Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Kahve isi de iyice hipster isi oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 samaella said: aynı bok mu bilmiyom ama kafein tableti falan denesen yer mi acaba finale sabahlayarak çalışmak için 2 kafein tableti alıp, yarım saat 1 saat sonra uyukalıp finalden çakmışlığım var. benim bünye için kafein çok büyük yalan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 tiLi said: senko said: tiLi said: senko said: aeropress aldım hoşuma gitmeye başladı bir espresso değil tabi ama pratik, temiz, hızlı. ben de aldım şimdi çekirdek ve tarif tutturmaya çalışıyorum. hipster kahveleri hep ekşi geldi şimdiye kadar farklı derecelerde. az kavurup kahvenin originini tatmayı falan seviyolar da gurmesi değilim ben amk. çok kavrulmuş lazım bana. EKŞİ EKŞİ BIKTIM YA bi şekilde yapış recipemde mi sıkıntı var emin değilim ama tchibonun ucuz kahvesi en güzeli şimdiye kadar Nasi yapion? https://www.worldaeropresschampionship.com/recipes/ :D bugün ekşilerden bi tanesini daha sıcak suyla normal ters çevirmeden yaptım. daha iyi oldu valla. kahveye su değdikten 1.5 dk sonra mı ne pressledim Bu kadar kasmiom ya yok su nsa da 87.56 derece olucak, hava basıncı bilmemne olcak pi yi 3 alcaz fln Kahveye az sicak su koyuyom bekliom biraz, sobra gerisini koyup 1 dak bekliom Sonra abaniom alete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Aeropresste 1,5 dakika beklerken kahvenin tadi karistirmaniza gore baya degisiyor.sert bir kahve istiyorsan enaz 20 saniye karistirabilirsin,icimi yumusak ve tadi yogun istiyorsan once suyun yarisini koyun ve 1-2 kere karistirin,30 saniye sonra kalanini doldurun ve karistirmayin,1.5 dakika olunca direk presle. Metalik filtre alirsan dahada guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Fili said: stimpak said: ya gittim starbucks'tan sumatra aldım geçen gün, medium roast yazıyor üstünde ama sanki dark roast gibi tadı. Bu ibreler fazla mı kavuruyor? çekirdek rengi falan da medium'dan öte gibi duruyor. üstünde medium roast yazdığından emin misin? Sumatra dark roasttur. asdf hakkaten, öyleymiş. niye medium kaldıysa aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Aeropressle cam bardağa kahve basan bi arkadaşım bardağı patlatıp iki parmağının tendonunu kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Drall said: Aeropressle cam bardağa kahve basan bi arkadaşım bardağı patlatıp iki parmağının tendonunu kesti Çok ince çekilmiş kahve mi basıyordu? Çok aklıma yatmadı ama, nasıl becermiş acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Detayını bilmiyorum o kadar. Ama aklıma ilk gelen şey kahveden ziyade bardağın camının ince olabileceği sdfg Ayrıca anne misin ya nası becermiş ne. Kaza işte senin de başına gelmez mi sanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 nazar çıkmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 kafeingo'yu övmüşlerdi bi topicte burda. ordan sipariş vermiştim, 1 haftadır içiyorum onu, güzel baya. starbucks vs 6-7 ay extradan rafta bekleyen kahvelerine alternatif iyi oldu bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Valla ben kafeingo dan 1 kilo sumatra aldım pişmanım starbucksınki ile hiçbir alakası yok, starbucks 10 basar. Ama neyse içecem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Starbucks'ınki bayat kahve, alışmışsanız bayat kahve tadına o yüzden daha güzel geliyor olabilir. Kafeingo baya taze kavurup, istersen çekip yolluyor çünkü. Ben direkt aylık abonelik yaptım ya, uğraşmıyorum sürekli. Kendi Blend coffee'leri (Intro) baya başarılı, düzenli içimde tam bana uygun tat. Araya bazen farklı tatlar olsun diye Melange, Guetamala söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Abi ne alakası var az kavurmuş olabilirler starbucksın çekirdeği baya koyu buna göre renk olarakta tad olarakta. Bana sertliği yetmedi gelen kahvenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Kavurma oranı seçebiliyorsun aslında? İlk siparişte en temizi mix box yapıp farklı çeşitleri farklı şekilde söyleyip optimum damak tadını yakalamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 makina tavsiye etsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 single origidne bana kavurma oranı sormadı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Özür dilerim direkt siparişte sormuyormuş, iletişimden belirtebiliyorsun. Beni ilk abone olduğumda arayıp sormuşlardı, siparişe not olarak ekleyebilirsiniz de demişlerdi. Bir deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 6 gündür detoxdayım, canım felaket çekiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ekşide fln bakınırken nerden alsam diye bonarrikahve denk geldi , kötü yorum yoktu diğer muadiline göre de 10 20 lira daha uyguna geliyordu.Söyledim söylemez olaydım 4 gündür sipariş ön siparişte , 2 gün sonra mailime cevap yazdı halledecem diye hala tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Valla yine Kafeingo'dan verdim. Yine memnun kaldım. Zaten adamlar istediğin her an göndermiyor. Ayda iki kere kavuruyorlar sanırım. Ki onu da siparişe göre yapıyorlar. Geçen istediğimde sırf bu yüzden 10 gün bekledim. Ama bu sefer sitesindeki timera göre sipariş verdim. Zamanlama iyi oldu. Bu arada ben de Mixbox isteyip farklı kahveleri deniyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Aaa bak buraya sormayı unuttum, çibodan kafissimo kompakt aldım bi tane. İyi bişi mi https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/e9/76/37/e97637dfa46bbf549c20789704992c98.jpg Basıyosun tek tuş yapıyor bana iyi geldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Kahvenin tadını sevdiysen sorun yok, bence hayatımda içtiğim en kötü kahveyi yapıyor. Denediğim tüm kapsüllerde de hep benzer tat veriyor, bir farklı tat alamadım. Gerçekten nescafeyi tercih ederim şu aletle arada kalsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Tat kötü tchibo kahvelerin. Ne mutlu kendin güzelini yapabilirsen. Kullandığın kapsülleri refill yapabiliyorsun ama bu seferde nerede bunun kolaylığı diye mızmızlandırır.Bir süre sonra bayıyor temizlemesi tekrar refill yapması içmem daha iyi diyorsun asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 tchibo kapsülleri başta beni rahatsız etmemişti. 2 ay sonra iğrenç bir tat gelmeye başladı. neden anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 illy nin kapsüllerini kullanıyorum ben, gayet memnunum espressoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar