Mal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 türktelekom mobil, vpn siz çalışmıyor. browserdan vpn ile girebiliyorum. netflix spotify felan çalışmıyor genel vpn olmadığı için. var mı başka öyle olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 darbe falan mı oldu la nedir bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 öğleden sonra 3-4 den beri muayenehanede kaplumbağaya dönüşmüştü, eve geldim evde de aynı. ankara türk telekom. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 kablo da sorun yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Türk Telekom düzeldi şu an bende, saat 2den beri vpnsiz is görmüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 bende de düzelmiş. vpn i kapadım kendine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 kabloda internet var gibi yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 (düzenlendi) kablonet ; twitch açılmıyor resmen. yüklüyor yüklüyor 2 saat sonra donuk bir şekilde arada 1-2 saniye gösteriyo donmaya devam. 2-3 gün önce yoktu böyle bir sorun. Mart 28, 2020 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 akıyo bende, bi sıkıntı yok şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 (düzenlendi) mmo'ların launcherları bile açılmıyor bende şu an. superoffline kullanıyorum. yer allah'ın bile takdir ettiği fethiye. paticik ekşi reddit falan sorun yok. facebookgiller girmiyo. bi çıkışlarda bi sorunlar var galiba. Mart 28, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 3 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki: kablonet ; twitch açılmıyor resmen. yüklüyor yüklüyor 2 saat sonra donuk bir şekilde arada 1-2 saniye gösteriyo donmaya devam. 2-3 gün önce yoktu böyle bir sorun. twitche bayadır ispler throttle yapıyor, vpn çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 yayın açabilmek için kablonet'in 100gb'ye kadar 10mbit upload pakedini alıyorum. son 2 haftadır 25/10 göstermesine rağmen yurt dışı bandwidth test 1,5 - 3,5 arası değişiyor. arada bi kaç kez bi kaç saatliğine düzeldi o kadar. arıyorum çağrı merkezindekiler modem sinyal problemli diyor. gelen adam normal diyip gidiyor. 2 haftadır inatlaşıyoruz. en sonunda şikayet açtırdım çağrı merkezinden. upload pakedi kullanıp benzer problem yaşayan var mı? istanbul sahrayıcedit bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 istanbul kartal superonline adsl bi haftadır falan akşam 10-12 arası yurtiçi sabit 300ms alıyorum bugün modem değiştirdiler sorun olmayan saatlerde ve sorun yokken. yeni modemden bi saat sonra ping 400e sabitlendi 10mbit aldığım net 1-2mbit arası gidip gelmeye başladı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 (düzenlendi) 37 dakika önce, knoxville dedi ki: yayın açabilmek için kablonet'in 100gb'ye kadar 10mbit upload pakedini alıyorum. son 2 haftadır 25/10 göstermesine rağmen yurt dışı bandwidth test 1,5 - 3,5 arası değişiyor. arada bi kaç kez bi kaç saatliğine düzeldi o kadar. arıyorum çağrı merkezindekiler modem sinyal problemli diyor. gelen adam normal diyip gidiyor. 2 haftadır inatlaşıyoruz. en sonunda şikayet açtırdım çağrı merkezinden. upload pakedi kullanıp benzer problem yaşayan var mı? istanbul sahrayıcedit bu arada. ben ist gayrettepe. yani 100mbit download alabiliyorsan upload'da da skinti olmamasi lazim. throttle yiyorsun herhalde sen de, vpn'le denedin mi? bir de sinyal degerlerine bak modem arayuzunden, degerleri google'larsan iyi mi kotu mu gorursun. bir de bir tip vereyim. (netmaster) router'dan access point'e alirsan modem'i yeni IP atiyor. (sonra tekrar eski haline getir, 2 kere res aticak toplamda) herhalde bir bug. Nisan 2, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 valla bende 2 gün twitch yalan olduydu kablonette, şimdi düzelmiş kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 (düzenlendi) kablonet: mac oldugu zamanlar iptv banliyorlar + throttle geliyor netflix kesinlikle ellemiyorlar google ellemiyorlar twitch ve youtube baya sert throttle twitch icin iyi vpn sart gibi, google cloud'da free trial'la kurmasi 10dk. kablonet'te baglanti cevrenizdeki kullanim ile orantili hep, adsl/vdsl veya fiber gibi degil... Nisan 2, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 (düzenlendi) 13 saat önce, Goering dedi ki: ben ist gayrettepe. yani 100mbit download alabiliyorsan upload'da da skinti olmamasi lazim. throttle yiyorsun herhalde sen de, vpn'le denedin mi? bir de sinyal degerlerine bak modem arayuzunden, degerleri google'larsan iyi mi kotu mu gorursun. bir de bir tip vereyim. (netmaster) router'dan access point'e alirsan modem'i yeni IP atiyor. (sonra tekrar eski haline getir, 2 kere res aticak toplamda) herhalde bir bug. sadece twitch değil komple upload throttle yiyomuş gibi. speedtest ile frankfurt viyana falan da 2 2,5mbit veriyor. twitch'in kendi serverlarına da öyle. şu geçen 2 haftada 2 gün kendi kendine düzeldi mesela. ama patlak hala. çağrı merkezinden iki defa ip'mi değiştirdiler ki görüyorum result history'den değişmiş hakkaten. derdime deva olmadı yine de. ek olarak vpn ile yayın açarsam ban yerim muhtemelen. Nisan 3, 2020 knoxville tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Superonline sanırım tüm müşterilerinin upload hızını arttırmış. 20 mbit'e çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 TTNet de upload hızını arttırmış. 3 ay önce 4 mbps idi, şimdi 8'e dayandı. Bu arada, Netflix, Amazon Prime ve Disney Plus'ta 4K UHD yayın izleyemiyorum artık. Sanırım COvid-19 sonrası kısıtlama ile ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 bu yasaktan sonra galiba bi tık vites düşürmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 https://www.forbes.com/sites/paultassi/2020/08/30/destiny-2-call-of-duty-gta-5-valorant-down-for-many-along-with-half-the-internet/#26d9d4a65834 interneti öldürdü birileri bugün, cloud gaming'e kalırsa işimiz yandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 WoW'a falan da giremiyorum ben 3 saattir, resmen tarraklara geldik. İnternet de yoktu, Google DNS'i kaldırdım öyle düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 hehe twitter da yüklemiyor aşırı yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Twitter çalışıyo, WoW çalışıyo..Gaza gelmeyin..Hep dış minnaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 https://downdetector.com/status/world-of-warcraft/ Yok abi baya baya girmiyor, Superonline ile görüştüm bir sıkıntı görmediler. Birkaç iyileştirme yaptılar da adamlardan kaynaklı değil bence. WoW'da bir sıkıntı var ama Pati'den çoğu kişi sıkıntı yok diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar