Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Tam farmlama oyununa dönmüş, ne kadar oynatır bilemedim. GS yükseltirken aynı statları kovalamaya devam edeceğiz gibi, çok farklı bir değişim yok. Yeni setler de meeeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 ip kesme bayağı aptalca olmuş, yeni incursion'ı sizle denerim herhalde ama o da ilki gibi sıkıcıysa (cover oyununda bombadan kaç 5sn'de bir) çekilecek eziyet değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Yok ona da alışılıyo be Sam adsfsffsa. Neyse hafta sonu bakarıs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 var mı oynayan nası olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Kalmadı gibi PC'de, herkes Overwatch'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 1-2 kere baktım da oynayan göremeyince girmedim, solo yapılacak iş değil malum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 PS4 takılanlar ekleyebilirler beni. Biz oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Bu noktadan sonra toparlaması zor, Pati dahilinde en azından. Haziran sonu/Temmuz başı gibi de ilk paralı DLC geldiğinde toptan gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Dlc ler paralı olunca gg katılıyorum..kore grindi gibi hababam farm..ayrıca moblar ayı gibi vurur olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Hayatımda bir oyuna verdiğim en saçma 180 TL oldu. Hype gazına gelmeyeceğim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Meh, bitti bu. Oyunsuz kaldım ow da oynamak istemiyorum sarmadı. Yeni oyun bulayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ben gold edition aldim level 26 da biraktim asd dlc gelmeden bi 30 lasam bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Bende Gold almıştım gaza gelip ☺ Patladı içimizde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Ya niye patlasın. Oynarız. Yeni patc e çok bakamadım ama alternatifi yok yani. Ha DZ ye fazla girip sinir harbi yapmam sundukları PVE ile yetinecem. Yoksa hala seviyorum ben oyunu. Şu ilk DLC bir gelsin hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Bende gold almistim ama patladi gibi dusunmuyorum. Adamlarin mapde harcadigi detaylar ve ilk aylarda aldigim zevk yeter iste sonrasinda da ara ara takilsak cikartir kendini harcadigimiz paranin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 THE DIVISION'S PLAYER COUNT HAS DROPPED 93% SINCE LAUNCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 lvl 17 başından beri yalnız oynuyorum yeter artık bırakıcam :( biri yardım etsin ya croswell85 psn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 oynayan var mı bilmiyorum ki :) en kötü matchmaking yap bulduğun safe houselarda. Bence yol yakınken bırak, ilk 30 level eğlenceli sonra bişey yok zaten oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 DEDGAEM http://s3-us-west-1.amazonaws.com/githyp-wpuploads/wp-content/uploads/2016/05/08141223/The-Division-Player-Count-Drop.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ahaha oyunun reviewlari magma seviyesine inmis iyice (:D: "Imagine getting promised a Ferrari, getting delivered an Audi, drive it for a month and find out its a Honda, a day later turning out to be a lemon." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Yeni patch notları açıklandı. Açıkçası okudukça beni heyecanlandırdı ama tabii "too little, too late" olabilir. En azından ben bir şans daha vermeyi düşünüyorum. THE DIVISION UPDATE 1.3: UNDERGROUND – PATCH NOTES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Böylesi bir çöplüğe dlc için para istemek şaşırtıcı güven valla helal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 biraz projeler batsın da bu kadar saçma dlc'ler çıkmasın. hala starwars battlefront'a kızgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 şu dlc'i komün hatrına bedavaya vermeleri gerekirdi, sırf millet gelip göz atsın diye. seasonal pass'e bir tane fazladan eklenti yaparlardı. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 bir daha ubisoft oyunu alırsam iki olsun böyle bir rezalet yok abi. birde beraber oynayalım diye arkadaşımada almıştım. böyle bir pişmanlık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar