reampage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 screen space reflection diye bir zimbirti var goruntusu dlss ile bozulanlar bu ya en sona ceksin ya da kapasin. cok ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Oyun neye yakın, hangi oyunu beğenenler bunu kesin beğenir diyoruz? Bu kadar ilgi benim de merakımı cezbetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Deus EX HR vibe verdi bana atmosfer etkiliyor doğal olarak, onu beğendiysen beğenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Spoiler 2023 arasaka tower saldırısını direkt oynatması çok güzel olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 3 saat önce, Sparkcaster dedi ki: sen neyin peşindesin lan oyunu veya oynatacak kartı alacak paran mı yok anlamadım... herkes açtı tıkır tıkır oynuyor bu kerkenez hala tanımcılık peşinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Oyunlarda orta mouse click default olmasin artik bi seylere. Gamepad thumb tiklamak bir bu iki, his olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 orta mouse click gerçekten facia, bir de değişmeyen F tuşu. tip başına 500 mermi mi sadece maksimum ammo? çok kötüymüş öyleyse, bazı silahlar şakır şakır harcıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Degismeyen F tusu aynen, araba surusude uygun araba bulunursa cok rahatliyor. Sag klik ve sonrası zooma bayildim cok guzel. ilginc sekilde buglar cok azaldi, ddu ile arkadasin dedigi gibi sifirdan surucu yukledim nvidia ve prefer max performance a getirdim ayari nvidia control panelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Gamepad ile rahat edemedim bu arada, gamepad ile çok fps oynadım ama burada bir kötü kontroller. Arabada alıyorum elime sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Yurume gamepadde bile yok galiba. Bir iki nanometrelik pay var ittirince yuruyor onu da devamli yurutmesi zor. Sirf yagmurda muzikle yurumelik gamepadden yururum dedim olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 yüzlerce silah taşınabiliyor ama mermi taşınamıyor, akıl tutulması dizayn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 fazla kullanımayan taglama olayı için iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Ya customization falan dediler de o kadar, Saints Row'a saygı duruşuna geçtim aklıma gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 evet abi oyunun o kısmı beni çok üzdü ya. yüz dışında bir customization yok oyunda. ne boy ne kilo, ne vucut tipi.. adamlar senin istediğin şekilde oynayabileceğin bir rpg oyunu yapmamıslar. V diye bir karakter var bu onun hikayesi (senin değil) onun da atletik olması gerekiyor diyip geçmişler.. çok öfkeliyim bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 1st person esnasinda 3rd person aslinda nasil gozukuyor: https://v.redd.it/uo6xg4o1op461/DASH_720.mp4 en azindan vucut koymuslar asd, cogu oyunda sirf silah ve elleri koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 hah yaiba kusanagi’yi satma teklifi geldi, bomba 1-in-2 referans ya ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 44 dakika önce, Norak dedi ki: 1st person esnasinda 3rd person aslinda nasil gozukuyor: https://v.redd.it/uo6xg4o1op461/DASH_720.mp4 en azindan vucut koymuslar asd, cogu oyunda sirf silah ve elleri koyuyorlar. Ahsfddf. Direkt su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 6 saat önce, Silphatos dedi ki: İçeriği gizle 2023 arasaka tower saldırısını direkt oynatması çok güzel olmuş ya daha dur, olaylar olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 olm spo yapıyonuz da kimbilir neresi oyunun o değil de card game yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Valla ot bok her yerden card deck bulunca bi ümitlendiydim de hepsi junk diye geçiyor, yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Spo verirken açık olarak main quest/side quest/alakasız encounter/easter egg vb gibi bi tanım ve hangi act olduğunu yazmakta fayda var ya, böylece açıp açmamaya karar verebilir insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 https://streamable.com/70pq4y pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 (düzenlendi) 1 dakika önce, applev0dka dedi ki: https://streamable.com/70pq4y pff Bu oyunun başlarında bi side questte bana da oldu. Detect olunca tepemde çivili zopalı abla belirdi bi anda melee vurmaya başladı. Bi anda orada spawn oldu, sonradan gelme değil. Birkaç defa load ettim, bazen öyle oluyor, bazen gireceğim odanın içinde devamında spawn oluyo mantıklı şekilde. Aralık 12, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 oyunda araba sürüş yapay zekası yok 0 arabayla olan her şey scripted sivil araba sürenlere silah çekince saldırınca falan kaçamıyorlar oldukları yerde kalıyorlar şehirde rotalarından çıkan arabalar yok peşine polis düştüğünde hemen arkanda spawnlanıyorlar çünkü arabayla kovalayamıyorlar seni kardeşimin izlenimleri.. ben daha çok ilerlemedim kendi oyunumda ama gta1-2'de falan vardı şunlar yani.. çöp of the year olmaya doğru ilerliyor. keske 3-5 ay daha erteleselerdi. bendeki hayal kırıklığı büyük yaşayan şehir falan diyip şunu yapmaları saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar