Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm çok beyinsizler var ya. bu yaşa kadar tesadüfen mi yaşamışlar nasıl bilmiyorum. adam diyor ki ben netflix de erkek öpüşme sahnesi olsun istemiyorum, sansür iyi olabilir.

ulan premium içerik izliyorsun. parasını vererek izlediğin bir şey yani. verme para izleme. kafaya bak.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
4400 oyuncular artık kadayıf olmuştur ya. Zaten artık devam edilemeyecek bi noktaya geldiydi.

Ama çok güzel diziydi hatırladığım kadarıyla.

Esas keşke yüksek bütçeli Jericho çekseler yeni. Taş gibi dizi bütçesizlikten tepetaklak oldu.
Mesaj tarihi:
4401 desinler yeni oyuncular ile fark etmez abi sdsfa
konusu güzeldi, oyunculuklar tırt olsa da inanılmaz sarıyordu dizi. şuan sonu olmadığını bilmeme rağmen bir kere daha izlemek isterim yarım kaldığı yere kadar

nasıl devam edemeyecek noktaya geldi, asıl bence dizinin peak noktasıydı. promisin denen şeyi tedarik etmeye başlamıştı jesus tipli eleman, normal insanlara.

şehirler falan karıştı, asıl aksiyon başladı ve tüm hikayenin çözüleceği sezona giriliyordu.
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Safari ile nexflixten bişi izlerken anlık ekran kararması oluyor son updateden sonra. Çözümü bilen varmı acaba? Chrome da sorun yok

chrome dan izle o zaman
Mesaj tarihi:
Flassh said:

altered carbon dan sonra hypelanmam daha diyordum ama sanırım biraz ıslandım

altered carbon'un 3 katı iyi kadrosu var da belli olmaz netflix baya yerlerde original konusunda.
Mesaj tarihi:
DarkC1oud said:

12 Mart'ta Netflix'e geliyormuş. https://www.youtube.com/watch?v=89OP78l9oF0

doğrudan netflixe geliyorsa gişede patlama ihtimali vardı, muhtemelen kötü bir film cloverfield paradox gibi, netflixe sokunca hem izleyici hem yapımcı için win win olmuştur. düşük masraf / sinemada kazık yemeden izlemece.
  • Yeni Oluştur...