ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Daha önce yazmış mıydım bilmiyorum kolumda aşırı alerji yaptı bu akıllı saatler. Sensörlerin olduğu yerler kabardı. Normal düz saate geçtim Casio edifice aldım bir tane. Onun da orijinal kayışı eriyince aldığım kayış alerji yaptı yine kabardı kolum. Çelik bileklik de bulamadım bir istediğim gibi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 yabıştır bi seiko 5 geç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 ahmedinejad, 16.10.2024 18:55 tarihinde dedi ki: Daha önce yazmış mıydım bilmiyorum kolumda aşırı alerji yaptı bu akıllı saatler. Sensörlerin olduğu yerler kabardı. Normal düz saate geçtim Casio edifice aldım bir tane. Onun da orijinal kayışı eriyince aldığım kayış alerji yaptı yine kabardı kolum. Çelik bileklik de bulamadım bir istediğim gibi. Abi sıkıntı saatlerde değil, senin kolunda sanırım. Kolunu Adam Jensen gibi cybernetic bişile değiştirme zamanın gelmiş. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 neokrasi, 16.10.2024 16:19 tarihinde dedi ki: üç beş aya kalmadan sıkılıp bir kenara atacaksın nasılsa. hepsi aynı. spor ve yürüyüş amaçlı olacağı için, kenara atmadan düzenli kullanıyor olmam lazım. saat amaçlı kullanmayacağım, uygulama amaçlı kullanmayacağım, konuşma amaçlı da kullanmayacağım, onlar için zaten cep telefonu yetiyor. ama düzenli olarak sağlığı ve aktiviteleri kaydedecek bir alete ihtiyacım var. üç beş aya kalmadan sıkılıp bir kenara atarsam zaten sağlığı da kenara atmış olacağım neokrasi, 16.10.2024 16:19 tarihinde dedi ki: o yüzden fiyat olarak uygun bir şey al ki, akıllı saate ihtiyacın olmadığını fark ettiğinde çekmeceye kaldırması kolay olsun. yuvarlak benim gözüme daha hoş geliyor btw. en son ne zaman saat kullandım hatırlamıyorum bile. bir G-Shock vardı sevdiğim, dün onun boyuna bakayım diye evde aradım, koyduğum yeri bile bulamadım... razzRaziel, 16.10.2024 16:39 tarihinde dedi ki: ben de bi ara sağlık takibi özellikleri için bakmıştım ama çok tutarlı olmadıkları için erteledim. şurda düzgün bir karşılaştırma var gerçek değerlere göre hangisi ne kadar tutarlı diye bakayım bu videoya. "tansiyon ölçümünün doğruluğu" için androide bağlanan bir tansiyon ölçere ihtiyaç varmış sanırım. yani sonuçta ayrı bir tansiyon aletini almak gerekiyor. ama nabzı mümkün olduğunda doğru ölçecek olması iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Bone, 17.10.2024 20:31 tarihinde dedi ki: spor ve yürüyüş amaçlı olacağı için, kenara atmadan düzenli kullanıyor olmam lazım. saat amaçlı kullanmayacağım, uygulama amaçlı kullanmayacağım, konuşma amaçlı da kullanmayacağım, onlar için zaten cep telefonu yetiyor. ama düzenli olarak sağlığı ve aktiviteleri kaydedecek bir alete ihtiyacım var. üç beş aya kalmadan sıkılıp bir kenara atarsam zaten sağlığı da kenara atmış olacağım anladım. xiomi smart band 9 gibi daha ince bir şey de düşünebilirsin. bir de, strava vb. sosyal spor uygulamaları motivasyonu arttırıyor. aktivitelerini kendine saklama. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Hâlihazırda spor yapıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 razzRaziel, 16.10.2024 16:39 tarihinde dedi ki: ben de bi ara sağlık takibi özellikleri için bakmıştım ama çok tutarlı olmadıkları için erteledim. şurda düzgün bir karşılaştırma var gerçek değerlere göre hangisi ne kadar tutarlı diye şu adamın test sonuçlarına baktım da, testlerinde genellikle şu modeller daha başarılı çıkmış: https://www.epey.com/akilli-saat/karsilastir/775878-786221-864242-895017-917371-925510-938695-939905-949093-962070/huawei-watch-gt-3-pro-titanium-deri_huawei-watch-fit-2-classic_huawei-band-8_huawei-watch-gt-4-kahverengi-46mm_amazfit-balance_samsung-galaxy-fit3_huawei-band-9_huawei-watch-fit-3-beyaz-deri_samsung-galaxy-watch7-44mm_huawei-watch-gt-5-mavi-46mm/ Pixel Watch'ları da önermiş de bizde yok. Huawei Band 9 ve Samsung Galaxy Fit 3 videolarını izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 ya bu elmanın ultra 2'si şirket kampanyası ile 33 bine geliyor, alınır mı? şarjı kaç gün gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 Huawei cihazlar kullanmıyorsan tavsiye etmem. Uygulama üzerinden çalışıyor, direk android desteği yok/kısıtlı. Spor için kullanacaksan Garmin'ler açık ara öndeydi, son bir kaç yılda ne kadar değişti bakmanı öneririm. Samsung Galaxy Watch'lar artık baya iyi durumda. Ben hala Watch4 kullanıyorum, çok memnunum. Android, özellikle Samsung kullanıyorsan kesinlikle ordan devam et. Bu arada bi süre sonra kenara konacak bir şey değiller bence artık. Hem çok pratik, hem çokça kolaylaştırıyor bir çok şeyi. Telefonu cepten, çantadan çıkarmamak, hatta evin bi kosesindeyken saat büyük rahatlık. Artık asistan kullanımları, ai vs de artıyor, iyice kullanımları arttı böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2024 xaty, 20.10.2024 13:39 tarihinde dedi ki: Huawei cihazlar kullanmıyorsan tavsiye etmem. Uygulama üzerinden çalışıyor, direk android desteği yok/kısıtlı. Spor için kullanacaksan Garmin'ler açık ara öndeydi, son bir kaç yılda ne kadar değişti bakmanı öneririm. Samsung Galaxy Watch'lar artık baya iyi durumda. Ben hala Watch4 kullanıyorum, çok memnunum. Android, özellikle Samsung kullanıyorsan kesinlikle ordan devam et. bir önceki sayfadaki videodaki adamın nabız testlerine baktığımda testlerde en iyi sonuçlar şu cihazlarda çıkıyor: 1- Apple Watch 10 46mm 2- Huawei Watch Fit 3 3- Apple Watch SE 2022 4- Huawei Watch GT3 Pro 46mm 5- Pixel Watch 3 45mm 6- Pixel Watch 2 7- Huawei GT4 46mm 8- Huawei Band 9_left 9- Huawei Watch GT Runner 10- Huawei Watch GT5 Pro 11- Huawei Watch GT5 12- Huawei Watch Fit 2 13- Whoop 4 14- Fitbit Charge 6 15- Huawei Band 8_1 16- Garmin Venu 3 17- Garmin Fenix 7 Pro 18- Garmin Epix 2 Pro 19- Coros Pace 3 20- Huawei Watch GT3 21- Polar Verity Sense 22- Amazfit Balance 23- Garmin Forerunner 165 24- Galaxy Watch 7 25- Galaxy Fit 3 epey'de ise şunlar var: https://www.epey.com/akilli-saat/karsilastir/775878-786221-864242-895017-925510-938695-939921-962070-962093/huawei-watch-gt-3-pro-titanium-deri_huawei-watch-fit-2-classic_huawei-band-8_huawei-watch-gt-4-kahverengi-46mm_samsung-galaxy-fit3_huawei-band-9_huawei-watch-fit-3-siyah_huawei-watch-gt-5-mavi-46mm_huawei-watch-gt-5-pro-siyah-46mm/ listedeki Pixel Watch'lar Türkiye'de satılmıyor, Garmin'ler (Garmin Venu 3 28.140 TL) çok pahalı, Galaxy Fit ise Huawei Band'ın çok gerisinde kalmış durumda. Huawei Band 8'in yeşili 1.370 TL'ye satılıyor, rengi çok tutmasam da listede yukarı sıralarda yer alıyor, özellikle Samsung saatlerine kıyasladığımda. gerçi Huawei cihazların Android cihaz desteği yok diyince kafam karışmadı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2024 (düzenlendi) desteği yok derken ne demek istediğini tam anlamadım ama samsung s23 ultra ile huawei gt3 pro kullanıyorum ben, önceden de xiaomi mi 11'le kullanıyordum. piyasaya çıktığında almıştım saati, 2 seneyi geçmiştir herhalde. evet app'i play store'da yok ama en başta basit bir şekilde indirip kuruyorsun, sonrasında kendi kendini güncelleyebiliyor. bir kez olsun sorun yaşamadım aldığımdan beri, çok memnunum. app için pil optimizasyonu muhabbetini falan kapatmak gerekiyor açık kalırsa kopma yapabiliyor diyorlar, baştan kapadığım için bilmiyorum. app öyle ekstradan pek bi tüketim yapmıyor. baktım şimdi son döngüde %0,9 diyor. ölçümleri gayet başarılı, yeni başlayanlar için koşu planları falan da gayet güzel, sorular sorup sana göre bir şeyler ayarlayıp takvim çıkarıyor işte. rahatça takip ediliyor, subscription yok. ölçümlerde bugüne kadar sadece 2 kere saçmaladığını gördüm, haftada 3 4 koştuğum için anormal gelmedi o kadarı da. düşük göstermişti nabzı, durunca kendine gelmişti ikisinde de. gps'i düzgün çalışıyor. denize de girdim çıktım yıkadım ettim defalarca. çizik bile yok hiçbir yerinde sağlam bi alet. mesaj için klavye yok, benim aradığım bir şey değildi ama not düşmüş olayım. anca smiley veya hazır cevaplardan atıyorsun. yenisinde vardır belki. mikrofonu hoparlörü falan var ama lazımsa. bildirimler sorunsuz anlık geliyor. AOD açık kullanıyorum ama uyurken takmıyorum, ilgilendiğim bir şey değil. nabız takibi real-time değil de bi altında olan ayarda, her saniye bakmasının bir anlamı yok gibi. 5-10dk'da bir bakıyor işte. aktivite yapınca zaten anlayıp soruyor napiyosun abi nedir bu spor diye. bazen sadece torba taşırken soruyor inceden üzülüyorsun. oksijen stres vs bunların takibini kapattım bence gereksiz. zaten bir bok anladığı da yok stresimi nasıl ölçsün ya. doğumda odada beklerken bile stressizsin diyor. evet çaresizce oyalanmak için buna baktım beklerken. bu şekilde 7-8 gün gidiyor şarjı. şarj etmesi basit, zımbırtının mıknatısı yeterince güçlü. kayış da aldım birkaç tane, standart ölçülerde olması güzel. belki diğerleri de böyledir ben bilmiyorum. watchface'lerin çoğu bence tırt ama sporty birkaç hoşuma giden şey var, onları döndürüyorum keyfime göre. bir milyoncu gibi bir marketi var, oradaki 3rd party watchface'lerin %90'ının aod watchface'i olmuyor, standart olanı kullanıyor onu da sevmiyorum zaten. böyle işte güzel bence alet. edit: uykusuz kafayla sürekli "falan" yazmışım, tıraşladım Ekim 22, 2024 PrudenT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2024 Bone, 22.10.2024 05:42 tarihinde dedi ki: Huawei cihazların Android cihaz desteği yok diyince Native desteği yok ama app üzerinden kullanılıyor. Telefonda app çalışıp gerekli köprüyü kuruyor saat ile, bu da bazı limitasyonlari getirebiliyor. Benim çevremde en çok duyduğum bağlantı problemleri ve notification gecikmeleri ama @PrudenT yukarda kullanıcısı olarak daha detaylı anlatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2024 ha şimdi anladım ne demek istediğini. doğrudur yaşayan olmuştur her alette olduğu gibi, ben yaşamadım en azından. bir arkadaş da samsung telefonla samsung saati düzgün çalıştıramıyor mesela uzun süredir asdagsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 xaty, 22.10.2024 16:26 tarihinde dedi ki: Native desteği yok ama app üzerinden kullanılıyor. Telefonda app çalışıp gerekli köprüyü kuruyor saat ile, bu da bazı limitasyonlari getirebiliyor. Benim çevremde en çok duyduğum bağlantı problemleri ve notification gecikmeleri ama @PrudenT yukarda kullanıcısı olarak daha detaylı anlatmış Huawei'nin native desteği yoksa başka bir alternatif kalmıyor ki elde? gerçi Pixel Watch satılıyor olsa bile, onda da Google Fit'le native desteği olmama ihtimali olabilir. her cihaz kendi app'ini yaratmış ve onu kullanmanı dikte ediyor. gerçi Android'lerde "Health Connect" diye bir özellik varmış, vaadi diğer tüm app'lardan health ve fitness data'ları toplayıp sync edebilmesiymiş. onu deneyince göreceğiz. aldığımız saatin kendi üstünde nabız ve adım sayısı gösterebilme yeteneği varsa, o bile yeter bana bana. illa native destek olması şart değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 Amazfit Neo güzel aslında o açıdan bakınca. Ölçüm kalitesini bilmiyorum da basit ve baglanmadsn ds kullanılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 xaty, 23.10.2024 18:20 tarihinde dedi ki: Amazfit Neo güzel aslında o açıdan bakınca. Ölçüm kalitesini bilmiyorum da basit ve baglanmadsn ds kullanılabilir ya sanırım her cihaz kendi app'ini dayatıyor. ama Gerge de almış o cihazdan. fiyatı da ucuz gözüküyor. bundan bir alayım. sonra nasılsa başka bir şey alırım, bunu da evde birisine veririm o kullanmaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2024 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2024 Ben almış olmak için aldım onu, uzun kullanmadım hiç. Ucuzdu, güzeldi. Haftasonları takıyorum bazen. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2024 huawei'nin ince olanlarından kullanıyordum uzun bir süre band 4 galiba. hatta günlük hayatta bile takıyordum. spor yapıyorsan güzel tabi ne olursa olsun en doğru sonuçları vermiyor. ha ama 2-3 puanlık değişimler çok bir şey değiştirmiyor normal bir insan için o yüzden genel bir bilgi veriyor bu da pozitif etkiliyor sporu. takı gibi de duruyor ya ne bileyim güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2024 Bone, 26.10.2024 02:16 tarihinde dedi ki: ya sanırım her cihaz kendi app'ini dayatıyor. ama Gerge de almış o cihazdan. fiyatı da ucuz gözüküyor. bundan bir alayım. sonra nasılsa başka bir şey alırım, bunu da evde birisine veririm o kullanmaya devam eder. Bunu ben de aldım, ucuz ve tipi güzel diye. Sportif aktivitelerde saat lazımsa takıyorum, kamp vs şarj sıkıntısı olabilecek zamanlarda da iyi oluyor. Bazen oğlan takıyor heves edip, bazen eşim takıyor. Telefondan bağımsız kullanıyoruz çoğu zaman 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2024 GERGE, 26.10.2024 10:22 tarihinde dedi ki: Ben almış olmak için aldım onu, uzun kullanmadım hiç. Ucuzdu, güzeldi. Haftasonları takıyorum bazen. şu an için ben de almış olmak için aldım. saatlere hep olumsuz yorumlar olduğu için korktum. bu ürünler söylendiği kadar çöpse, biraz kullanır çöpe atarım. yok değilse biraz para biriktirip Huawei GT 4 alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2024 youtube'da nabız testlerine baktım da, yapılan spora göre bir saatin nabız ölçüm kalitesi değişebiliyor. garmin instinct 2 mesela; bisiklet testlerinde göğüs bandıyla neredeyse aynı sonucu veriyor ama ağırlık kaldırırken o kadar sağlıklı değil. tabi bizim gibi amatöroğlu amatör sporcular için bu nüanslar ne kadar önem arz ediyor tartışılır. şeyi de anlamıyorum, aynı markanın farklı modelleri nasıl farklı ölçebilir ki nabzı. aynı sensörü kullanmıyorlar mı? demek ki nabzı bilekten ölçünce sapmalar olabiliyor. %100 doğruluk beklememek gerekiyor. günlük sportif aktivite için kullanılacaksa, triatlet de değilseniz, ucuz yollu bir bilekliğin yeterli olduğunu düşünüyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2024 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2024 Spor için kullanmıyorum ben hiç. Bildirimler, takvim, e-posta, WhatsApp filan gibi şeyler için kullanıyorum. Dışardayken kulaklıklar da takılı olduğundan telefonu çıkarmadan arama, müzik kontrol, eposta kontrol gibi şeyleri de saatten yapıyorum. Nabız ölçme hep açık, nabzımı takip ediyorum ama sağlık nedeniyle. Uyku takibi de iyi oldu, uyku kalitemi arttırabildim. Spor dışında işler için de alınası. Oyun oynarken, film izlerken ya da müzik dinlerken bile kafa rahatlığı getirdi. İş nedeniyle telefon çaldığında açmam lazım, saat kolumda titriyor haber vermek için. Ödeme yapıyorum sonra. İyidir akıllı saat. Galaxy Watch 5 kullanıyorum. 7'ye güncellemek için bir neden göremedim, neredeyse aynılar. 8'e bakarız artık. Yarın D&D var, Neo ile gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 ben de tam saat bakıoyrdum, şu gt5'i beğendim. series 10 ile falan kıyaslamışlar, ben böyle gerçek saat şeklinde bir şey istiyorum diğerlerini alıp alıp atıyorum çekmeceye. ios ile kullanacam itiraz edeniniz yoksa basıyorum şunu (bunun pro'su da fena gözükmüyor aslında, fiyat farkına değer mi bi araştırayım) https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBLJTSSZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2024 1 senedir Gt4 kullanıyorum hemde ios ile apple watch kadar iyi değil tabi ama apple watch ı şarj etmekten o kadar sıkıldım ki bu saat mükemmel geliyor. kullanıcı yorumu olarak tavsiye ediyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar