Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft: Forever

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 27.09.2026 22:40 tarihinde dedi ki:

Şunları gördükçe horde olasım geliyor. 

Valla ben dayanamadım Allianceye 2 günde baydım ve yine Horde oynayacam sanırım.

Mesaj tarihi:

ben bayağıdır horde oynuyorum diye ally deneyim dedim hiç çekici gelmedi ya. insan, kısa insan, daha kısa insan, uzun insan, mavi uzun insan yerine hamam böceği hordela devam.

Mesaj tarihi:

alliance torpilli değil abi, durotar bok gibi

mulgore, tirisfal glades falan gayet güzel aslında

en son tbc anniversary'de bi troll shaman kastım ruhumu teslim edecektim durotar'dan çıkana kadar

Mesaj tarihi:
Saeros, 28.09.2026 23:05 tarihinde dedi ki:

en son tbc anniversary'de bi troll shaman kastım ruhumu teslim edecektim durotar'dan çıkana kadar

Durotarımıza laf söyleyenin alnını karışlarım!!!1 Bütün Azeroth kurban benim yurduma!

• Like 1
Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 27.09.2026 22:40 tarihinde dedi ki:

Şunları gördükçe horde olasım geliyor. 

Abi releasede Ediylen Büdü gibi 2 kişi kalacaz sanırım😞 burda herkes Ally isteyip duruyor ama ben dayanamıyorum Ally ortamına da karakterlerine de lol

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

orta asyadan anadoluya oradan balkanlara avrupaya kadar dayanan türkler misali ork ağabeyler de çorak topraklardan geçip azerothu titretmiş be... o sırada birbirine girmiş insan krallıkları... ulan şehir duvarlarını yaptırdığı edvin van cleef ağabeyin parasına bile çöken bir ırk bu insanlar... üstüne adamı hain ilan etti oligark storwind soyluları...

• Tesekkurler 2
Mesaj tarihi:
Saeros, 28.09.2026 23:05 tarihinde dedi ki:

sen şimdi bir TÜRK olarak bozkır hayatına "bok gibi" mi diyorsun?

ekibi topladık raid'e geliyoruz!

fe176cb7c09824367ea09469edb6234e.jpg

• Like 1
Mesaj tarihi:

Aslında içerik ve loot olarak dikey değil, yatay büyüyecek dedikleri bir oyunda lootları RNG yapsalar iyi olurmuş be, Diablo gibi. Intli 2h sword, str kasmış mage ahahah. 

• Yeni Oluştur...