sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Bright said: sabonis said: uydunet yeni hizmet alacaklar 25mbit komple sınırsız almalı heralde 100 tl'ye. yanında tv, telefon falan da veriyorlar Bu nerede yazıyor? 25 mbit komple sınırsız tarife 250 lira aylık çünkü Hepiniz gidip düz tarifelere bakıyorsunuz =) Kampanyalara bakın gerçek fiyatlar orada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 olm koysana linkini madem. ben de göremedim kampanyalarda 100 liraya sınırsız 25mbit. şu mu https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,520,gercek-sinirsiz-kampanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,520,gercek-sinirsiz-kampanya olm adı üstünde gerçek sınırsız diye geçiyo, nası görmüyosunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 altta tek tek koyduklarına baktık olm. gerçek sınırsız diye yazmışlar ama detaylar için tıklayıp bakmak gerekiyo, alt tarafa koymamışlar lol. sonradan gördüm işte ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 ha bu arada adamlar hala yavşağın çocukları resmen. o ayrı... ben aralık ortasında 27 ay taahhüt verdim, 3 ay bedava, 24 ay boyunca 73 lira veriyorum, 50mbit 150gb kotalı internetim. 3 ay bedavayı da hesaplayınca ayda 65 lira veriyorum aslında. hızım da kota dolunca 16 mbit'e düşüyor. şu an 25mbit sınırsız almak isteyen biri 100 lira veriyor. bildiğin %50 zam gelmiş gibi bişi yani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 adamlar milleti nası silkeleriz derdinde başka bişey değil, nası paralar dönüyosa bu sektörde artık, btk bi karar açıkladı totoları tutuştu hemen, gidip 10 yıl önceki tarifeleri getiriyolar, insan gibi internetide 90-150 lira arası veriyolar, orostopal laleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 çok belliydi abi böyle bi piçlik yapacakları. türkiye yani bura. hızlı internet bağlantısını vatandaşlık hakkı ilân eden kanada değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Miraul said: superonline ile ttnet baya satmis sanirim uyduneti lol. hicbirinde kota dolunca + ücret yok. bunlarda geri adim atarmiki acaba nasıl yok? bu ne o zaman? http://puu.sh/vzYyI/b7dcc32c6e.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Telekomun HİPERNET LİMİTSİZ 75 GB 35 Mbps'ye kadar Limitsiz 75 GB kotalısı iyiymiş 64 tl ben 16mbps ye 62 tl ödüyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 http://www.superonline.net/yardim/internet/tarifeler-ve-ucretlendirme/fiber-ucretlendirme-ve-tarifeler?path=%2Fyardim&GUID=d7c24454-b0bf-4451-9a99-828286c64b84 varmi burda bilmiyorumda en son superonline kotalidan vazgecti diyorlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Şu an sadece uydunet değil mi bu kota sistemini uygulayan? Superonlineda ne sıkıntı var anlamadım 25 mbps akksiz pakete 10 lira indirim yapmışlar onun dışında akkli paketler var kota falan yok hiçbir pakette. Ttnet de btknın istediği olayı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Benim taahüt diğer ay bitecek 35mbps 50gb kotalı limitsiz pakete geçecem hem şuanki 16mbps paketimden ucuz hem de kota bitince 16 olacak gece leyin full speed. Her türlü daha iyi ne saçma bir ülke amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 https://pbs.twimg.com/media/C-sm0KCW0AAHRK4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 O ilk 3 paket resmen troll paketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 ttnetin listesi var mı gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 bunu arıyosun sanırım https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/hesapli-kampanya.PDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 aynen sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Akk sonrası 2,4 olsun diye 100mbps pakete geçeyim dedim. 84 e kadar destekliyor diye alt yapı sistem paket geçişine izin vermiyormuş. Mantığa bak. Ulan parasını verip geçmek istiyorum ben verdiğini verir verdiği kalır yani. Ben onaylıyorsam sistem neden engel koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 ttnetsen online işlemlerde paket değişikliği sayfası var oradan yapabilirsin müşteri hizmetlerindeki ameleleri eleyip. vdslde artık otomatik rate var zaten yani hattın kaç destekliyorsa onda çalışıp kopmuyor 10 yıl önceki adsl1 zamanları gibi 1mbit destekleyen hatta 2mbit tanımlatıp her 5dkda kopma olayı yok artık, 100 tanımlayacaklar senin modem otomatik 80 küsüre ayarlayack devam edecen ya da birkaç kez daha ara, illaki biraz kalifiye eleman denk gelecektir halleder asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 fo varsa en iyi tarifeler yine superonline'da bence. http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/hiziniza-hiz-katan-fiber-internet-kampanyasi 50mbit/s 100gb akk'li kullaniyorum. Gecen yil taahut vermistim, 00.00-.06.00 arasi kotadan yemeyen tarife. Seneye taahut bittiginde linkte verdigim tarifelerden birini alirim sanirim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 bi de şey soracam, vdsle geçtiğimden beri modemde tanımlanmış uploadum 3mbit ama speedtestte 2.2'yi geçtiğini görmedim daha 50-100mbit kullanıp 4mbit uploadu olanların da böyleymiş. nasıl düzelir ne zaman düzelir bilen var mı? bunu telefonla sorsam nasıl cevaplar alırım tahmin edebiliyorsunuzdur http://www.speedtest.net/result/6261779577.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Modem değerlerini atsana slip. Orda belli olur. Bende upload 4mbit, speedtest sonucu 3.87 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Yalnız seneler önce ilk kota muhabbeti çıkınca, KOTA diye adı geçen şeyin, adını Adil Kullanım Noktası yapmışlardı. Millet alıştı benimsedi, şimdi AKN ve KOTA farklı şey miş gibi sunuluyor. İkisi de aynı şey, adı farklı olunca farklı şey miş gibi bir algı var. Double Kota artı limit aşımı parası ekleyiverdiler. Eski 3 mb lik hızları özleyecek millet. Bende bayram değil seyran değil, bu hükümet niye bizi öptü diyordum açıklandığında. Meğer öpme amacı sevdiği için değil, amaç farklı imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Ortalık iyicene otobüs firması adlarına döndü gerçek sınırsız, öz hakiki sınırsız, vip sınırsız gibi saçma sapan şeyler var. Ulan koysanıza adını adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 BTK'dan şöyle bi açıklama bekliyorum ben. Kota ve AKN aynı şeylerdir. Kotalı tarife olamaz deseler ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar