Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

🏆Galatasaray 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦁

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Yonetime yazar bu sene de elbette hoca gider her zaman futbolda. 

Dunyadaki en zor seylerden biri basarili giderken nelerin daha iyiye gitmeyecegini gormekte. Bu da gerektigi zaman kagit ustunde basarili olan oyuncunun yerine yenileme yapma zorunlulugu gerektiriyor. Taraftar bunu anlamaz, bunun icin rasyonel olmak lazim da, turk futbol yoneticiliginde bu imkansiz tabi. Apo nun Torreira nin vs onune adam almak gerekirken biz yedege bakiyoruz ha onu da almadik o ayri.

Su an takim zaten hazir degil, organize degil, devre arasina kalmaz kopar gider. Pil bitmis.

Sotto tarafından düzenlendi

Takim tahminimden bile kotuymus ya sfds. Ilk 10 haftada havlu atariz lig bu sene baya zorlu olacak. O kadar garip bir takim ve eksikleri var ki yazsak paragraflar doseriz, useniyorum da. Bir de su futbol konusunda herkes yanilir normaldir Ferguson bile cok yanildi da bile bile lades en sevmedigim is. Goz gore gore ortada kabak gibi sorunlar dururken kadromuz cok iyi filan laflarini anlamak mumkun degil. 

Takimlarin kotu donemleri olur da ben bu yonetimi cozemiyorum. Sacma sapan aciklamalar Kavukcu cikmis diyor ki Transferin Sampiyonlar Ligi 2 Eylul filan. Bunlar hakikatan sacmalik. Bunlari dusunebiliyor olmak sacmalik. 

Bugun gordum Fenerbahce Sarr'i alirsa lig o an biter. Leao meao hikaye muthis bir herif. Hic izlemeye bile gerek yok simdiden yazin. 

Para odemelerinde sikinti var dendi, olabilir belli gecikmeler belki de haberlerin yapilis bicimi sacmaydi. Oyuncularin hesabi bloke oldu filan. Ne alaka yani.

UCL girisiyle filan bir sekil halledilir de dedigim gibi GS ve FB payrollarini nasil donduruyor bilmiyorum, hadi gs nin gelirleri de fazla FB ucuyor su an. 

Bir plan dahilinde kadro yapilanmasina benim itirazim olmaz da o yonetim bu yonetim degil. Futbol profesyoneller tarafindan sirket gibi yonetilmedigi surece bunlarin yasanacagini bes yuz defa konusmustuk. Her seferinde zengin birinin para koymasini bekleyip anlik basarilarla bir yere kadar ilerlersin. 

Ha diyeceksin ki bunlar “trophy asset” adamin milyar dolari var kisa omurde 100 kagit atmis cok mu, zaten oyle gidiyor biraz. O olcude de de 3-4 senede bir FB GS BJK kisa sureli basarilar yakalar sonra sifira doner.

Osimhen zaten bu lige fazlaydi ama parayi degerlendirmek istesen no name Lokomotif Moskovali cocuga bile 30 kagit istiyorlar artik ne olacagi belli olmayan kumar. Yani piyasa tamamen garip bir yere evrildi, acayip ozel sermaye parasi girdi isin icine, ve futbol NBA gibi degil tabii ki. Her ulkenin kendi gelirleri dinamikleri var haliyle oyuncular zenginlesiyor ama klupler degil. Zaten garip bicimde en degerli spor kluplerine bakinca Avrupa daki futbol takimlari daha alt siralarda yer aliyor.

su futbol ekonomisi cidden surdurebilir bir durum degil. 

Bu sene eglence GS olucak gibi. 10. Haftaya havlu atmazsa alintilayin bunu. Osi kacar sezon ortasi veya sonu.

jellert lesley nhaga filan hep ayni menajerlik sirketindenmis. Gene birileri cevirdi bisiler kimi cenk ergun diyor kimi baskasi. Su futbol kadar seffafliktan uzak baska bisi yok. Karteller bile daha seffaf yonetiliyordur eminim. 

Su lesley neye gore alindi kim aldi inanilir gibi degil. Onyedika 10 milyona gitti ya. Hadi sen 20 ver. Tonlarca adam var.

Mesaj tarihi:

Osi yine birine saldırmış hem de ısrarla, yine kırmızı yok, yine türk hakem tabi lol ya. Okan efendi hazırlık maçında bile yine hakeme itiraz, protesto vs kırmızı görmüş. 

olm şu adamın agresif tavırlarını ne olur savunmayın ya, ne zamandan beri boğazına yapışmak vs sarı ile atlatılıyor. Ligde de yaptı kaç kere, hala da aynı. Hazırlık maçında kırmızı verse ne olur vermese ne olur hakemlerde hala neyin korkusu bu bir anlasam.

Penaltıyı görmedim de hem okanın hem osi nin tavırlarını haklı çıkar mıyor ki ne kadar saçma olursa olsun.

Şu da okanın atılması, yine klasik 4. hakemin mikrofonu yanında çığırtıyor lol 😛 

Darksun tarafından düzenlendi

Okan bilerek yapti muhtemelen o da gergin ve stresli muhtemelen de sinirli yonetime. Atmis zaten. 

Osi de gereksiz sinirli savunmuyorum da atabilecegin en rahat mac su mac o mantikla. Atilir yani illa boyle giderse zaten. Bir anda parliyor ama en azindan sonradan gidip konusuyor genelde arkasindan kufretmiyor. Daha once yazdim zaten gereksiz el kol yaptigini hep malesef. Surda herhangi bir sey yok gibi adam bakmiyor bile. Gereksiz.

Acikcasi GS liler olarak zaten durum vahim takimda bence sizde bir kac haftaya azaltirsiniz hakem mevzusunu yaristan erkenden koparsak gor bak. Hele bir FB ile BJK kapissin gorelim bakalim nasil yon degistiriyor korunuyor muhabbeti. Su an GS'lilerin pek umurunda degil gidisata gore takim. 

Var bi huzursuzluk para ya da baska birsey. Her transfer donemi zaten izdirap cekiyorduk top noktasi oldu. Rakiplerin de guclendiginin herkes farkinda. GS den oyuncular daha cok atilir boyle gerginlikle. Gidisat o yonde. Ben bile asiri sogudum su son 2-3 ay. Zaten gazi bitmisti takimin ama sonra yoneten insanlara bakiyorsun meh diyip gecmek lazim. 

GS Youtube kanallari ortalamasi gercekten kaliteli, yayinlari izliyorum hep akli basinda gencler (eski tip medyayi saymazsan). Herkes farkinda yani. Osimhen'in gereksiz davranislarinin da farkinda, Okan'in yaptiklarinin da. Kazaninca cok goze batmaz da kaybetmeye baslayinca gorecegiz. 

Tek bir avantaj var bizde bahane olmaz. Yok yapiymis yok hukumet istemiyormus gibi bos bos seyleri dinlemez GS, taraftari da uyutamaz. Kapi onune koyariz bakalim. Res atacagiz gibi sene sonu. 

Mesaj tarihi:

Taraftar mi yonetiyor klubu ne alaka. 20 senede kac baskan degismis bir bak istersen. Stada sandik koyulup oy verilmiyor taraftardan bize ne. Milyonlarca rastgele insandan olusan bir topluluk.

Mesaj tarihi:

yapıyla gs taraftarını uyutamaz yazmışsın, nasıl ne alaka? taraftarın ortalaması bu işte. yapı'nın mucidi de eski yöneticiniz yeni tahliye oldu. gs ligte puan farkı açana kadar fener maçlarının devre arasında bile resmi hesaptan fener kollanıyor algısı yapıyor. yani yönetici olarak da taraftar olarak da bir fark yok ortada. uyduruk elitizm ilizyonuna inanabilirsiniz tabi kimse karışamaz.

bizde atanan başkan yok doğru, iyisiyle kötüsüyle kendimiz seçiyoruz.

• Like 1

Klubun dinamiklerinden bir habersin o yuzden tartismanin bir anlami yok. Sen kendi klubunle ilgilen. 

dedigim gibi sadece 20 senede degisen baskan sayilarina ve gelen kupa sayisina bakarak bir oranti kurabilirsin.

Turkiye Cumhuriyeti baskanini da kendimiz seciyoruz halimiz ortada. Tabana yayilan demokrasinin muthis bir sistem olmadigini bircok ulkede gorebiliyoruz zaten.

GS taraftari bu ulkede 20-30 milyon vardir. Oturup kimin twitter da ne dediginin bir onemi yok. Secimler nasil yapiliyor, kongrelerde kimler ne elestiriler yapiyor basarisiz bir baskan ne kadar kalabiliyor onlara bakacaksin.

• Yeni Oluştur...