Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 CHRISTOPHER ROBIN (2018) 75/100 Çok tatlı olmuş ya. Christopher Robin -- now a family man living in London -- receives a surprise visit from his old childhood pal, Winnie-the-Pooh. With Christopher's help, Pooh embarks on a journey to find his friends -- Tigger, Eeyore, Owl, Piglet, Rabbit, Kanga and Roo. Once reunited, the lovable bear and the gang travel to the big city to help Christopher rediscover the joy of life. https://www.rottentomatoes.com/m/christopher_robin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 On 23.08.2021 at 23:41, Mc_Lovin dedi ki: NOBODY (2021) 7/10 Bir A HISTORY OF VIOLENCE değil. bu ikisini niye kıyaslıyorsun ki, çok başka filmler. genresi bile başka. "gisli geçmişi olan adam" desen plot pointler bile tutmuyor. Spoiler •biri komedi aksiyon biri drama •birinde karakter eski cia ajanı öbüründe mafya •birinde karakter kendi kaşınıyor, öbüründe eski ortakları ısrarla gelip buluyor •ama en önemlisi filmin tonu, dalgası geyiği ilgisi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Tamam. Bir daha karşılaştırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 (düzenlendi) Sweet Girl Imdb notu: 5.5 Baslarda cok duragan asiri averaj goruntusu var. 30. dk dan sonra devam edemedim. Ertesi gunu kaldigim yerden izleyince son 20dk sindaki twist biraz toparladi. Bayagi mantik hatalari var filmde, kafayi kapatip izlemek yada hic izlememek lazim. Netflix parasini bosuna bu yapimlara harciyor. Ağustos 25, 2021 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 5 saat önce, Mc_Lovin dedi ki: Tamam. Bir daha karşılaştırmam. aferin...ş,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 dün izledim ben de nobody'yi, güzeldi bob odenkirk role cuk oturmuş ama bi a history of violence değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Pokemon Detective Pikachu izledim dün. Eğlendirdi ama pek bir olayı da yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 RUN HIDE FIGHT 2020 75/100 A high school student uses her wits and survival skills to stay alive and protect herself and her classmates in an active shooter situation. https://www.rottentomatoes.com/m/run_hide_fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 https://mubi.com/films/dogman slow-pace, acelesi olmayan filmleri sevenlere önerilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 beyin yormayan güzel film, boş vaktiniz varsa izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 Tomorrow war, beyni birakip izlemelik. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2021 (düzenlendi) ilk 30 dakikada kapattım, DC gerçekten sinemada bir bok yapamıyor, hıyar herifler. 1/10 Ağustos 28, 2021 paradoksalkedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2021 Ben fragmana dayanamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2021 6/10 Olacak gibiymiş ama olmamış. Uzay, yalnızlık, psikoloji gibi şeylere meraklıysanız gene de izlemenizi öneririm. Ağır ileyleyişi, konuşmalar falan kitap uyarlaması gibi geldi bana baktım ama değilmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 8/10 baya begendim bunu, Michael Keaton - Ilk legends animasyonundan daha iyi olmus gibi, 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 niye bu kadar olumsuz yorum aldığını anlamadım bu filmin, ben severek izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 (düzenlendi) groundhog day + 50 ilk öpücük resmen film ama bunu kötü anlamda söylemiyorum. ben açıkçası çok eğlendim izlerken. mantık hataları var 1 2 tane dikkatimi çeken ama üzerinde çok fazla düşünecek bir şey olmayan eğlenceli film arayanlara kesin öneririm. özellikle hatunla/hanımla izlicek film arıyorsanız hiç sormadan etmeden koyun başlasın. andy samberg severler zaten hiç ikiletmesin. Eylül 2, 2021 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 The Perks of Being a Wallflower Netflix'e yeni düşmüş, Emma falan da var ilgimi çekti, gençlik draması diye açtım, ilerledikçe katman katman daha da ağırlaşan çok daha karanlık ağır bi drama çıktı. Ama beğendim. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 WRATH OF MAN 2021 7,5/10 Mysterious and wild-eyed, a new security guard for a cash truck surprises his co-workers when he unleashes precision skills during a heist. The crew is left wondering who he is and where he came from. Soon, the marksman's ultimate motive becomes clear as he takes dramatic and irrevocable steps to settle a score. https://www.rottentomatoes.com/m/wrath_of_man https://www.metacritic.com/movie/wrath-of-man https://www.imdb.com/title/tt11083552/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 On 03.09.2021 at 01:24, Rewendor dedi ki: The Perks of Being a Wallflower Netflix'e yeni düşmüş, Emma falan da var ilgimi çekti, gençlik draması diye açtım, ilerledikçe katman katman daha da ağırlaşan çok daha karanlık ağır bi drama çıktı. Ama beğendim. 7.5/10 aa çok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 (düzenlendi) MALIGNANT 2021 6,5/10 Aktif sağlık sigortanız yoksa ve tıbbi geçmişinizi net olarak bilmiyorsanız başınıza gelebilecekleri abartarak perdeye aksettiren korku filmi. Paralyzed by fear from shocking visions, a woman's torment worsens as she discovers her waking dreams are terrifying realities. https://www.rottentomatoes.com/m/malignant_2021 Eylül 5, 2021 Mc_Lovin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 10/10 10 bölüm çizgi film. Çok beğendim. Animasyon, renkler, hikayeler hepsi çok iyiydi 10 bölümünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 3/10 son 15dk kapattım, oyunculuk kötü - senaryo ÇOK DAHA kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 (düzenlendi) Uzun zaman sonra sinemalara döndüm bu hafta ve iki iyi Fransız filmine gittim ama ikisi de tam sarmadı. Bu filme kötü diyeni çarparlar, her ne kadar zevkle izlesem ve son sahnesi şahane olsa da, film bir şekilde beni yakalayamadı, etkileyiciliğini çıkarınca zaten filmin pek esprisi kalmıyor. Sahneleri ne güzel çekmiş diye izlemek pek tarzım değil. Kısmet olursa bir 5-10 yıl sonra tekrar izlerim. Belki o zaman daha farklı olur. Yönetmenin Portrait de la jeune fille en feu filmine yine sinemada gidip beğenmiştim, sinematografi üst düzeydi, hikâye de çarpıcıydı. Burada sinematografi iyiyse de anlatılan şey beni çok sarmadı. Anneyle arkadaş olmak fikri belki psikanaliz meraklılarını çekebilir. Bir de küçük kızların odun gibi oyunculuğu (bilinçli bir tercih olsa da) beni rahatsız etti. Eylül 7, 2021 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 le daim, quentin dupieux'un en anladığım filmi bu Spoiler gogol'un palto hikayesi gibi bir film ama tamamen dupieux'un kendi dünyasında geçen bi film. wtf?larla dolu olmasını seviyorum. gerçek sinema bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar