil beceriyorlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 türk dizisi izlemek çok zararlı. kalitesiz yada avam demiyorum. ciddi şekilde çok zararlı ama anlatamıycam sebebini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ben anladım bile teşekkürler kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ne zararini gordun? dis mi curutuyor? mantar mi yapiyor? ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 mesela entrikalı dizi izleyip onu gerçek hayat zannedip gündelik yaşamlarında yoksa bile entrika var ediyolar durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 bu sizcede çok korkunç değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ogrenmeden milletin yaptigina karsi kendini nasil koruyacaksin peki? 2nd amendment gibi bir sey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 bensu soral bütün gün su istesin benden, 5 gün su içmeden götürücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 yok abi diziyle kendi hayatlarını paralel zannetmeye başlıyorlar bir süre sonra. mesela dizide manav burnunu karıştırıyosa mahallesindeki manavdan tiksiniyo felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 icerde ne yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 bu ne biçim dizi lan adında yazım hatası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 içer de sıçar da size ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 İçersi duman aldı, biz dışarda izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Utk said: bensu soral bütün gün su istesin benden, 5 gün su içmeden götürücem kaştan ibaret değil mi o hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 gelmiş geçmiş en iyi türk dizisi prison break'dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 bu dizi kaliteli ama. bugün denk geldi. evi basıyolar. evdeki kişi tavaya mermileri koyup altını yakıyor. yavaş yavaş patlamaya başlıyor mermiler tavada. dışardakiler içerden gelen mermi seslerini duyunca çatışıyolar zannediyor. bu arada evdeki kaçıyor. hiç bi amerikan filminde yok bu numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 nası yok sana 50 tane film sayarım şu an öyle sahnesi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 bende işte biyerden mi araklamışlar bu numarayı acaba diye merak ettiğimden yazdım. hangi filmde dizide var aynısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 var ya çok isim gelmiyo aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar