totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 93 packte 6 legendary fena değil. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Ff_jcPbKmVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 iyi tek salak ben değilmişim, çok varmış benden rahatladım. kızdan ıyyyyyğğ hıyyyğğğ diye sesler çıkıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 sabonis said: poffffff 12 pack açtım, expansion'ın açık ara en kötü legendary'si geldi =/ Leviathan.... sokim ha 4 tane de antique healbot çıktı tabii :D hay allam :D bende beleş packleri açtım. golden leviathan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 dat value http://i.imgur.com/BeLSn06.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 turn 2 için iyi başlangıç. doldurdum deck e 30 tane mech deniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Gençler bilançolar ne kadar, cüzdanı kaç kere ekrana fırlattınız, ne kadar mani harcadınız packlere şimdiye kadar? Yılbaşı ikramiyelerini bekliyormuş millet redditde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 benim almama gerek kalmadı alıcak bir şey kalmadıgı için öküz gibi dust gold birikmişti. 20 tane pack açtim geri kalanlarıda dustla aldım epic ve leg ler hariç tabi hoş leg alcak dust var hala hangisi alıcam karar vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 inyormaynd said: http://www.youtube.com/watch?v=Ff_jcPbKmVA kripp iyi sokmuş lafı alamayanlara. sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Öf Iron Juggernaut çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Su shaman'in murlock'u arena'da cok iyi ya, piloted shredder öldürdüm ucurtma ile bu indi bende bekliyorum ki 4/4 creature'im var ne gelse 2 manalık kart gömerim mezara http://i.imgur.com/YO4eYhP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 306 packs 15 legends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 15 packte 8 flying machines... Tayyip Erdoğan Havaalanı'na indiririm artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Aceace said: Tayyip Erdoğan Havaalanı'na indiririm artık. Ahahahahaaslfhalskfhasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Abi team liquidde adamın tekinin verdiği cevap. said: I see they are each piloted by Harvest Golems too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paladin arena yapıyodum, adam 10 hp kala deathwing koydu, bi equality, bi aldor peacekeeper, 1-1 deathwing'e çevirip adama acı çektire çektire bitirdim oyunu, yılda bir falan olur tabi bu tarz şeyler, ama çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 herifin teki control warriora iron juggernautla 2 tane brewmaster koymuş adam 2 el arka arkaya iron juggernaut attı ve ben de sonraki el 2 kere arka arkaya mine çektim 12 kart falan varken deckte ve yenildim sdfhsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 cont warrior dedim de iron juggernaut zaten warrior kartıymış lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 20 packta 6 tan fdmi çıkar lan sokayım shield slam all over again.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bana da normal packlerden hep cruel taskmaster çıkıyordu gvg packleri geldi de kurtuldum neyse ki sdf gerçi gvg packlerinden de bug olur çıkar diye korkmuyor da değilim sdsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 27 deck - 1 legendary. Neyseki Voljin geldi, severim kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 shrinkmeister -> cabal shadow priest -> recombobulator yedim az önce, tadı iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 floating watcher çok iyi ya catur cutur bufflıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 watcher yakında nerf yicek heralde ya. +1/+1 olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Recomb+handlock combosu aklıma geldi, bir deneyeceğim bakalım nasıl olacak. Turn 5 Ragnaros, ıhmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar