Bright Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Uydunet'in ekipleri hızlı müdahale ediyor ya bizim burada da, o durumdan ben de memnunum. TTnet'te falan arıza çıktı mı kafayı yediriyordu, 1 hafta uğraştırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 BTK akkyi kaldırın yerine kotalı tarife getirin mi demiş? Firmaların kendi insiyatifleriyle yaptıkları bir olay bu bana kalırsa. Kurul kararı yok, tebliğ yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Screen shot eski hali, yeni hali linkte sayfada yaziyor. Kısacası benim anladığım, direk o. Kendinizi kandırmayın. 2018 sonunda umarım yanılmış olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 said: 3- Tarife değişimi zorunluluğu yok… Taahhütlü abonelerimiz, taahhüt bitimlerinde dilerse kampanyasız tarife ücreti ile tarifelerini 31.12.2018 tarihine kadar kullanmaya devam edebilirler. Kampanyasız tarife ücretleri ile ilgili Süresi Biten Tarifeler sayfasından bilgi alınabilecektir. 4- Kota aşım ücretleri düşüyor… Kotalı tarifelerdeki müşterilerimiz kota aşımında GB başına alınan 3 TL ücrette indirime gidilmiştir. Söz konusu ücret 2 TL/ GB olarak güncellenmiştir. Kota aşımı ücretlendirmesinden sadece kotalı tarifedeki müşterilerimiz etkilenecek olup, AKN’li Ekosınırsız tarifedeki ve eski ismiyle Eko-sınırsız tarifedeki müşterilerimiz etkilenmeyecektir. hala neyin kavgası abi sizinki. yani okuduğumuzu yanlış mı anlıyoruz biz hepimiz nedir. şu an taahhütü olanlara giren çıkan yok taahhüt bitene kadar diyor işte bold kısımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 4 ncü madde şimdi taahüdü olan müşterilerden bahsediyor. ama 3 ncü madde de 2018 sonu direk onları da etkiliyor. Ayrıca mesele o bold kısım değil. Mesele Kota ücretleri düşüyor yazan kısım - 3 tl den 2 tl ye - E zaten ücretsizdi, ne düşmesi, kime ne düşürüyorsun ? AKN = KOTA, adını farklı koyunca farklı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 2019'da kota olayı toptan bitecek diye en baştan demişlerdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 AKN ayrı kota ayrı. Yeni tarifelerde kotayı aşınca hız düşmüyor, gb başına ücret ödüyorsun. Kablonet AKNli satmıyor artık yeni müşterilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Kotayı komple kaldırsak da Türkiye olarak interneti komple indirsek burda kurcalasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 olacagi o zaman maasa zam ise son..interneti bedava yaptik ama kaldirdik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Holy said: Kotayı komple kaldırsak da Türkiye olarak interneti komple indirsek burda kurcalasak? güzel fikirmiş. binali çıkıp açıklama yapar, "internete ihtiyacımız kalmadı, bütün interneti indirdik isteyen gelip bizden alıyor, hiçbişey hiçbişeye de karışmıyor, herkes ihtiyacı kadar alıyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ben sadece dün gece downloada bıraktım onun dışında evde bile değildi kimse ona rağmen 13 gb görünüyo download türk telekomda böyle giderse 1 haftaya bitiririz kotayı gece 2-8 arasında indirmeme rağmen sadece sitesi mi yanlış nedir? güncel kotamı nerden görürüm eğer sitesi yanlışsa ki ayrıca 13 gb indirmiş olmamızın imkanı yok ayın 1inde evde kimse yoktu 2sinde kimse yoktu (bu aşamada kota 3.5gb görünüyodu) bi tek 3ünde akşam geldim torrenti açtım (3-7 arası dl yapıyo sadece) yattım sabah kalktım 7gb mı ne indirmiş torrent durmuş sonra kapattım onu da girip kotaya bakıyım dedim 13gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 uploadı da yazıyorlarmış kotaya artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 upload da 5e mi ne limitli (ki gecede 7gb download yaptıysa ne kadar upload yapabilir 10a 1 bile değil ul/dl oranı paketlerin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 modemi resetlememişsin ondan girmiş sana kesin. hem gece 2de hem sabah 8de modem fişten çekilecek başseviyesinin üzerinde tutulup kendi etrafında 3 tur atılacak sonra takılacak fişe. bunu yaparsan kotan dolmaz. lütfen yayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 kesin bilgi mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 aknli tarifeler için kampanya bitiş tarihleri tüm issler için 30/06/2017 tarihini gösteriyor kotalı tarifeler geliyor sanırım. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 hükümet isp el ele hep beraber millete. olm biz akn kalkacak hihihi diye beklerken kazık soktu adamlar bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 http://www.cnnturk.com/turkiye/bakan-avci-acikladi-korsan-film-izleyenin-interneti-yavaslatilacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 GERGE koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Laraken said: hükümet isp el ele hep beraber millete. olm biz akn kalkacak hihihi diye beklerken kazık soktu adamlar bildiğin. iyidir abi hangi ülkede yaşadığımızı hatırlatıyorlar işte her gün öyle evime çekileyim avrupai takılayım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 SOL kampanyası fiyatlara çüş dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Ryzer said: http://www.cnnturk.com/turkiye/bakan-avci-acikladi-korsan-film-izleyenin-interneti-yavaslatilacak kazık girsin götünüze yavşaklar. korsan olayında değilim. penis gibi hizmet verip bir de üzerine tehdit etmek nasıl bir yüzsüzlüktür. her boku doğru yaptın, internetimi yavaşlatacan bir de. bsg ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Dragonfire said: SOL kampanyası fiyatlara çüş dedik. aynen. hayır böle bi saçmalık da yok. taahhütün bitince kampanyasız fiyattan devam edebilirsin diyorlar bi de haudsfhuads. madem silkeleme peşindesiniz, koysaydınız ayda 1000 TL yuvarlak rakam, temiz temiz bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Abi bu hep böyleydi sanırım ama yeni olmasa gerek SOL fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 O kadar küfür ettik ttnet yine en iyi mi çıktı bu değişikliklerden sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar