artovkaos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Merhabalar Senler önce CINE 5'de bir film izlemiştim, gerilim filmiydi,tek kelimeli bir filmdi, kel bir adam vardı, genelliklşe metroda seyahat ediyordu, Londra ya da New York'da geçiyordu, sanrılar görüyordu, THE MACHINIST filmine çok benziyordu, galiba komşusuyla ilgili de problei vardı, çok varoş bir yerde yaşıyordu, filmi bilen, hatırlayan varsa yazabilir. Şimdiden çok Tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 pi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 3 alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Badumtıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 (düzenlendi) Hastanenin morgunda 2 sevgili bir cesedin üzerinde sex yapıyor derken elektrikler kesiliyor ve üzerinde eğlendikleri ceset herkesi öldürmeye başlıyor. Fragmandan aklımda kalanlar ama filmin adını bir türlü bulamadım, bilen birisi yazasa çok sevinirim. Şubat 13, 2020 Lord_Argos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 On 07.01.2020 at 22:41, k1nJo dedi ki: 3 alabilirsin. OH MY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Selamlar, Bir film vardır. İnsanlar evin duvarları arasındaki boşluklarda yaşıyorlardı. Evin odalarında dolaşmayı bile dışarı çıkmak sayıyorladı ki evin gerçekten dışına çıktıkları sahne filan güzeldi. Nedense aklıma eski şimdi ne idi bu film bilen izleyen var mı? Shit tier korku filmi olabilir 90'larda gece 4'te Kanal 6'da yayınlanan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 ben de hatırlıyorum öyle bişey duvar içinde zombi gibi insanlar vardı ya da hapis miydiler orada bilemedim eve rotweilerlarla giriyolardı köpekler duvardan hissediyordu. baska filmlerden karıştırmış olabilirim hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 supernaturalde vardı öyle bi bölüm. bölümün villianları duvarların içinde gezinen esasında supernatural olmayan insanlardı. bu kadar hatırlayabildim 10 sene fln olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 (düzenlendi) yanlis yere postlamisim. Şubat 17, 2020 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 On 15.02.2020 at 19:49, Fistan dedi ki: ben de hatırlıyorum öyle bişey duvar içinde zombi gibi insanlar vardı ya da hapis miydiler orada bilemedim eve rotweilerlarla giriyolardı köpekler duvardan hissediyordu. baska filmlerden karıştırmış olabilirim hatırlayamadım On 16.02.2020 at 01:13, Black-ice dedi ki: supernaturalde vardı öyle bi bölüm. bölümün villianları duvarların içinde gezinen esasında supernatural olmayan insanlardı. bu kadar hatırlayabildim 10 sene fln olmuştur. Supernatural'de olma şansı yok 90'lar filmi gibiydi. Evet biraz zombi gibilerdi bu arada köpek mevzusunu hatırlayamadım. Finali çok hoşuma gitmişti sırf o kısmı izlemek istiyordum. Gerisi tıraş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 https://www.wikiwand.com/en/The_People_Under_the_Stairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 On 19.11.2019 at 21:05, bLackcha0s dedi ki: bi film vardı! filmi izlemedim gerçi ama sadece tek sahneyi youtube'dan izlemiştim. Fatih Akın filmi olduğunu düşünüyorum hatta Numan Acar oynuyor olabilir. in the fade değil. bir ahır gibi yer. Türk mafyası geliyor. bıçak çekip adamla karşılıklı birbirlerine bıçak sallıyorlar. o sırada da türkü söylüyor fısıldıyarak. Sonra dağılıyorlar. Numan Acar'a çok benzettim de değil sanırım Fatih Akın filmlerinde çok sık oynayan biriydi. bunu hayyyylaa bulamadınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 yanlış hatırlıyosun çünkü, yarım ağız izlemişsin filmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Sanırım Avrupa yapımı bir filmdi. 90'ların başında çok küçükken izlemiştim. Bir tane deli profesör olsa gerek genç bir karı kocayı kırsaldaki bir evde esir tutup kapıdan yemek falan sokuyordu. Dışarı çıkamıyorlardı sonra aklımda kaldığı kadarıyla profesör tuzağa düşüp evde hapis kalıyordu. TRT'de izlemiştim. Var mıdır hatırlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 On 19.02.2020 at 03:03, goldbären dedi ki: yanlış hatırlıyosun çünkü, yarım ağız izlemişsin filmi... izlemedim ya sadece o kısmına facebook'ta videosuna denk geldim ama filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 e o facebook videosunu bi izleyebilsek keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 en sonunda çukur dizisinden sahne falan çıkacak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 On 09.01.2016 at 12:10, Mal dedi ki: garip ve sıkıcı bi film vardı. bir amerikan ailesi, adamı eşi terkediyor çocuğunuda alıp. adam kabullenemiyordu heralde. film bi sanki terketmemiş gibi birde terketmiş gibi devam ediyordu. bi sahnede adamın kafasından ateş çıkıyordu sanırım. ev yanıyordu birde bazı sahnelerde galiba. böyle garip zaman atlamaları olan, adamın iç sesinden gibi depresif sayko bi filmdi. ismide garipti içinde amerikadaki bi yerleşim yerinin adı olabilir. yanlış hatırlamıyorsam şu posttaki görseller bu filmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 escobar bu birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Ha o zaman yanlış hatırlıyorum neyse uplamış oldum 4 senelik soruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 senin film manchester by the sea olabilir dicem ama zaten yazdigin tarihte ynei cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 yok değil, yapım tarz olarak indie festival filmi gibi bişeydi. adamın kafasından ateş çıkması en önemli keyword. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 bir dizi vardı, ortaçağ ingilteresi galiba. bir eleman bir kaleye giriyordu işkencecibaşı olarak. ailesimi ne öldürülmüştü vs garip olaylar, neydi bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 the bastard executioner olabilir https://www.imdb.com/title/tt4218618/?ref_=nm_flmg_wr_3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar