Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 2-8 arasını dahil etmiyorlarsa ben yaşadım lol, bana kalkmış gibi olur zaten. bütün büyük dl'leri o arada yapsam kolay kolay bitmez kota. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 video için tldw var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 2-8e de razıyım. dlleri o saatlerde yaparım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 1080p AKK sonrasi kullanilir oldugu surece sorunum yok benim. 3'den 5'e cikmak anlamsiz demisler videoda, degil. 5'e cikinca Netflix olsun, Crunchyroll olsun, CuriosityStream olsun, BluTV filan olsun 1080p izleyebiliyoruz artik AKK"den sonra. Hic yoktan iyidir yani, korsan kullanmayan insanlarin da ihtiyaclarini tatmin eder su anki durumla kiyaslarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 akk kalkmıyor zaten ilk günden beri facepalm okuyorum orda burda yazılanları. açıp 2 sayfa açıklama karar aciz millet resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 2-8 serbest olursa en azından oyunları vs öle indiririz. hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 2-8 geliyor diye bir şey yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Aslında ortada net hiçbişi yok ya. Gelse iyi olur temennisi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Aluriel said: 4.5 Mbit neyinize yetmiyor? benim eve 600mbit geldi ha bi 600 daha verseler hayir demem. Kota mi? lüfatimizda yok öyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 benimki kalkar akk kalkmaz (83 yaşındayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Seele said: Aluriel said: 4.5 Mbit neyinize yetmiyor? benim eve 600mbit geldi ha bi 600 daha verseler hayir demem. Kota mi? lüfatimizda yok öyle seyler. Ben bu sene 1gbit e gecsem mi diye dusunuyorum ya. 500mbit yetiyo da varken de iki katini denemek istiyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Bu saaten sonra hiz sizi bozar. yillarca tr de 70-100ms oynadim cine geldim 3ms butun dengem deisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 1-2mbit yetiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 3'ü 5 yapacaklarsa şu sınırsız 10/1'i de 15/5 falan yapsalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Vasfi said: Bu saaten sonra hiz sizi bozar. yillarca tr de 70-100ms oynadim cine geldim 3ms butun dengem deisti katiliyorum nyc de 10 ms ping le dota oynamak bambaska oyun oynama hissi gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Vasfi said: Bu saaten sonra hiz sizi bozar. yillarca tr de 70-100ms oynadim cine geldim 3ms butun dengem deisti katiliyorum nyc de 10 ms ping le dota oynamak bambaska oyun oynama hissi gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Vasfi said: Bu saaten sonra hiz sizi bozar. yillarca tr de 70-100ms oynadim cine geldim 3ms butun dengem deisti katiliyorum nyc de 10 ms ping le dota oynamak bambaska oyun oynama hissi gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Vasfi said: Bu saaten sonra hiz sizi bozar. yillarca tr de 70-100ms oynadim cine geldim 3ms butun dengem deisti katiliyorum nyc de 10 ms ping le dota oynamak bambaska oyun oynama hissi gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Abi torrenti, korsanı vs. yasaklasınlar avrupadaki gibi. Her yer 100mbit internet olsun bari bunu yapsınlar. Çünkü bu işin sonunda kotasız diye bir şey yok. 30milyon kullanıcı var abi, nereye yapıyosun kotasız internet. Firmaların karın ağrısı zaten bu torrent,korsan vs. Önce yasakla bunları sonra konuşalım sınırsız interneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 abi kota olsun da 500 gb olsun mesela en alt sınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 ABD'de sanırım 1 TB hatta Netflix geçen kaldırılması için tekrar başvurmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 30 milyon kullanici var nereye yapiyosun kotasiz internet diyor. gelismis ulkelerin hicbirinde kota yok. amerikada, almanyada, ingilterede aktif internet kullanicisi ne kadar. adamlarin min 50 mbitten basliyor internet. japonyaya girmiyorum bile 100mbit olmasi lazim. kota falan yalan oyle birsey yok, millet somuruyo interneti diye kota koydular iste, somurmeye devam etmek icin daha fazla para versinler derdindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 benim kotasız 8mbit wwhat is kotta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 orc_lord said: ABD'de sanırım 1 TB hatta Netflix geçen kaldırılması için tekrar başvurmuştu. kota artacaksa netflix ofis açsın trt vergisi versin! delirtmesinler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Tam bir gaz alma açıklaması olmuş.Bir de halkın görüşünü alıcaklarmış. Günde 1 saat facebook ve 1 film izlersem kotam yeter kafasındaki halktan görüş alsan ne olacak. Verdikleri tarih de çoğ iyi 31 aralık 2018 , allahsızlar neyin araştırmasını yapacaksınız 2.5 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar