Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Raspberry Pi gibi bir sunucu alin, usenet ya da torrent client'i sadece gece o saatlerde indirmeye ayarlayin, gun boyunca da seed yapin torrent kullanirsaniz (upload kota goturuyor mu). Pi Zero bile yeter sirf bu is icin, Samm satiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 gece 2den sonra sacmalıgı bi boka yaramıcak ya. 5 sene önce yapmaları gereken şeyi yeni yapıyorlar. sene 2017 kim eskisi kadar torrent ediyor? her şey stream. ne yapıcam dizi izlemek için gece2 yi mi beklicem. no ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 gece 2 nerden cıktı, 12 den sonra dğlmiydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 toggie said: 1 mayis'a kadar sure var, bugun kotayi doldurdum bakalim kaca dusecek diye niye bekliyosunuz anlamadim. Tembellikten ne yazdigini okumamissiniz bile. https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2f1%2fDocuments%2fKurul+Karar%C4%B1%2f(518)_(10)+Adil+Kullan%C4%B1m+Noktas%C4%B1.pdf AKN ile ilgili sozlesmede ne yazdiginin bir onemi yok. BTK, AKN asimi sonrasi hiz ne olacak dediyse onu yapmak durumundalar. ordaki tablo çok kafa karıştırır 24mbit kullanan adam akn sonrası 8mbit mi olacak yoksa 16mbit mi? işletmeciler bir alt sütunda yazanı uygular kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 100'ler 32mbit olcaksa cok iyi haber, gecen ay gene acimasizca 3'e dusurdu superonline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 o yüzden 25mbit tarifeleri kaldırıp 24 mbit koydular zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 50'leri de 48 yapsalardı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Şu duruma şeffaflık getirilmiş durumda değil ama. 100mbit'e kadar Çoğu operatörde tarifelerde böyle yazar. Firmalar şuan bu açığı sömürüyorlar. 100mbit alıyosun, yoğun saatte o düşüyor 5mbit'e. Ee hani 100mbit'di. Şikayet edince de çat diye yapıştırıyorlar sözleşmeyi. Biz 100mbit sabit değil, kadar demiştik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 tabloda kafa karıştıracak bişey yok gayet açık 100mbite kadar olanlar 24mbite 24mbite kadar olanlar 8mbite düşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 50mbt e kadar olan hızlar kaça düşüyor ben anlamadım abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 ilk mesajda her şey yazıyor halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 -Crawler- said: Şu duruma şeffaflık getirilmiş durumda değil ama. 100mbit'e kadar Çoğu operatörde tarifelerde böyle yazar. Firmalar şuan bu açığı sömürüyorlar. 100mbit alıyosun, yoğun saatte o düşüyor 5mbit'e. Ee hani 100mbit'di. Şikayet edince de çat diye yapıştırıyorlar sözleşmeyi. Biz 100mbit sabit değil, kadar demiştik diye. Şu congestion'dan oluyor ya, yoğun olmayan bir yere bağlanırsan veya VPN vs. kullanırsan alırsın gene 100 mbit. 10 mbit sınırsızdan 100 mbit bir tarifeye geçer 24 mbit kullanırım ben herhalde. Verdiğim para da azalırsa ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 yıllarca 8000/797 kullandıktan sonra 10dk önce 35833/3072 vdsle geçtim (hipernet), anında sinyal gidip geldi vdsl'e geçti hat. kadın 2-15 gün arası geçiş süresi var dedi dedim allaa sıçtık, ama çok şaşırttı bu sefer beni tt iyiki mal gibi 100mbite geçmemişim hiç görmeden hattı, 100mbit destekliyor dediydi bi de :( http://i.gyazo.com/938f5c53339c1a3b98cd576ad2b453c4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 internet kullanmıomuşum amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 line attentuation 5 yalnız. o 10 un altında olunca kopma oluyodu dsl lerde sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 snr yüksek attenuation düşük olması daha iyi dğeil mi? What is considered good DSL line attenuation ? Line attenuation is a measure of how much the signal has degraded between the DSLAM and the modem. This is largely a function of the distance from the exchange. The lower the dB, the better for this measurement. Attenuation is logarithmic and each 3dB of attenuation halves the strength of the signal power received. 20dB and below is outstanding 20dB-30dB is excellent 30dB-40dB is very good 40dB-50dB is good 50dB-60dB is poor and may experience connectivity issues 60dB or above is bad and will experience connectivity issues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 10'un altında kopma demişin de o snr evet, çünkü 8-9'u benim yıllar önce hızı düşüğe sabitlemezsem santralle konuşup her yarım saatte bir kopuyordu adsl1'di o zamanlar, şimdi aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 eet tam tersi. snr abi lanetli rakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 -Crawler- said: 100mbit alıyosun, yoğun saatte o düşüyor 5mbit'e. yok oyle bi sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Silphatos said: internet kullanmıomuşum amk aptal,,. kaç kere dedik 8mbit internet değildir diye. fpsden banladın anca. rus bebelerle csgo oyna...1,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 oha hala 8 mbit kullananlar mı vardı lan bu forumda. olm twitch'te yüksek bitrate'li streamer'ları source'ta izleyemiyorusn lan 8mbit ile. gerçekten internet falan diil 8 mbit. 16 mbit minimum limit yani şu anda rahat kullanılabilecek internet için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 goldbären said: Silphatos said: internet kullanmıomuşum amk aptal,,. kaç kere dedik 8mbit internet değildir diye. fpsden banladın anca. rus bebelerle csgo oyna...1,, 2017de altyapı daha yeni geldiyse napak şrfsz :D yalnız benim 8mbit gerçek sınırsızdı öyle akk falan uğraşmazdım siz fakirler gibi, şimdi bu ay kota dolunca 3mbit olacak di mi lan son kez ahahah. nasıl bitircez bu ayı bakalım zor olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 8 mbps ile Twitch izleyememenin nedeni 8 mbps degil, Twitch'in adi olmasi. 5 mbps ile 1080p veriyor Netflix. Tabii, Twitch 4K ise bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 saf çözünürlüğe bakıp yargıya varmak nedir la? fps, bitrate de hiper önemli. ya benim izlediklerim 720p, yüksek bitrate ve 60 fps olduğu için sıkıntı yaşıyordum, ya benim connection gerçek 8mbit olmadığı için, ya da dediğin gibi twitch'ten olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 twitch 3,5mbit üzeri upload vermiyor ki, nasıl daha fazla download gerekebilir ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar