Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk çıktığı ay oynayıp bırakmıştım da gold edition olduğundan survival mod inmiş şimdi auto update ile. dayz vs gibi bir olay mı nedir bu tam olarak? hazır varken oynamaya değer mi?
Mesaj tarihi:
df said:

ilk çıktığı ay oynayıp bırakmıştım da gold edition olduğundan survival mod inmiş şimdi auto update ile. dayz vs gibi bir olay mı nedir bu tam olarak? hazır varken oynamaya değer mi?

h1z1 battle royale gibi
Mesaj tarihi:
bende tekrar yükledim gold almıştım survival dlc'si dahil sanırım buna.
ne yapmak laızm şimdi oyunun en başında ilk dlc'ye kadar oynayıp bırakmış birisi?

sizinle survivalda tkaılabilir miyim mesela? yoksa kasmam gereken bişiler olur mu?
Mesaj tarihi:
nası ya hala nası lex farm olur ya?
o aynı bossu glitchle tekrtar tekrar kesmek ztn soğutmuştu direk beni, düzelmedi mi o olay hala?

survival modunda kastığın gearın bi oalyı var mı ki bu arada?
sadece survival takılmayı düşünüorum ben
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya ben ilk dlc den sonra bıraktım ekstra bişey kasmak lazım mı survival a girmek için. bide bilader de gelecek o 0 dan başlayacak? hemen survival a girebilyior muyuz yoksa ekstra kasmak şart mı
Mesaj tarihi:
survival'a herkes 0 gear ile başlıyor. mantığı o yani. ilerledikçe buluyorsun eşyaları silahları vb.

bayağı zevkli survival modu açıkçası ama 2'den fazla kişiyle oynamak anlamsız. survival cache fullemek imkansız çünkü 4 kişiyle.
  • Yeni Oluştur...