Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 80'ler kuşağı için çocukların bu kadar işin içinde olması problem değil ya. Super 8'in yapmaya çalışıp beceremediği nostaljiyi bu dizi yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Ya dikkat edin zaten Trias lowkey Red den beter Vizyon da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 son O demigorgondan birden fazla var muhtemelen. Evde yaktılar, şefle anne takip ettiğinde kanıyordu sonra spor salonuna gittiğinde hiç yarası yoktu. Hopperı hoplatırım ayrıca winona yaşlanmış. Yine hırsızlık yapsa da düşse bizim gazetelere unutmuşum tipini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Sadece bir tane, regeneration var ama kendisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 çok efsane kesin izle falan dediler de, sinamatografisi ve oyunculuklar güzel ama hikaye zayıf gibi hele finalden sonra makisimum 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 son zamanlarda izlediğim en iyi dizi lan ilk 3 bölüm aktı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 DarKRideR said: Bi ben başlayamadım buna ya, birazdan spora çıkacağım bari açayım ps'den asdfsda 2 gün önce başladım, dün 2. bölümü izledim ve bugün 3 derken üst üste izleyerek 5. bölümü de bitirdim biraz önce. Genelin aksine başlangıcı beni pek sarmadı ama garip bir şekilde içine çekti. Şuan akıyor. Deli gibi akıyor hemde, dizi de tarif edemeyeceğim bu eksiklik var ki büyük ihtimal oyunculuklar zayıf ondan ama çekiyor işte. Şuan 2 bölüm daha izlemek istiyorum ama uyumam gerek artık sadfsda Komple bitireyim de sonra gelip bi daha girişeyim. Ha bir de Winona harbi anne olmuş ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 2. Sezonu Stephen King yazacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ilk sezon komple ondan esintiydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ilk 2 bölüm bence çok kötüydü. 1 ay önce ilk bölümü izledim. sonra böle 3 iki hafta sonra ikinci bölümü izledim. oturuyoduk öle izlicek bişey bulamayıp izleyelim bari dedik. 2 günde bitti sonra. çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 stimpak said: 2. Sezonu Stephen King yazacakmış. Satire news imiş http://www.snopes.com/stranger-things-stephen-king-netflix/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 7 bölüm izledim, balon. Piyasada dizi yok diye bol kepçeden sevmişsiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Balon mu? Allah taş eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 sabonis said: Wallpaper yapılacak derecede çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 sanssizsansli said: 7 bölüm izledim, balon. Piyasada dizi yok diye bol kepçeden sevmişsiniz sdf arkadasi banlasyalim lütfen tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 https://2ch.hk/tv/src/1677695/14718641391682.jpg iphone arkaplanına yapıştırdım yüksek çözünürlüklüsünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 generic çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Ben jenerik müziğini zil sesi yaptım telefonuma. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 ben de ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Ben hiç zil sesi değiştirmiyorum. bu bilgiyi vermek istedim siz saygıdeğer paticik.com kullanıcılarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Seele said: sanssizsansli said: 7 bölüm izledim, balon. Piyasada dizi yok diye bol kepçeden sevmişsiniz sdf arkadasi banlasyalim lütfen tesekkürler. Siele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 DA2019 said: sabonis said: Wallpaper yapılacak derecede çok iyi. aşşşırı iyi zaten o yüzden koydum :D pörtlek gözlü kız falan direk 1'e 1 mesela, bu kadar olabilir. hatta bütün karakter fazla iyi bence şişko çocuk haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Yazi olmamis, kendi yazisi o kadar iyi ki ne yapsalar daha kotu olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=aXWG_kKDZlY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar