zipzip Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 265 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 valla durmaplay'e de oyunfor'a da çok güvenemedim, dün 200 TL'ye g2a'dan aldım. hiç olmazsa bildiğimiz güvenilir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 sen hiç sevdin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Seni başka kadınlarla aldatan bi kadını yine severm- vazgeçtim ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=FNUTWw17rkM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Single player campaign 5-7 saat sürecekmiş. Pehh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 official site'de şu an 11 hero var gözüküyor. 7 imperial tarafı, 4 republic/rebel tarafı. 11 gün kala 3 tane daha mı republic/rebel tarafı gelecek anlamadım. eğer bu haliyle gelecekse ayıp etmişler. leia'yı gördüm diye hatırlıyorum ben gene, o kesin gelir herhalde. chewbacca da muhtemelen gelir. 3. de obi wan olsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 biraz daha bakındım, leia kesin gibi de, chewie yok sanırım. lando var ama, hatta gameplay video'su da varmış. 3. hala muallak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 "It Takes 40 hours to Unlock a Hero. Spreadsheet and Galactic Assault Statistics" said: https://www.reddit.com/r/StarWarsBattlefront/comments/7c6bjm/it_takes_40_hours_to_unlock_a_hero_spreadsheet/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 450.000 downvote alınca anında R'ye aldı EA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 600bini geçmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 hedef 1 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Bu hero unlock olayı, lootcrate'leri falan geçtim ama oyunun kendiside rezalet. Hayretler içinde oynuyorum trial'ı. İnanılmaz derecede kötü map design'lar var. İlk oyunda en azından o iyiydi. Burda 3 aşamalı map'ler var. Resmen "bu odayı capture'ladın mı? tamam şimdi bir sonraki odayı capture'la. AAaa oyun bitti!" şeklinde bütün map'ler. Ne bir çeşitlilik var, ne adam gibi hikaye var. Walker Assault falan daha dinamik bir oynanış sunuyordu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Peki bu rezaleti preorderlayıp hala iptal etmeyenlere ne demeli? Bi kısmını aramızda barındırıyoruz, onlar yüzünden oyunlar böyle boktan hale geliyor. Sizce de linç edilmeyi hak etmiyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 1 milyon dolarım olsa hepsini EA'ye yatırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 https://media.giphy.com/media/xUOxfapaKNtyD1vOZW/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 hem konsol hem pc'ye ayri ayri preorder edeni bile gordum bu baslikta. linc degil tebrik ediyorum kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 günümüzde oyunları 60 dolara satıp (ya da 80 dolar deluxe edition), 50 dolar season pass koyup, bir de competitive mücadele için f2p/p2w oyunları formülünde micropurchase dayamaları bıkkınlık getirdi. insanlar protesto ediyor da nereye kadar... "vote with your wallet" diye klişe bir laf söylüyor bazıları. ama 2 milyon oyuncu oyunu almayıp kaçsa, bu sefer reklamı daha fazla dayayıp 5 milyon oyuncuya daha ulaşabiliyorlar. büyük şirketler için her durumda kazanç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 ya adam gibi pahalı AAA oyun yaparsın content sunarsın, ya da beleşe oyun yapar p2w'den yürür eşya ve mikro satarsın. Büyük oyun yapıcam deyip üstüne bi de parayla unlock koyarsan küfrü yersin. Tutup hala o oyunu destekleyen varsa aptallığına yansın. EA gitsin Fifa çıkarmaya devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 @deno bi ölçüt değil ya çünkü kendisi ubisofta kazandırdığı paralarla nam salmış bir köylü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 ulan hepiniz oradaydınız be hepiniz.. sanki oyuncuların bu olayda hiç bir suçu yok gibi firmalara yüklenmeye devam ederek, firmalara yüklenirken oyunları almaya devam ederek hiç bir şey düzelmeyecek biliyorsunuz dimi ? adam önümüze koyuyor, yiyoruz sonra aynı şekilde sunmaya devam ediyorlar yani. 2 kere yemezsen önüne koyamazlar.. ama yani şu ülkede hala aral'ı batıramamışsın, dünyada böyle oyunların çıkmasına nasıl engel olsun oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Bone said: insanlar protesto ediyor da nereye kadar... "vote with your wallet" diye klişe bir laf söylüyor bazıları. ama 2 milyon oyuncu oyunu almayıp kaçsa, bu sefer reklamı daha fazla dayayıp 5 milyon oyuncuya daha ulaşabiliyorlar. büyük şirketler için her durumda kazanç var. Oha çok mantıklı. Ben mesela büyük şirkette çalışsam reklamı 5 milyar dayar, sonra da 10 milyar kopya satarım! https://media.giphy.com/media/sEULHciNa7tUQ/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 EA Dice'ı bile öldürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 applev0dka said: ulan hepiniz oradaydınız be hepiniz.. sanki oyuncuların bu olayda hiç bir suçu yok gibi firmalara yüklenmeye devam ederek, firmalara yüklenirken oyunları almaya devam ederek hiç bir şey düzelmeyecek biliyorsunuz dimi ? adam önümüze koyuyor, yiyoruz sonra aynı şekilde sunmaya devam ediyorlar yani. 2 kere yemezsen önüne koyamazlar.. ama yani şu ülkede hala aral'ı batıramamışsın, dünyada böyle oyunların çıkmasına nasıl engel olsun oyuncular. Ben orada değildim. Almıyorum mesela Battlefront 2'yi. 1'i de almamıştım. Call of Duty'i MW3'te almayı bıraktım, CS'de zaten ucuza aldıydım, 10 lira mı ne verdim, bu klasmanda değil. Onu da oynamıyorum zaten. Süper kaliteli ve eğlenceli Titanfall'ı aldım, adamlar o kadar iyi ki bırak mikrotrans parasını oyunun DLC'lerini bile bedavaya dağıtıyorlar. Geçen haberi çıkmış EA onları da satın almış. Küfrü salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar