Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 standart edition upgrade e basarsam oyun kalici gelir diye dusunen kac kisi cikicak acep :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 1 haftadır falan hiç girmedim ya az girip oynayayım bari asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 beta geldi indirmeye degermı ya 5gig? yoksa shadow of mordor indirimce 43gig :/ videolardan şey gibi geldi bu oyun, varya vampirli shooter bişi hah nosgoth karakterler aynı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 bu nasil bir soru abi o degil de benim yedek hesabima beta gelmis sifir oyun olan icinde asil hesabima gelmemis::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 betayı oynadım az önce baya iyi yapmışlar ama release e daha çok var oyüzden star wars devam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 oyundaki botlar çok mu zor olmuş bana mı öyle geliyor. easy seçeyim dedim, bi de 3 tane koyayım dedim. oyuna bi girdim spawn pointin başında dikiliyorlar ve görür görmez ateş ediyorlar. csgo'daki botların skill seviyelerine göre belli bir reaction time'ı oluyordu botların ama burda yok sanırım. görür görmez bile değil sen köşeden çıkmadan ateş etmeye başlıyorlar. yere çömelip shield açıp ateş eden özellikle uyuz etti bu yüzden. hanzo ile duvarlara tırmanayım uçayım kaçayım dedim de spawn point'ten öteye gidemiyorsun ki tüm botlar kafana mermi yağdırıyor daha çıkıp esas combat alanına gelmeden tahtalı köyü boyluyon ^^ bi de training vs bot olayı niye skirmish oluyor onu da anlamadım. yav ben healing konusunda training edicem belki, team deathmatch olmadan ne işe yarıycak ki support rolünde oynamam. hayır hiç olmadı deathmatch olsaydı bari. oyunun kendisi team fortress gibi takım oyununa yönelik olmuşken skirmish training neyin kafası arkadaş. bu arada, trailer'ları izlerken de demiştim, oyunu oynarken de diyorum, keşke bu oyunu mmorpg yapsalardı cidden yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 henüz beta olduğu için sanırım şu anda sadece pvp üzerine eğiliyorlar, botlara karşı oynamak net imkansız mevcut overwatchta hiç kastırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 haritalar biraz küçük mü olmuş sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 zırt pırt ölüp spawn olduğumuz için boyutları iyi sorun çok kolay ölünüyor hp pool küçük hata affetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 tf2 spy tadini bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bi sıkıntı yok mu ya karakter seçimlerinde. yani bi takım 3 winston 3 bastion seçebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Counterlaması çok rahat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 2 günlük betası bile gelmiyor vay arkadaş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Metası olmadıgı için henüz gimmicky, eglenceli şeyler yapabiliyosun. Tadı çıkarılması gereken bi aralık o bir oyun cıktıgında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 said: Overwatch Game Director Jeff Kaplan has posted a new video developer diary in which he discusses several hot topics within the game's community. The most interesting tidbit is the news that all DLC after Overwatch launches will come to players free of charge. This includes both additional heroes and new maps. Kısacası sadece skin vs. satacaklar. Ki buda gayet kabul edilebilir birşey. Artık gereksiz payment tartışmaları dönmez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Yok mu şu oyunun betasından tattıracak bir kardeş? dava insanı? karanlık geceleri aydınlatan melek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bence gayet mantıklı bir business plan olmuş, ben alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 pis garip bir eğlencesi var ya. sadece team selectionlarda takım dengeleri nedense olmuyor. bir takım bir takımı direk eziyor çoğu zaman. tracer <3 CHEERS LUV! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 hots'da da mm'lerin 80% i öyle kabaca. ya üstün ezicilik ya da ezici yenilgi. kafa kafaya competitive geçen maç sayısı cidden 5% den fazla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 e oyun cında karakter deiştiriyosun zaten neden ezsinki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 napacaktı ki oyunu bedava verip heroyu mu paralı yaptıracaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Yani öyle business model çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ben hem paralı satıp hem de hero satmalarını bekliyordum. hero ve map satmayacaklarsa benim için retail fiyatı ok. internet kafe tayfasını filtreler en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Cuce said: e oyun cında karakter deiştiriyosun zaten neden ezsinki? karakterin başındaki lameri değiştiremiyorsun ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar