madcow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Her missing shot 2% drop offluyor SMGde sarjorun guzel bir kısmını dısarı dokuyoruz cok hissetmesek de. Belki accuracy stacklenmis bir SMG ile olabilir ama o durumda da bir cok damage modifierı droplamıs oluyorsun. Emin degilim zaten ama suana kadar silahlarla olan hissiyatım uzerinden konusuyorum. Zaten yazdıgım hersey kendi bakıs acımdan spekulasyon cıktıktan 2 hafta sonra ortaya cıkmıs olur her minik detay ona gore min-maxlarız. Suan PvE icin dusundugum build: geardan 10k skillpower + tactician 2p bonus 4k skillpower Base 5k falan sp var. total 19k oluyor zaten max 42k skillpower. O yuzden 100% bonus oldugunda nerdeyse max skillpower olacak. Grupta tactician ı olan biri varsa -4p sentry + 2p tactician yoksa -4p tactician + 2p sentry/strikers ile Firepower/Stamina buildi Max Firepower/Stamina/SP buildi bu olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Nomad op gibi duruyor ama şöyle bir durum var, dz5-6 da bir anda shotgunner ya sniper saçma bir şekilde inanılmaz dmg verebiliyor ve istemediğin şekilde talentın proclamasına sebep olabilir. O procladıktan 30 sn sonra arkandan gelen grupla combata girdiğinde koca set çöp olmuş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 striker's bayağı imba olmuş, onu almaya çalışırım herhalde. final öncesindeki bonusları da acayip kuvvetli zaten. silahına stab & acc zerre takmamış insanların elinde patlar ama onlardan değilim neyse ki lol. yakın mesafede çılgın olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Striker akar. Nomad de DZ de iyi gibi duruyo. Genel olarak güzel set bonusları. Şu Historian ı merak ediyorum sadece. Neyse Salı'ya kadar yokum, Eskişehir-Ankara yapacam. Yeni patch ile akarız artıkın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bu geceden bir hatıra olaraktan, http://i.hizliresim.com/qMnNjB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Patch cıktıktan 1 ay sonra beni boostluyor olmanızı bekliycem iyi kasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 bu arada division'ın new york sokaklarında dolaşırken sis atmosferiyle karşılaşmak çok hoş. inanılmaz keyif aldım o atmosferden. sanki gidip gerçekten new york'ta gezmişim gibi geldi. kendimden geçtim diyebilirim. beni bırakın orada gidin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 sen ne zaman aldın da oynadın yahu? biz de seni çekiştirdik bu adam bunu alacağına gitti farcry flintstones aldı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Bone said: bu arada division'ın new york sokaklarında dolaşırken sis atmosferiyle karşılaşmak çok hoş. inanılmaz keyif aldım o atmosferden. sanki gidip gerçekten new york'ta gezmişim gibi geldi. kendimden geçtim diyebilirim. beni bırakın orada gidin... pıt pıt pıt, çıt çıt çıt. New York'u ensenizde hissettiğiniz an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 beni New York'a götürün lan. Manhattan sokaklarında yıkanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Sam said: sen ne zaman aldın da oynadın yahu? biz de seni çekiştirdik bu adam bunu alacağına gitti farcry flintstones aldı diye. laptop'la hediye geldi ya. doğru düzgün oynayamadım daha. ama atmosfer çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Agents, The servers will shut down for maintenance to deploy update 1.1 on Tuesday, April 12 at 09:00 AM CEST, 03:00 AM EDT, 12:00 AM PDT. Estimated downtime is approximately 3 hours. Patch size will range from 4GB to 4.7GB, depending on your platform. https://www.youtube.com/watch?v=cIKOlharuZY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Bugün artık report geliyor mu diye nedir. 10 adamdan 5'i hack kullanıyordu. Tam öldürüyorsun yere yatıyor hop haritanın altına ışınlanıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ::o https://www.youtube.com/watch?v=QuQE0IhVWPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Evet bu peçle düzelmezse ben gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 yeni patch indirilmiyor galiba daha?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 incursion'ı oynayınca yorum yapsanıza ona göre gireyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Büyük bir power plant odası, arkada APC var, normal yolla dmg veremiyorsun (nasıl verildiği henüz belli değil) Ona ulaşmak için 15 wave mob geliyor. Çokça grenade ve rusher tipli mob. Hard mode L31 Purple, Challenge tahminimce L32 Gold. Drone tipli aerial mob var wavelerde. Challenge'da checkpoint yok, wipe = restart. Klasik ilerlemeceli bir raid gibi değildi Twitch yayınında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Hmm wipe = raid gaddar olmuş, Twitch'de stream başladı mı? İzleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 21:00 gibi oyunda olurum herhalde, Incursion oynamak isteyen varsaa takılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Ben de gelebilirim akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 My body is ready. Öğleden sonra oyundayım. Kıps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 yama 3gb gelmiş. daha büyük bekliyodum iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Vücudum hazır. Dz bluepritleri de 40 a düştü dmi level şeysi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Bu arada checkpoint olmaması klavye kırdırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar