pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 tavsiye istiyorum. animeye death note ile girdim. 2 günde izleyip bitirdim, feci sardi. yeni tavsiyelere acigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 fullmetal alchemist farklı tonda fullmetal alchemist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 naruto ;) fma ;) bleach ;) one piece ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 fillerlari atlama 1 omur harca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 shingeki no kyojin sonra code geass sonra cowboy bebop sonra sonra konu aç tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Legend Of Galactic Heroes Mushishi Cowboy Bebop Rurouni Kenshin FullMetal Alchemist FullMetal Panic Monster Planetes Hajime no Ippo Samurai Champloo Gurren Lagann Welcome to the N.H.K Berserk Listeyi okuduktan sonra o browserı yavaşça kapat ve 11 yaşındaki kızların oyun hamuruyla oynarken karşılaştıkları kah güldüren kah ağlatan maceraları ve benzeri animeleri izlemek istemiyosan bu konuya bir daha girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 baskasi sarmaz daha death note'tan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 naruto ve bleach izleme. diger her seye bakabilirsin. harem bile daha iyi fkldjfds. avatar cowboy bebop basilisk danshi koukousei no nichijou great teacher onizuka yondemasu yo azazel san psycho-pass gits sac baccano! hellsing trigun jormungand avatar ve onizuka disinda hepsi max 26 bolumluk seriler. o ikisi 50~. hepsi farkli farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 asla başlamaman gerekenleri yazıyorum naruto bleach one piece desu noto sevdiysen ki sevmeyen pek yoktur gerçi de code geass i de seversin bence full metal alchemist de imbadır cowboy bebop classic zaten şunları bi izlede nası tarzlar sevdiğin de ortaya çıkar ha bide unutmadan berserk'ü de izle bence en sevdiğim serilerdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 niye izlemiyo lan naruto'yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 anime dedigin 13 yasindaki cocuklarin dunyayi kurtarmasi degil mi bunun basyapiti da naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
o4everozgun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 code geass black lagoon cowboy bebop trigun yeter sana bunlardan sonrasını kendin bulursun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 digimon sezon 1-2 3-4 bozdu ama 1-2 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 boku no pico şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 great teacher onizuka(god tier kesin izle ben labda gulmemek icin masayı ısırdıgımı hatırlıyorum harika bi anime) cowboy bebop(muzikler falan super aynı sekilde hikaye de) rurouni kenshin(ana karakter muhtesem ovaları dahil harika bi anime/ kılınclı anime) slam dunk(diger bi god tier anime basketbol seviyosan kesinlikle kacırma harika) hajime no ippo(boxing animesi suan tekrar 25 bolumu yapılıyo. hajime no ippo, hajime no ippo challenger, hajime no ippo rising diye gidiyo benim yaptıgım mallıgı yapıp 70 bolumluk spoiler yeme ilk bolumden) log horizon(yeni bi anime on going biraz .hack biraz sao dan alıntı ama ana karakteri cok iyi) naruto(yani cok bos zamanın varsa izle yoksa hic baslama degmez bitse de gitsek diyoruz o seviyeye geldi kac sene oldu 10+ heralde) sword art online(genel olarak sevilmese de bence cizimi ve konsepti cok guzel sadece arada bi kac anlamsız sey var) full metal alchemist:brotherhood(cok guzel sadece biraz draması beni yormustu) suan bunlar geldi aklıma bunun dısında bi jpeg vardı bunları izlemeden tavsiye istemeye gelmeyin jpeg i. ordaki animelerin hepsi baya iyi. bunları izle sonra tavsiye iste jpegi http://img8.joyreactor.cc/pics/post/picture-34548.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 generic/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 liste 1)Balık ayhan 2)İzzet altınmeşe 3)RTA 4)ROK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 "Satou Tatsuhiro, a 22-year-old socially withdrawn loner, barricades himself in his apartment, subsiding on a meagre allowance sent by his parents, only venturing to the outside world to buy food under cover of darkness. One day, afraid he might miss the utility person, he opens the door to find a cute, mysterious girl, accompanying an elderly religious solicitor. Through what seems to be a chain of coincidences, the girl, Nakahara Misaki, enters Tatsuhiro's life, and promises him that she will cure him of his anti-social condition, provided that he follows the rules that she sets out for him. This takes Tatsuhiro from a desperate attempt at creating a galge computer game, to unwittingly joining a suicide cult, to participating in a pyramid scheme, to immersing himself in a MMORPG, along the way touching upon everything between hikikomori and otaku culture, existentialism, solipsism, theology, suicide, sacrifice and love." ehehe benim hayatımı anlatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 welcome to nhk mmo'yu kesmek için birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ömrün boyunca yetecek materyal sunulmuş ama nana izle. başkadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Komedi: Great Teacher Onizuka, K-ON, Working!! Futbol: Giant Killing (gerçekten çok iyidir) Slice Of Life: Usagi Drop (/summonblock GERGE), Ano Hana (Uzun bir adı var Ano hi mita hana... diye gidiyor. Ağlatır!) Super tier: Shingeki no Kyojin, Black Rock Shooter, Samurai Champloo, Madoka Magica, Kill la kill, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Standart tavsiye mesajim bu, her sezon guncelliyorum yillardir; One Piece gibi, Naruto yüzlerce bölüm şeylere girme. Şu aşağıda yazdıklarıma karşı çıkacak olacağını sanmıyorum, ekleme yapacak çıkar elbet ama information overload'a da gerek yok. Film modunda The Girl Who Leapt Through Time yeter. Öyle uzun serilere girme, 13 bölüm olarak başlangıç seti: Haibane Renmei Puella Magi Madoka Magica Jinrui wa Suitai Shimashita Uchouten Kazoku Yeni başlayan biri için en uygun animelerin durduğu 26 bölümlüklerden: Toradora NHK ni Youkoso Seirei no Moribito Samurai Champloo Bounen no Xamdou Witch Hunter Robin Hanasaku Iroha 50 bölümlük olsun, uzun sürsün istiyorum diyorsan: Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi Full Metal Alchemist - yeni versiyon Full Metal Panic Hala devam edenlerden istiyorum diyorsan bu sezon hiç anime izlememiş insanlara hitap eder dediğim şunlar var izlediklerim arasından: Gin no Saji Magi Kill la Kill NIsekoi Eklemek, çıkarmak istediğiniz varsa söyleyin. Yeni başlayan biri için iyi tavsiye bence budur ama, kaç yıldır güncelleyerek veriyorum insanlara =) Usagi Drop denen ucubeyi ise yakin. Tum manga chapterlarini bastirip yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 senko said: anime dedigin 13 yasindaki cocuklarin dunyayi kurtarmasi degil mi bunun basyapiti da naruto. ilk sezon 13'lerdi, pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 benimde ilk izlediğim anime death note'du. ve son oldu, çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar