Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt. Devam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
8 dakika önce, Gangren dedi ki:

8,5 saattir yoldayim.

15:25 gibi ciktim Okmeydani, E-5’ten Beylikduzu’ne gitmek icin. Saat 23:45 daha Haramidere’ye gelemedim.

oy oy geçmiş olsun ?

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Esenyurt tarafında fabrikada çalışan bir arkadaşım yazdı. Servisleri rampa çıkamadığı için hepsi topluca mahsur kalmış. Dışarda yolda veya mahsur kalan kim varsa kolay gelsin cidden ?

Mesaj tarihi:

babam iş yerinde kaldı dönemedi. arkadaş iş yerinde 300 çalışanla mahsur kalmış. yolda kalanlar da çok var hala. allah yardımcısı olsun insanların.

Mesaj tarihi:
18 saat önce, Gangren dedi ki:

8,5 saattir yoldayim.

15:25 gibi ciktim Okmeydani, E-5’ten Beylikduzu’ne gitmek icin. Saat 23:45 daha Haramidere’ye gelemedim.

sonrası nasıl geçti abi, kaç gibi vardın, merak ettim.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Yarın öğlen saat 12 gibi izmirden çıkış yapıp pendik'e gideceğiz yeni yoldan. 1 aylık bridgestone potenza yazlık lastik ile, ana caddelerdenden ayrılmadan tın tın, güneş ışından max oradanda faydalınıp donmayı minimize etmek adına. susurluk, bursa, gebze, turla, pendik güzergahımız, en son yol durumunu bilen var mı? mobeseler istanbulda ana caddeleri temiz gösteriyor ama susurluk bursa gebze kısımları konusunda net bir bilgim yok.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bu gece belli olur bu akşam yoğun kar diyolar istanbul bölgesine, izmirde de deli soğuk var iki üç gündür.

Fistan tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Vay arkadaş...
Twitter'daki fotoğraflara bakıyorum. Her yer bembeyaz.
Sonra pencereden bakıyorum. Karşıdaki arabanın üstünde böyle 3 parmak kar var. Yerde kar falan yok zaten.

Mesaj tarihi:
3 saat önce, Liebe dedi ki:

Yemesinler insanları ya yok 87 kışı hafif kalırmış yanında bilmemne sırf ilgi toplamak için saçmalıyorlar 

Abow idealtepe bile yıkılıyor şu an shdjfs

• 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

ben şeye inanamıyorum ya, ulan dünyanın sonu gelmiş gibi kar yağıyor, hala bi yerden bi yere gitmeye çalışıyor küçük araçlar. büyükler hadi nakliye vs. devam etmesi lazım da, olum otur evinde nereye gidiyosun

geçen kış bizimkiler de ağlıyodu yollar gapalı bu ne hal, kardeşim sen her günkü gibi çok normalmişçesine vaziyet hmmm işime arabayla gideyim oh oh dersen kalırsın. küpek seni.

• Yeni Oluştur...