sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Ya güzel oynuyorduk David'ciğimle, Gangren'le falan. O ekip başka oyun oynasak keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 1.4 patch ile moblara ve player dps e ağır nerf geldi..özellikle Dz da takılma olayı kolaylaştırılmış pve ciler Dz A çekilmiş..Dz da dönen pvp ler yerli yerine oturmuş bu sayede..Dz iyice pvp zone olmuş..set kombinasyonu yapabilmek kolaylaştı..ben pvp için alpha Bridge,banshee gearı tamamladım,modlar kaldı..keyifli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Her şeyi geç deliler gibi hack/exploit vardı duruyor mu onlar hala? Onlar olmasa bir nebze oynanır yine oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Ben bayadır hacker ile karşılaşmadım..varsa da tektür..oyuna sahipseniz bir şans daha verebilirsiniz.kaybedecek bir şey yok sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 var, zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Ben betasını oynamıştım atmosfer falan fena değildi. Zaten competitive play falan beklemiyorum arkadaşlarımla coop single player tarzı oynarım. Ama izlediğim videolarda karşına çıkabilecek her türden hack ve exploit olduğundan soğudum oyundan. Eğer tahammül edilebilecek düzeydeyse ve düzenli content geliyorsa 69 tl olmuş almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 arkadaşınla coop oynayacaksan ne exploit ne hack seni etkilemeyeceği için sıkıntı yok. gameplay başarılı baya coop olarak severek oynadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Nerede 69 TL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Oyunun şuanki durumu nasıl alıp solo oynasam değer mi 100 liraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 fir3blad3 said: Nerede 69 TL? Kinguin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 solo o kadar eğlendirmeyebilir, oyunun yapısı partiyle oynama üzerine. 100₺ solo oynamak için çok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 son cikacak digital expansionu sold out olmus. nasil mumkun olabilir ki su? season pass a mi yoneltmeye calisiyorlar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 digital expension nasıl sold out olabiliyor ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 MEGABYTEIMIZ BİTTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 https://www.amazon.com/dp/B00KVL0SIM kutulu olarak 10$ amazonda kargo falan 15$'a gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Anlamadım, niye sold out olduğunu düşündünüz? Steam Ubisoft Store Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 dijital exp paketi nasıl sold out olabilir abi zaten, komik tarafı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 season pass 20€ digital key diyor. https://www.amazon.de/Tom-Clancys-Division-Season-Uplay/dp/B01CKGD72O/ amazon'dan kutuluyu aldım şimdi bi de dualshock lazımdı zaten. bunu alsam uyar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Xenus said: https://www.amazon.com/dp/B00KVL0SIM kutulu olarak 10$ amazonda kargo falan 15$'a gelir Kaç güne geliyor ortalama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Estimated delivery: Dec. 7, 2016 - Dec. 14, 2016 diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 ölü oyunu neden alıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 öff alman adresiyle season pass'i almak istedim passport scan istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 ben satayım 50 liraya 9€ olmuş vay bana vaylar bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Türkiye ye yollamıyorlar sanırım bunu. Siz nasıl yaptınız bunu ? Türkiye adresi giricne 30 dolara çekiyor fiyatı ve yollanmıyor türkiye ye diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 yoo normal bende. pc seçtiğine emin misin? şimdi bitti galiba indirim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar