madcow Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 tuh phx lerim gitti sdf. 400 b/s de fazla geldi galiba meh neyse gunluk glitch dozumuzu aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 bir şey sorucam, siz oyunu hala oynuyorsunuz, bu crafta nasıl katlanıyorsunuz abi? space'e basılı tut sonra esc e bas tekrar space'e basılı tut. akıl alacak gibi değil lan 2016 yılında çıkan bir oyunda. craft all yok resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 net limiterı admin açmayınca kesmiyor bağlantıyı ondan gidiyor bi de default "kb" geliyor "b" değil, manuel değiştirmen gerek. 400 kb yaptıysan o da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 sanırım bu oyunu almayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Space e basılı tutarken esc taplersen oluyor. Ben klavyede 2 tus atadım biri space e basılı tutuyor oburu esc tapliyor. afk oluyodum onu yaparken. Suan oyunu kesin almayın. Eskiden alın abi sadece levellaması bile guzel diyordum ama suan oyun sadece glitch ve hile. 400b/s yaptım. 600 phx falan almısım. Sonra girince phx yoktu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 exploit ettiğin item gidiyor zaten vendordan, bazıları gitmiyor demiş ama çoğunda gidiyor. ondan ilk başta key ile deneyin, sonra her matten high end 999 tane çekin işte. ben mal gibi high endleri denerken kullandım patladı. 999 mavi nin hiçbir anlamı yok. 66 tane high end meh yani o kadar çileye. abi şeyi denene, ihtiyacın olmayan bir sarıyı dismantle edip, retrieve ekranında netlimiter'ı açıp spamlamayı bakalım işe yaracak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 https://twitter.com/elgatogaming/status/722143944138579968 PC ye isteriz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 her türden 999 high end alanlar yaşadı ya. rarelar ile uğraşmak çok anlamsız. RIP division. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Gangren said: Yazık ya güzelim oyun piç oldu. özet geç devam ediyor muyuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Özeti şu, an itibarı ile DZ MZ yalan. 1M Skilli adam sticky i çakınca buharlaşırsın adsdsdsds. PVE desen, kim niye kassın ki? RIP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 bingildak said: OYUNDA HALA CRAFT ALL TUŞU YOK ARKADAŞ YA. UI'A BİR BUTON EKLEMEK NE KADAR ZOR. Cunku onu da adam gibi yapamayip yeni glitch/bug vereceklerini biliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ben oynamıyorum abi kafam rahat valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Ben oynarım geyiğine, shooter kısmını seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=_BiPJRFXTwk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 kutsal pulse ve topuk adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Oohoo oyun bitmiş. Bu hack olaylarını bir şekilde halletmezlerse, Oyun fazla yaşamaz. Bir çok insan bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Bu cheatengine kullanılan versiyon ama. Yani ban şansı daha yüksek, gerçi o da sadece 3 günlük gibi. Çok tempting de, o kadar saat harcadım, boşa gitmesini istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 PVE den ban cıkması cok zor ya. Adamların hic birseyi takip etme mekanizması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 neyse 70 saat oynamışım o da iyidir çoğu oyunda o kadar süre geçiremiyorum. bir oyunun daha sonuna geldik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Apb bundan geniş içerik sunuyordu lan..ben Apb i yükleyeceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 cidden oyunun canına okudular, bir nedenini daha görmüş olduk multi-platform oyunların öncelikle pc üzerinden tasarlanmasının önemi konusunda. önüne geçecek birşeyler yapamazlarsa pc ayağı oyunun heba olur. iyi ki season pass almamışım diyebiliyorum artık. ilk bir ay keyifliydi en azından. gameplay hala güzel ama oyun bozuldu işte böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 DavidMills said: Özeti şu, an itibarı ile DZ MZ yalan. 1M Skilli adam sticky i çakınca buharlaşırsın adsdsdsds. PVE desen, kim niye kassın ki? RIP. kasarııız yaa.. Ben 9'da geleceğim, party dolmamış olursa aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Bugün maça kaynadık yaaa.. Yarın APC ye fix geliyomuş. Netlimiter meselesini de fixliyorlar. Ama skill stacklemek devam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 F2p olur mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ya arkadaşlar instance ı nasıl resetliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar