progamer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 çekmeköyde deli yağıyor şu an. Bide üstüne gök gürültüsü, şimşekler başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 aga maltepede bile kocaman kocaman yağıyorsa bu iş tamam istanbul felçtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 8,5 saattir yoldayim. 15:25 gibi ciktim Okmeydani, E-5’ten Beylikduzu’ne gitmek icin. Saat 23:45 daha Haramidere’ye gelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 8 dakika önce, Gangren dedi ki: 8,5 saattir yoldayim. 15:25 gibi ciktim Okmeydani, E-5’ten Beylikduzu’ne gitmek icin. Saat 23:45 daha Haramidere’ye gelemedim. oy oy geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 o nasıl bir trafikmiş ya gerçi kazalar filan olmuştur kesin rezalet ve yarına halen daha evden çalışın demediler bize de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Esenyurt tarafında fabrikada çalışan bir arkadaşım yazdı. Servisleri rampa çıkamadığı için hepsi topluca mahsur kalmış. Dışarda yolda veya mahsur kalan kim varsa kolay gelsin cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 yolun ortasında devasa kardan adamlar yapmaya başladı çocuklar yalovada. baya sağlam yağıyor. 1-2 saat içinde oldu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 babam iş yerinde kaldı dönemedi. arkadaş iş yerinde 300 çalışanla mahsur kalmış. yolda kalanlar da çok var hala. allah yardımcısı olsun insanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 18 saat önce, Gangren dedi ki: 8,5 saattir yoldayim. 15:25 gibi ciktim Okmeydani, E-5’ten Beylikduzu’ne gitmek icin. Saat 23:45 daha Haramidere’ye gelemedim. sonrası nasıl geçti abi, kaç gibi vardın, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 04:45'te evdeydim. Avcılar - Beylikdüzü yaklaşık 6 saat sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Aybar dag gibi geliyor karsidan, gemlik'te baya the mist gibi duvar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Yemesinler insanları ya yok 87 kışı hafif kalırmış yanında bilmemne sırf ilgi toplamak için saçmalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Yarın öğlen saat 12 gibi izmirden çıkış yapıp pendik'e gideceğiz yeni yoldan. 1 aylık bridgestone potenza yazlık lastik ile, ana caddelerdenden ayrılmadan tın tın, güneş ışından max oradanda faydalınıp donmayı minimize etmek adına. susurluk, bursa, gebze, turla, pendik güzergahımız, en son yol durumunu bilen var mı? mobeseler istanbulda ana caddeleri temiz gösteriyor ama susurluk bursa gebze kısımları konusunda net bir bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Tertemiz ya bizzat şu an minibüs cd üstündeyim bağdat cd. Falan mis gibi 2 3 gibi pendike varcak şekilde gelirseniz sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 (düzenlendi) bu gece belli olur bu akşam yoğun kar diyolar istanbul bölgesine, izmirde de deli soğuk var iki üç gündür. Mart 12, 2022 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 göktürk batlıyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Vay arkadaş... Twitter'daki fotoğraflara bakıyorum. Her yer bembeyaz. Sonra pencereden bakıyorum. Karşıdaki arabanın üstünde böyle 3 parmak kar var. Yerde kar falan yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Şişli'den bildiriyorum... her yer bembeyazdı ama yollar açıktı da 6'da bir şey yoktu 6.30-7.30 arası köpeği gezdirmeye çıktım, yollar buz tuttu arabalar kaymaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 3 saat önce, Liebe dedi ki: Yemesinler insanları ya yok 87 kışı hafif kalırmış yanında bilmemne sırf ilgi toplamak için saçmalıyorlar Abow idealtepe bile yıkılıyor şu an shdjfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 meanwhile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 ben şeye inanamıyorum ya, ulan dünyanın sonu gelmiş gibi kar yağıyor, hala bi yerden bi yere gitmeye çalışıyor küçük araçlar. büyükler hadi nakliye vs. devam etmesi lazım da, olum otur evinde nereye gidiyosun geçen kış bizimkiler de ağlıyodu yollar gapalı bu ne hal, kardeşim sen her günkü gibi çok normalmişçesine vaziyet hmmm işime arabayla gideyim oh oh dersen kalırsın. küpek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 Hiç. Sanki eskiden araba vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 at arabasinin ati bile donar lan orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar