bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 vulga said: lojistikçi ne amk millete hep havalı şeyler çıkmış hahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 http://www.breakthroughpsychologyprogram.com/uploads/2/4/8/5/24855195/8774636_orig.jpg türkçesi çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 “Zamanınız kısıtlı, bu yüzden onu başkasının hayatını yaşayarak boşa harcamayın. Başka insanların düşünceleri nedeniyle yaşanan dogmalar tarafından kapana kısılmayın. Diğer insanların düşüncelerinin gürültüsünün, sizin kendi iç sessinizin üstüne çıkmasına izin vermeyin. Ve en önemlisi, kalbinizi ve sezgilerinizi takip edecek cesaretiniz olsun. Onlar bir şekilde sizin gerçekten de ne olmak istediğinizi hali hazırda biliyorlar. Bunun dışındaki her şey ikincildir.” Steve Jobs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 intp since before it was cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 KİŞİLİK TİPİNİZ: “EĞLENDİRİCİ” (ESFP-A) :)-DX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 ulan git hapishanedeki seri katillere yaptır bu testi, adamın dalağını söküp yiyen herife de süpersin koçum dicek bi test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Tartışmacı çıktım, bu arada test çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 yüzde 1'den az bulunan ender insanmışım “SAVUNUCU” (INFJ-T) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 savun beni black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 resmen yaver çıktım. meğer en büyük yaver benmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 said: Görmezlikten geldiğiniz düşünceler ya da çevrenizde unuttuklarınız içinde genelde kaybolursunuz. bu ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Gangren said: ISTJ Herbert Hoover, Harry S. Truman, Kirk Douglas, Clint Eastwood, Greta Garbo Clint Eastwood, FUCK YEA 2011'den bu yana değişmemişim :p “LOJİSTİKÇİ” (ISTJ-T) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Takım çalışmasında etkili olmak işbirliğine yatkın olmaktan daha önemlidir. bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Test tırt. Zaten 20 tane ayrı kişilik sınıflaması var. Hepsi kişiliğe farklı bir açıdan bakıp değerlendiriyor. Psikanalistler şunu kullanıyor. Paranoid, Antisosyal, Kaçıngan (Çekingen),Şizoid, Sınırda ( Borderline), Bağımlı, Şizotipal, Histrionik, Obsesif Kompülsif, Narsisistik 10 temel kişilik örüntüsü diye aratınca çıkıyor. Her insan bu 10 kişilikten birkaç tanesinin özelliklerini taşıyor. İsteyen olursa excelde 600 soruluk bir MMPI göndereyim. Üşenmeyip cevaplasın, sonra grafiğini koysun buraya. Yorumlayıp utandırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Gönder linki merak ettim ayrıca sende ne çıktı sonuç masa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 doğru bildi INTP-T. sondaki T ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 testikılın tsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 evet iş tekliflerine açığım KİŞİLİK TİPİNİZ: “YÖNETİCİ” (ESTJ-T) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Buyurucu ne lan. ENTJ-A çay kap gel ordan kızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 öm ile mail atın göndereyim. Birkaç kişiye gönderdim ama hemen bakamayabilirim. Benim beklediğim gibi çıktı. Biliyordum zaten o kişilik özelliklerini taşıdığımı. İyi veya kötü kişilik diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 entj-a çıktım ama istj çıkıyordum hep, testi başarısız buldum. e ile zerre alakam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 "CEZALANDIRICI" (PNSH-R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 “MANTIKÇI” (INTP-T) diğer mantıkçılarla tanışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 (ENTP-T)DEBATER her türlü tartışırım. İngilizcesini yapın bu arada Türkçesinde baya anlam sıkıntıları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 “ARABULUCU” (INFP-T) US dışa dönük 15 - 85 içe dönük ENERJİ sezgisel 68 - 32 gerçekçi DOĞAL mantık 45 - 55 prensip TAKTİKLER planlayıcı 20 - 80 araştırmacı KİMLİK iddialı 0 - 100 temkinli -> özellikle burası çok doğru :D Ünlü INFPler: William Shakespeare, J.R.R. Tolkien, Björk, Johnny Depp, Julia Roberts, Lisa Kudrow, Tom Hiddleston, Homer Virgil Kurgusal INFPler: Yüzüklerin Efendisi’nden “Frodo Baggins” “Yeşilin Kızı Anne” X-Files dizisinden “Fox Mulder” Star Trek serisinden “Deanna Troi” Star Trek serisinden “Wesley Crusher” johnny depp'e inandım da tom hiddleston'a inanmadım pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar