Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu aralar ne oynuyorsunuz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Tek sıkıntısı zaten dövüş mekaniği tekrarı AC:O'nin. Yoksa atmosfer, hikaye, grafikler, senaryo, yan görevler, karakterler falan her şeyi muhteşem. (Bi de DLC'leri kötü)

Sırf o atmosfer ve hikaye için (ful artı ful) bitirmeye değiyor mekaniklere. Sürekli skill değiştirerek farklı skill kombolarıyla ve silah tipleriyle giderek bi miktar daha oynanabilirlik artabiliyor, daha fazla seçenek yaratılabiliyor.

Mesaj tarihi:
reyou, 27.03.2024 20:23 tarihinde dedi ki:

odyssey bana cok kendini tekrar eden bir oyun geldi ya, hep kendi kuyrugumu kovaliyorum.

upgrade yap, dusmanlarin rank'i artsin, ama hic dovus dinamikleri fln degismiyo, ayni animasyonlar vs.

"ağbi ne güzel oyun" diye başlayıp şu sebepten dolayı bitiremediğim bir oyun odyssey

• Like 1
Mesaj tarihi:
Shadow, 27.03.2024 21:30 tarihinde dedi ki:

BF2042 "8" dolara inmiş EA storeda, alayımmı sizce? GamePasste var gerçi ama yarın öbürgün kaldırırlarsa diye düşünüyorum?

Al ve dene. Baya baya BF gibi oldu ..

Mesaj tarihi:
Shadow, 27.03.2024 21:30 tarihinde dedi ki:

BF2042 "8" dolara inmiş EA storeda, alayımmı sizce? GamePasste var gerçi ama yarın öbürgün kaldırırlarsa diye düşünüyorum?

epic'te 89tl şuan

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
yusema, 28.03.2024 09:05 tarihinde dedi ki:

epic'te 89tl şuan

kurdum oynadım biraz da sarmadı 3 ve 4 kadar zevkli gelmedi. 1 ve 5'i de deneyeyim bari diyorum GPden. bi de Squad var steamden almıştım baya bi önce

Shadow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Long dark oynuodum ama corabim kayboldu ve bu yuzden tum motivasyonumu kaybettim

yahu inventoryde duruyordu, bi yere cift tikladim ve kayboldu, tek corapla geziyorum, caldilar corabimi, nerden yeni corap bulcam simdi mis gibi kaliteli corapti, oyun buglandi ve kayboldu

bi bug yuzunden corabi kaybedince tum motivasyonum gitti.

Mesaj tarihi:
DoGMeaT, 29.03.2024 18:14 tarihinde dedi ki:

Long dark oynuodum ama corabim kayboldu ve bu yuzden tum motivasyonumu kaybettim yahu inventoryde duruyordu, bi yere cift tikladim ve kayboldu, tek corapla geziyorum, caldilar corabimi, nerden yeni corap bulcam simdi mis gibi kaliteli corapti, oyun buglandi ve kayboldu

böyle bişimiydi hacım?

PCFPP41K23IY-500_front.jpg

Mesaj tarihi:
DoGMeaT, 29.03.2024 18:14 tarihinde dedi ki:

Long dark oynuodum ama corabim kayboldu ve bu yuzden tum motivasyonumu kaybettim

yahu inventoryde duruyordu, bi yere cift tikladim ve kayboldu, tek corapla geziyorum, caldilar corabimi, nerden yeni corap bulcam simdi mis gibi kaliteli corapti, oyun buglandi ve kayboldu

kim çaldı lan adamın çorabını, çıksın ortaya

• 8 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Cyberpunk oynamama ihtimalin yok. Yeni Stalker çıktı işte.

Yarı open-world ama Robocop çok çok iyi oyun, o oynanır. Dying Light fena değil. Oynamadıysan The Outer Worlds.

Mesaj tarihi:
MrLevie, 23.12.2024 16:10 tarihinde dedi ki:

ya bana dumduz open world FPS lazim hikayeli. Yani FarCry 5 - 6 tadinda direkman. COD Starfield falan demeyin gozunuzu seveyim. Stalkerin survival tarafi sarmadi. 

wolfenstein the new colossus

Mesaj tarihi:

deli öpmüş beni. ghost recon wildlands oynuyorum ama ekranda hiçbir şey yok. crosshair yok, mini harita yok. alert yok, pusula yok. hiçbir şey yok. haftada bir görev yapabiliyorum. yani oyunda programlanmış mümkün olan en mazoşist zorlukta oynuyorum.

Mesaj tarihi:

wildlands ilk çıktığında inanılmaz bi stuttering vardı uğraşmayıp silmiştim. büyük iht çözülmüştür o sorunlar. güzel diyorsanız ben de dalayım tekrar ona.

Mesaj tarihi:

yani o jack ryan moduna girince bence iyi ama dolu dolu story için değil, open world gezip operatör rp'si için. o havaya girince açıp geziyordum 1-2 gün.

• Yeni Oluştur...