axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Rütüğe gelene kadar dağıtıcılar sağolsun kendileri sansürlüyor. Blade Runnerda gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 olm çok beyinsizler var ya. bu yaşa kadar tesadüfen mi yaşamışlar nasıl bilmiyorum. adam diyor ki ben netflix de erkek öpüşme sahnesi olsun istemiyorum, sansür iyi olabilir. ulan premium içerik izliyorsun. parasını vererek izlediğin bir şey yani. verme para izleme. kafaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Netflix sansürlenirse aynı gün sığınma talep etmek için girişimlere başlayacağım. Restse rest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Bu hafta çıkıyormuş. https://www.youtube.com/watch?v=ni6XhVBAhDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 hollywood'un saçma salak hakimiyeti bitecek inş yakında ne güzel filmler bunlar hem klişe değil gibi hem klişe gibi ama değişik tatlar var devrim böle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 glitchi izleyen var mı bu 4400 mü vs öyle bişi vardı ona benzedi 2 sezon izledim de devamı gelcek mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 altered carbon dan sonra hypelanmam daha diyordum ama sanırım biraz ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 4400 denince aklıma geldi.. netflix keşke 4. sezondan 4400e devam etse ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 4400 oyuncular artık kadayıf olmuştur ya. Zaten artık devam edilemeyecek bi noktaya geldiydi. Ama çok güzel diziydi hatırladığım kadarıyla. Esas keşke yüksek bütçeli Jericho çekseler yeni. Taş gibi dizi bütçesizlikten tepetaklak oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 4401 desinler yeni oyuncular ile fark etmez abi sdsfa konusu güzeldi, oyunculuklar tırt olsa da inanılmaz sarıyordu dizi. şuan sonu olmadığını bilmeme rağmen bir kere daha izlemek isterim yarım kaldığı yere kadar nasıl devam edemeyecek noktaya geldi, asıl bence dizinin peak noktasıydı. promisin denen şeyi tedarik etmeye başlamıştı jesus tipli eleman, normal insanlara. şehirler falan karıştı, asıl aksiyon başladı ve tüm hikayenin çözüleceği sezona giriliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Safari ile nexflixten bişi izlerken anlık ekran kararması oluyor son updateden sonra. Çözümü bilen varmı acaba? Chrome da sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 miyaw33 said: Safari ile nexflixten bişi izlerken anlık ekran kararması oluyor son updateden sonra. Çözümü bilen varmı acaba? Chrome da sorun yok chrome dan izle o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Flassh said: altered carbon dan sonra hypelanmam daha diyordum ama sanırım biraz ıslandım altered carbon'un 3 katı iyi kadrosu var da belli olmaz netflix baya yerlerde original konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 macten izlenmiyo bu ya nası izliyosunuz sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 mac kullanmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Lancelion said: mac kullanmiyoruz +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ne demek mac'ten izlenmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 fma full metal spoiler oyunculuklar efsane kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 fma'nin traileri bile berbat abi ? https://www.youtube.com/watch?v=XFfy5IVj0Vk lutfen =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 neyin live actionu iyi oldu da bununki olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Ben anladım ki o hareketlere/mimiklere animede katlanabiliyormuşum sadece, fma yı 15. dakikada kapatmak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 gantz fena değildi. bu resmen pure zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 12 Mart'ta Netflix'e geliyormuş. https://www.youtube.com/watch?v=89OP78l9oF0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Lancelion said: fma'nin traileri bile berbat abi ? https://www.youtube.com/watch?v=XFfy5IVj0Vk lutfen =< uzak durun, yine shit tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 DarkC1oud said: 12 Mart'ta Netflix'e geliyormuş. https://www.youtube.com/watch?v=89OP78l9oF0 doğrudan netflixe geliyorsa gişede patlama ihtimali vardı, muhtemelen kötü bir film cloverfield paradox gibi, netflixe sokunca hem izleyici hem yapımcı için win win olmuştur. düşük masraf / sinemada kazık yemeden izlemece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar