Auril Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 neil gaiman hikayesi diye izledim de kafam çok karışık http://1.bp.blogspot.com/-qL9iy-bbuo4/UZqksfEQeNI/AAAAAAAABEc/U4x0V7yXB0g/s1600/NeilGaiman_HTTTGAP_Cover.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Red said: Abi sci fi film lazim. Kafayi yicem canim asiri sci fi cekiyor hepsini izledim bulamiyorum. Izlemediklerim de imdb 3 puan titanik 2 seviyeleri jfjf. Primer falan filan onlari izledim. Abi yok. Benim bi şüphem var, emin değilim, ama sanırım sci-fi sinemaya uygun değil abi. Edebiyat ve oyunlara çok daha yatkın bir genre sanırım. Backdrop olarak kalmayacaksa mevzu, sinema kadar kısıtlı zamanda işlenmesi yüzeysel kalmadan çok zor sanırım. Hani yapabilen allahsal işler var ama çok çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Goering said: the endless buna bakiniz, indie ama reviewlar iyi Bunu izlemiştim. Sci-fi değil ki bu. Fantasy fiction/horror, loopumsu bi hikayeyle okült öğelerin harmanı. Korku sevenler ve lovercrafta ilgi duyanlar beğenirler belki de baya 6lık falan film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Filmi bu akşam izledim. Başları biraz yavaş olsa da sonradan ilginç betimlemeleri ve görüntü yönetmenliğiyle ilgime sonuna kadar sahip oldu. Konusu her ne kadar Tanrı karşıtlığına değinmiş olsa da, bazı fanatik fikirlerle mantıkten sapıyor maalesef film. Kelimelerle yapılan betimlemerin filme aktarılışı asıl beni çok çekti. Kitap okumayı seven birisi olarak, eminim ki burada da bilen vardır; bunun kitabı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 elazulruby said: Filmi bu akşam izledim. Başları biraz yavaş olsa da sonradan ilginç betimlemeleri ve görüntü yönetmenliğiyle ilgime sonuna kadar sahip oldu. Konusu her ne kadar Tanrı karşıtlığına değinmiş olsa da, bazı fanatik fikirlerle mantıkten sapıyor maalesef film. Kelimelerle yapılan betimlemerin filme aktarılışı asıl beni çok çekti. Kitap okumayı seven birisi olarak, eminim ki burada da bilen vardır; bunun kitabı var mıdır? bunun kitabı var. incil okuman gerekiyor. :) hadi incil okumadın, dinler hakkında biraz bilgin olmalı en azından. yani en azından; hem fanatik fikirler diyip hem de sapıyor demezsin en azından. ?! en büyük cimbom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 asfasdasda lan millet bana laf ediyor bu topikte yapıcı postun yok diye, reis gelmiş random tokat basmış millete gık diyememiş kimse. Tim said: Bulunca da mundar ediyosun zaten. Iyi olmus bulamadigin. Tim said: Su isimdeki biseyi izleyecek kadar caresiz olduguna gore ne izledigin onemsiz, konulu konusuz gideri olmustur bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 quote ile okuttuğun için teşekkürler, 2 aydır tim postu görmüyordum ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 https://www.dunlaoghaire.ie/wp-content/uploads/Zama-Web-Main-640x400.jpg Aman diyim, filmde sevecek yerler bulunabilir, ben de buldum. Fakat zor bir film olduğu kesin. Kafanız rahat değilse gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 7.5/10 Pazar günü aileyle izlemelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Red said: 7.5/10 Pazar günü aileyle izlemelik. filmin ismi ne, pazar gunu akrabalar gelecek ziyarete, yegenlere falan acayim izlesinler, canlari sikilmasin coluk cocugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 https://www.imdb.com/title/tt4016934/ The Handmaiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 eldar said: https://www.dunlaoghaire.ie/wp-content/uploads/Zama-Web-Main-640x400.jpg Aman diyim, filmde sevecek yerler bulunabilir, ben de buldum. Fakat zor bir film olduğu kesin. Kafanız rahat değilse gitmeyin. Ben bu filme haksızlık etmişim, salonun havalandırması da iyi çalışmıyordu. 2 gündür aklıma geliyor ara ara, demek ki etkilenmişim. Film zor ama bir şansı da hak ediyor galiba. Yanlış yönlendirme yapmış olmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 http://nothingbutgeek.com/wp-content/uploads/2017/10/KillingGunther_BD_3D.png smoking aces tipi bir film. BOŞ eğlence arayanlara. Arnoldsuz Arnold filmi :)Komikli aksiyon. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Bioshock havası vardı filmde. Çok büyük beklentilerim vardı. Niye vardı onu da bilmiyorum. Çok daha fantastik bekliyordum bana göre boş ve kolay bir öyküydü. 6/10 en iyi film ve senaryoyu nasıl almış şaşırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 puan vermiycem utanıyorum başka ne var buna benzer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 lock stock and two smoking barrels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Izlememis insan kalmis olmasi ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 arkada bi şeyler patlarken karizma karizma yürüyen abiler temalı bi film sanıyodum hiçbi fikrim olmamasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 FromTheHell said: puan vermiycem utanıyorum başka ne var buna benzer? bunun gibi filmler işte guy ritchie filmleri. rocknrolla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 ciry of god tam benzer olmasa da yakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 FromTheHell said: puan vermiycem utanıyorum başka ne var buna benzer? lock stock and two smoking barrels (ilk filmi {hiç bir yerde bulunmayan 30dklık "hard case" filmini saymazsak}) Snatch Revolver (bence hiç güzel değil) RocknRolla (kesinlikle izle {sinema filmi değildir. DVD için özel çekmiştir}) Sherlock Holmes 1 2 The Man From U.N.C.L.E King Arthur Ayrıca Guy Ritche filmi olmayan ama aynı kafada sayabileceğim "Kiss Kiss Bang Bang" filmini de öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 gerilim olarak güzel film fakat beynimizle taşak geçiyor mu, geçiyor. gerilim olarak 7/10, mantık olarak 4/10 vereyim. gerisi spoiler spo şimdi başlangıç olarak şey çok hoşuma gitti; uzaylının görmesine gerek yok yaşadığı gezegende öyle bi evrim olmamış hiç, güzeeeel! e ama peki hacıbaba şimdi bu elemanlar sikin kalksa duyacak durumdalar ama ses dalgasını alıyor, ordaysan öldürüyor. ha 5 metere ileri gidersen bi ses daha lazım. böyle dünya mı alınır lan. bi de merdivenden falan iniyorlar olm sıkıntısız, hadi sonar diyim ya da bizim bilemeyeceğimiz bi sistem geliştirmişler tamam, inerler. yaklaşınca kulaklar daha bi duyuyor desem o da yok salak salak dolaşıyorlar evi. etajere çarpmadan gidiyor denyo. ya merdivenin başında koldan tuttu lan bi sahnede. uyum sağlamış yavşak. klişe olarak seni seviyorum diyip ölen baba var. füzenin işlemediği adama baltayla vurmaya çalışmak da priceless gerçekten. son sahnede pompalıya kurşun sürmesi de inanılmaz ya. hepsi sese geliyor ve şarjör 8 mi 9 mu artık ne kadar kurşun varsa. hadi gelen 9 taneye hs attın. ee sonra amk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 eregorn said: FromTheHell said: puan vermiycem utanıyorum başka ne var buna benzer? lock stock and two smoking barrels (ilk filmi {hiç bir yerde bulunmayan 30dklık "hard case" filmini saymazsak}) Snatch Revolver (bence hiç güzel değil) RocknRolla (kesinlikle izle {sinema filmi değildir. DVD için özel çekmiştir}) Sherlock Holmes 1 2 The Man From U.N.C.L.E King Arthur Ayrıca Guy Ritche filmi olmayan ama aynı kafada sayabileceğim "Kiss Kiss Bang Bang" filmini de öneririm. bunlara ek bi de jackie brown. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 eregorn said: lock stock and two smoking barrels (ilk filmi {hiç bir yerde bulunmayan 30dklık "hard case" filmini saymazsak}) Snatch Revolver (bence hiç güzel değil) RocknRolla (kesinlikle izle {sinema filmi değildir. DVD için özel çekmiştir}) Sherlock Holmes 1 2 The Man From U.N.C.L.E King Arthur Ayrıca Guy Ritche filmi olmayan ama aynı kafada sayabileceğim "Kiss Kiss Bang Bang" filmini de öneririm. lock stock and two smoking barrels, buna seneler önce adapte olamayıp kapatmıştım. ortalarına gelmeden. Revolver, buna bakıcam ilk kez duydum şimdi RocknRolla, izledim bunu baya hoşuma gitmişti The Man From U.N.C.L.E, bi arabanın iki ev arasında sıkışma sahnesi mi öyle bi şey vardı, kendi kendime gerginlik yaratıp kapatmak zorunda kaldım filmi. sherlockları zaten sırf sherlock diye :D king arthura baktım ve sanırım çok teşekkürler şimdiden sayfabaşı entrye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar