Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R.I.P Paul Walker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşının kullandığı araçta gidiyor birde, boku boku bir ibne yüzünden ölmek ...

Eight Below'da sevmiştim gerçi elemanı bir tek, hızlı ve öfkeli serisininde ilk filminde birde ki onu es geçecek yaş aralığında erkek yoktur bu ülke de asdf
Mesaj tarihi:
Seele said:

MrLevie said:

Off kotu olmuş, rip.

Yalniz su üstteki gibi bir durumda acil müdahale ne yapabilirsin o da daha kotu.

bence öyle bir durumda yapacak fazla bisi yok. arabanin hala patlama olasiligi var. kendini yaralayabilirsin.

İste ben de onu diyorum yapacak hiçbirşey yok.
Mesaj tarihi:
ulan çok sempatik adamdı ama şu filmleri izleyip sokakta kendini önemli adam sanan bir apaçi nesline de yol gösteriyolardı:( inşallah onun açtığı yoldan devam eder apaçilerimiz ve ağaçlara girerler:(
Mesaj tarihi:
demin a haberde mi ne paul walker'In ölümünden bahsediyordu adam. sonra asıl ölümler filipinlerde mi ne oluyor diye konuyu değiştirdi amk sdfs

adamın ölümünü beğenmedi herhalde. ünlü ve zengin olunca sayılmıyor.
Mesaj tarihi:
RIP :(
Hızlı ve Öfkeli serisinin hasta takipçilerindenim, olmadığı filmi beğenmiyorum zaten.

Bu arada o araba o hale nasıl geldi?... Birçok kaza haberi gördüm ünlülerin ferrarilerle, araba haşat olsa da hepsi az hasarla çıkmıştı. Sağlam yapıyorlar bunların hepsini diye biliyordum.
  • Yeni Oluştur...