sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 (düzenlendi) valla light giydim ben, roll yaparken X basıyorum durmaksızın devam edebiliyo. oyunu atomlarına ayırdık koşma hamallığından kurtulalım diye. rollarken sheat weapon yaparsanız duraksamıyo arkasından. pvp'de de aklınızda olsun dsb. Ekim 6, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Bakım 1 saat daha uzatılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 şimdi iki saat daha uzatıldı. mükemmel bir ilk hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 ilk kez maintance gorunce sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 2 saat önce, sylvanas dedi ki: valla light giydim ben, roll yaparken X basıyorum durmaksızın devam edebiliyo. oyunu atomlarına ayırdık koşma hamallığından kurtulalım diye. rollarken sheat weapon yaparsanız duraksamıyo arkasından. pvp'de de aklınızda olsun dsb. ben kerterez alip deskopa donuyorum, auto runu mousea verdim zaten, baya apexleri hesaplayip duz cizgi cekince kor topal gidio gidicege yere, ya da gathering kasa kasa gezmekte bir cozum asiri issizseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 bow çok fena sardı o yüzden sıkılmıyorum şu an, avlana avlana ya da millete sıka sıka gidiyorum target practice gibi. bi de gathering yaparken %38 şansla mazot veren toollar var, onları da aldığım için her otta taşta durup topluyorum. travel yapa yapa mazot kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 new world instagram hesabı hacklenmiş bu arada, abuk subuk videolar paylaşılıyor ahahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 4 saat önce, Sam dedi ki: dün inn recall cd bitene kadar oyunu kapatıp factorio oynadım, koşmaktan bu kadar sıkıldığım oyun olmamıştı gerçekten de. evet intihar yöntemini biliyorum ama reddediyorum. abi o yöntemi ben de hiç kullanmadım da bu kadar yürümekten nefret edenlere önerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 questten queste koşuyorsanız sinir ediyor. ama benim gibi gittiğiniz yoldaki bütün ağaçların ırzına geçiyorsanız çok da dert etmezsiniz. fakat gene de şikayet etmek lazım. questlerin dizilişi berbat. bi şehirde 2 quest yaptırıp diğerine gönderiyor sonra tekrar geri göndertiyor. questleri bilerek koşuşturmalı yapmışlar resmen. dizayn berbat kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Uzak bir yere yolluyorsa orasi quest hub olacak orda biraz vakit gecirip side quest yapicaksin. 10 km git konus sonra 10 km geri gel bana bildir tarzi gorevler var. Mazot yetersiz yani 1k cap de koymuslar. Dizaynda bi seyler yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 journal yerine mapten objective seçerseniz mesafeye göre sıralıyor questleri, garip bi sekilde oynatiyor oyun bir suru aptallik olmasina ragmen, craft olaylari filan beklenti yaratti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Valla ne kötü oyunmuş oynamamama rağmen okurken soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 dün bi dungeonda boss buga girmiş. sürekli çıkıyor bazen ölüm animasyonu çıkmadan falan çıkıyordu. bi 10 tane fln kestim sonra tırstım GM gelir jaile atar diye bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 (düzenlendi) Millet tam tersine şikayet etmiş o boss'u reddit'te "spawn kill yiyoruz, dövüşü bile resetlemeye fırsat olmuyor ölünce" diye Ekim 6, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 aşırı dandik tank mekaniğinden dolayı ilk kez bir mmorpg de tank oynamıyorum. Bunun yanında medium armor giymiş two handed axe ve hatchet olayına takılıyorum. Barbarian build diyorlarmış buna. böyle devam edeceğim. Oyun ilerledikçe çoğu kişide övgüler yerini sövmeye bırakmaya başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 taunt gem olmadan aggro zor tutuluyor. Ama tanklik becerince baya zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oldjoe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 queueden sıkıldıgım için lepusda baslamıstım, sing pve oynarım sıkılmam dedim ama abi bu ne ya, söğütlüçeşme metrobüsü gibi 2 saat yol gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Questler denk geldiğinde aslında bir tur şehirden çıkıp ardarda aynı bölgede 3-5 quest birden tamamlanıp hızlıca dönülebiliyor. Sıkıntı o ayarı tam iyi yapamamış olmaları. 2-3 questline tam oturmayınca bi questline ile daha yeni bitirip şehre döndüğün bölgeye diğer questline tekrar yolluyor gibi durumlar ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 rdo'dan sonra conan exiles'da at auto-route yapamayınca üzmüştü ama hadi o daha eski oyun demiştim. bunda ne mount var ne auto-route, fast travel da respec ve craft'ta hemen herşeye kullanılanla aynı kaynağı paylaşıyor. dün resmen kafamdan nasıl koşmayı minimize ederim diye hesaplar yaptım, kafamda rotalar çizdim. ama gene en yakın shrine ve en yakın şehre 5km uzakta bir yerde quest bitince inn cd'deyse yapacak birşey yok. koşmayı morrowind sevdirdiyse nefret ettiren de bu oyun oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Kosmak ve questlerin bok gibi yerlestirilmesi resmen yoruyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Bütün toolları azoth perkli alin. Tas odun ot ne toplarsaniz azoth cikiyor icinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2021 Mmo diye başladık running simulator çıktı. Binek niye yok bu oyunda? Millet koşsun dursun end game e geç gelinsin mi istiyorlar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2021 yok ona göre adapte oyun. harita küçük falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2021 yani bütün guildler başka yere taşınmazsa gg sonradan gelenler, birleşmek imkansız full mekanda. /golfclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2021 (düzenlendi) La oğlum, yorumlara bakıyorum da, iyi ki almamışım, kesin pişman olurdum. 2-3 ay beklemek en iyisi. Ekim 9, 2021 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar