Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 Cyberpunk 2'de New York'ta bir technoir dedektiflik hikayesi görsek keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 so mi'den sahne calan bir performans izleyecegiz gibi. aktor isini yine cok iyi tutturmuslar. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2023 ba dum tss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2023 Ben devam ederim ya çok oynadım, ilk save de silinmişti yani üçüncüye temizlemek istemem oyunun yarısını gene lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2023 Yeni DLC ile ilk kez oynayacağım. Patch haberi güzel oldu. Witcher 3'ü de aynı şekilde yapmıştım. Millet roach ile havada uçarken, oyun boyunca bir kere bug ile karşılaşmadan bitirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2023 phantom gelsin de sıfırdan başlarım ya bomba gibi hafızaya sahip olmamak güzel oluyor böyle durumlarda, "aa böyle bişey vardı" diye diye oynarım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 video formatinda footage'siz review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 perkleri bastan yapmislar diyebiliriz. online builder koymalari hos oldu: https://www.cyberpunk.net/en/build-planner ilk bakista hem yeni oynanis sekilleri var hem de mevcutlari dengeleme acisindan bir caba var. genji gibi bir build dusunuyorum, mobility'e dair seyler kagit ustunde cok iyi duruyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 (kartlı) indie'lerin yılmaz savunucusu olsan da bl*zz oyunundaki karekteri başka oyunda yapmadan duramıyosun .... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 havada dashleyen, mermi reflect eden siber ninja da diyebilirmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 2.0 yamasi steam'de indirilebiliyor. (25.4 GB) 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 0 dan bi playthrough akar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 arcane, 21.09.2023 15:24 tarihinde dedi ki: havada dashleyen, mermi reflect eden siber ninja da diyebilirmisim Raiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 (düzenlendi) dlss 3.5 ray reconstruction sadece path tracing modunda seçilebiliyor... sadece 4090 sahiplerine özel bir feature olduğunu söylemeyi unutmuşlar... genel olarak cpu yükü ağırlaşmış ayrıca, neden sistem gereksinimlerini yükselttikleri anlaşıldı. bugün yeni nvidia game ready sürücüsü çıkmış bunun için. Eylül 21, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 expansionu bekelemeye gerek yok galiba? ana oyunu en güncel haliyle oynamaya başlayıp expansion geldiğinde devam edebiliyoruz galiba değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 Su altindaki golge ne lan sdjfkhsdf kahkaha attirdi asiri kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 hilkat garibesi çünkü char, third person neye benzediğini göstermişlerdi böyle the thing gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 Grafikler gördüklerimin en iyisi kesinlikle. Ama Ray Tracing: Overload ile DLSS Performance açtığımda 40 fps alıyorum ancak. Böyle oynar mıyım bilmiyorum. G-Sync sağ olsun oynanılmaz değil, Path Tracing ve Ray Reconstruction da çok iyi görünüyor. 30 üstü en azından, deneyeceğim biraz. Konsolcular hep 30 oynuyor zaten Ama 4K monitör alarak hata yapmışım sanki, 1440p alacaktım haddimi bilip Gerçi oyun dışı her şey için 4K daha iyi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 (düzenlendi) 1440p’de de dlss açamazdın abi, ben denedim onda dlss. dlss quality’si 4k dlss performance’dan kötü çünkü, daha az input pixel var. şimdi oynarken görmeyeceğin shimmering’i görürdün, native’de de daha az performans alırdın. ben dldsr + dlss dahil herşeyi denedim eski monitörümde, 4k’nın tek sıkıntısı dlss koymayan oyunlar. onlar da azalacak umarım. Eylül 23, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 Sam, 21.09.2023 19:16 tarihinde dedi ki: dlss 3.5 ray reconstruction sadece path tracing modunda seçilebiliyor... sadece 4090 sahiplerine özel bir feature olduğunu söylemeyi unutmuşlar... genel olarak cpu yükü ağırlaşmış ayrıca, neden sistem gereksinimlerini yükselttikleri anlaşıldı. bugün yeni nvidia game ready sürücüsü çıkmış bunun için. once path tracing enable edip ray reconstructioni acip sonra komple ray tracingi kapatinca, ray construction acmaya izin veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 (düzenlendi) şimdi denedim. path tracing’i kapayınca grileşiyor ray reconstruction, path tracing olmayan ray tracing seçenkleriyle kullanılamıyor yani. ray tracing’i komple kapatınca zaten reconstruct edecek ray yok yani. Eylül 24, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2023 yok path tracingi kapamadan sadece ray tracingi kapatinca kaliyor bende kirmizi reconstruction. 10 fps kadar dusuyor ama yansimalar daha bir temiz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar