Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

death note sonrası

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Legend Of Galactic Heroes
Mushishi
Cowboy Bebop
Rurouni Kenshin
FullMetal Alchemist
FullMetal Panic
Monster
Planetes
Hajime no Ippo
Samurai Champloo
Gurren Lagann
Welcome to the N.H.K
Berserk

Listeyi okuduktan sonra o browserı yavaşça kapat ve 11 yaşındaki kızların oyun hamuruyla oynarken karşılaştıkları kah güldüren kah ağlatan maceraları ve benzeri animeleri izlemek istemiyosan bu konuya bir daha girme.
Sosyal ağlarda paylaş

naruto ve bleach izleme. diger her seye bakabilirsin. harem bile daha iyi fkldjfds.

cowboy bebop
basilisk
danshi koukousei no nichijou
great teacher onizuka
yondemasu yo azazel san
psycho-pass
gits sac
baccano!
hellsing
trigun
jormungand

avatar ve onizuka disinda hepsi max 26 bolumluk seriler. o ikisi 50~. hepsi farkli farkli.
Sosyal ağlarda paylaş

asla başlamaman gerekenleri yazıyorum
naruto
bleach
one piece

desu noto sevdiysen ki sevmeyen pek yoktur gerçi de code geass i de seversin bence
full metal alchemist de imbadır
cowboy bebop classic zaten
şunları bi izlede nası tarzlar sevdiğin de ortaya çıkar
ha bide unutmadan berserk'ü de izle bence en sevdiğim serilerdendir
Sosyal ağlarda paylaş

great teacher onizuka(god tier kesin izle ben labda gulmemek icin masayı ısırdıgımı hatırlıyorum harika bi anime)

cowboy bebop(muzikler falan super aynı sekilde hikaye de)

rurouni kenshin(ana karakter muhtesem ovaları dahil harika bi anime/ kılınclı anime)

slam dunk(diger bi god tier anime basketbol seviyosan kesinlikle kacırma harika)

hajime no ippo(boxing animesi suan tekrar 25 bolumu yapılıyo. hajime no ippo, hajime no ippo challenger, hajime no ippo rising diye gidiyo benim yaptıgım mallıgı yapıp 70 bolumluk spoiler yeme ilk bolumden)

log horizon(yeni bi anime on going biraz .hack biraz sao dan alıntı ama ana karakteri cok iyi)

naruto(yani cok bos zamanın varsa izle yoksa hic baslama degmez bitse de gitsek diyoruz o seviyeye geldi kac sene oldu 10+ heralde)

sword art online(genel olarak sevilmese de bence cizimi ve konsepti cok guzel sadece arada bi kac anlamsız sey var)

full metal alchemist:brotherhood(cok guzel sadece biraz draması beni yormustu)

suan bunlar geldi aklıma

bunun dısında bi jpeg vardı bunları izlemeden tavsiye istemeye gelmeyin jpeg i. ordaki animelerin hepsi baya iyi.

bunları izle sonra tavsiye iste jpegi

http://img8.joyreactor.cc/pics/post/picture-34548.jpeg

Sosyal ağlarda paylaş

"Satou Tatsuhiro, a 22-year-old socially withdrawn loner, barricades himself in his apartment, subsiding on a meagre allowance sent by his parents, only venturing to the outside world to buy food under cover of darkness. One day, afraid he might miss the utility person, he opens the door to find a cute, mysterious girl, accompanying an elderly religious solicitor.

Through what seems to be a chain of coincidences, the girl, Nakahara Misaki, enters Tatsuhiro's life, and promises him that she will cure him of his anti-social condition, provided that he follows the rules that she sets out for him.

This takes Tatsuhiro from a desperate attempt at creating a galge computer game, to unwittingly joining a suicide cult, to participating in a pyramid scheme, to immersing himself in a MMORPG, along the way touching upon everything between hikikomori and otaku culture, existentialism, solipsism, theology, suicide, sacrifice and love."

ehehe benim hayatımı anlatmışlar
Sosyal ağlarda paylaş

Komedi: Great Teacher Onizuka, K-ON, Working!!

Futbol: Giant Killing (gerçekten çok iyidir)

Slice Of Life: Usagi Drop (/summonblock GERGE), Ano Hana (Uzun bir adı var Ano hi mita hana... diye gidiyor. Ağlatır!)

Super tier: Shingeki no Kyojin, Black Rock Shooter, Samurai Champloo, Madoka Magica, Kill la kill,
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Standart tavsiye mesajim bu, her sezon guncelliyorum yillardir;

One Piece gibi, Naruto yüzlerce bölüm şeylere girme. Şu aşağıda yazdıklarıma karşı çıkacak olacağını sanmıyorum, ekleme yapacak çıkar elbet ama information overload'a da gerek yok.

Film modunda The Girl Who Leapt Through Time yeter.

Öyle uzun serilere girme, 13 bölüm olarak başlangıç seti:

Haibane Renmei
Puella Magi Madoka Magica
Jinrui wa Suitai Shimashita
Uchouten Kazoku

Yeni başlayan biri için en uygun animelerin durduğu 26 bölümlüklerden:

Toradora
NHK ni Youkoso
Seirei no Moribito
Samurai Champloo
Bounen no Xamdou
Witch Hunter Robin
Hanasaku Iroha

50 bölümlük olsun, uzun sürsün istiyorum diyorsan:

Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi
Full Metal Alchemist - yeni versiyon
Full Metal Panic

Hala devam edenlerden istiyorum diyorsan bu sezon hiç anime izlememiş insanlara hitap eder dediğim şunlar var izlediklerim arasından:

Gin no Saji
Magi
Kill la Kill
NIsekoi

Eklemek, çıkarmak istediğiniz varsa söyleyin. Yeni başlayan biri için iyi tavsiye bence budur ama, kaç yıldır güncelleyerek veriyorum insanlara =)

Usagi Drop denen ucubeyi ise yakin. Tum manga chapterlarini bastirip yakin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...