Harvey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 tamam bi ara stock bitmiş sanırım oyüzden fiyatı yükseltmişler şuan düzeldi tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 ben baktigimda sold out tu duzelmis gelmis geri harddisk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 New tier 5 getirdiler..diablo 3 gibi oyun çıktı rıza baba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 ilk çıktığı ay oynayıp bırakmıştım da gold edition olduğundan survival mod inmiş şimdi auto update ile. dayz vs gibi bir olay mı nedir bu tam olarak? hazır varken oynamaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Elinin altındaysa bir dene derim..Day z gibi survival modu evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 df said: ilk çıktığı ay oynayıp bırakmıştım da gold edition olduğundan survival mod inmiş şimdi auto update ile. dayz vs gibi bir olay mı nedir bu tam olarak? hazır varken oynamaya değer mi? h1z1 battle royale gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 uplay'de indirim var. oyun 25€, season pass 20€. http://store.ubi.com/ie/blackfriday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Bi yükleyip bakiim bari, wow dan ufaktan baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 En hızlı farm nasıl yapılır ? Full 256 olmak çok kolay ama tam olmadı gear eksikler var epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Biz survival ile farmlıyoruz. Aşağı yukarı 1 saatte 12 cache. Birde bunlardan survival olanları bulursan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 bende tekrar yükledim gold almıştım survival dlc'si dahil sanırım buna. ne yapmak laızm şimdi oyunun en başında ilk dlc'ye kadar oynayıp bırakmış birisi? sizinle survivalda tkaılabilir miyim mesela? yoksa kasmam gereken bişiler olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Ben hala Lex farm yapıyorum. Oyunu aylarca oynamadım. Geri dondum hala lex farm. Yep. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 nası ya hala nası lex farm olur ya? o aynı bossu glitchle tekrtar tekrar kesmek ztn soğutmuştu direk beni, düzelmedi mi o olay hala? survival modunda kastığın gearın bi oalyı var mı ki bu arada? sadece survival takılmayı düşünüorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Lex boss u bir chest dusuruyor named. Baya iyi onu dusurmeye calısıyorum. Yoksa oyunda bir cok sey gayet viable oynamak ve kasmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 15-18 aralıkta free to play haftasonu geliyor. http://blog.ubi.com/division-play-free-weekend-pc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Şuan steamde season pass dahil 100tl Edit: Değer mi sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Dene bence önce..ben arada girip Dz yapıyorum hala..gideri var bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Survival için değer. Yakında yeni DLC de gelecek. PVP ağırlıklı olacağı söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 uplay: OkanDRDYK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 uplay: OkanDRDYK :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 ya ben ilk dlc den sonra bıraktım ekstra bişey kasmak lazım mı survival a girmek için. bide bilader de gelecek o 0 dan başlayacak? hemen survival a girebilyior muyuz yoksa ekstra kasmak şart mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 survival'a herkes 0 gear ile başlıyor. mantığı o yani. ilerledikçe buluyorsun eşyaları silahları vb. bayağı zevkli survival modu açıkçası ama 2'den fazla kişiyle oynamak anlamsız. survival cache fullemek imkansız çünkü 4 kişiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 ucuza satılan bir yer var mı? hanımla oynayabilirim ucuza bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 amd kartınız varsa mutlaka dx12'yi devreye sokun, 45'ten 51'e çıktı benchmark. bayağı farkettiriyormuş amd kartlar için testlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 ps4'te bu oyunun son durumu nedir? oynuyordum yalnızlıktan oyunu bıraktım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar