Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦅

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

salah ligi falan kıramaz geçen yıl baya kötüydü milli maçlarda da baya kötüydü klasik arap işte artık son vurgun yapma peşinde alanında elinde patlar. hiç bir türk takımı almamalı 

Mesaj tarihi:

Abi adam 1+1 yıllık kontrat istemiş. Bu sizin ligi kırıp araba öyle gideceğim demek bence. İnşallah gelir. GS şampiyonluk bırakınca otomatik olarak fenere düşmesin şampiyonluk. İkili değil minimum üçlü yarış özledim ben. 

Mesaj tarihi:

Salah her türlü iş yapar tabii ki 

Şampiyon arsenal'in Saka'sı xg beklentisi 7.5 
salah 8.10 

Yalnız kötü oldu

Şimdi bu transferi yapamazsan büyük fail bir de üstüne fener veya gs alırsa sezona inanılmaz düşük başlarız.

alsak da başka dert dominasyon isteyen adam trossard orkun salah nasıl sağlarız bu kimyayı bu da çok zor.

gelsin mi gelsin tabii Tr liginin en büyük transferi olur.

Mesaj tarihi:

geçen gün söylenen 10-12m yıllık maliyet son 2-3 günde 20-21m euro'ya çıkmış menajerler vs. eliyle. Sen yıllık 21m vereceksen daha planlı programlı, uzun vadede daha çok işine yarayacak adam alırsın. Salah ilk bahsedilen rakamlarda gelsin isterim ayrı; tr böyle topçu görmedi.

Mesaj tarihi:

Menajer benim payım %35ten aşşağa olmaaazzz demiş davarodaki kızın babası gibi, eee tek menajerde yoktur şimdi ondan şişiyor bu ücretler 20m civarına yıllık biter bence. ben olsam Fenere almam zira adamın pili bitti artık ama BJKya yıldız lazım alın geçin.

Mesaj tarihi:

ben olsam almam ya, gitsin arabistanda oynasın. anlaşıp haber yayarak hype yaptırıp daha fazla para istemek tam puştluk. eğer doğruysa direk görüşmeleri kesip ilgilenmiyoruz hadi yallah demek lazımdı.

Mesaj tarihi:
pattisliborek, 22.07.2026 20:48 tarihinde dedi ki:

salah değil de van dijk gelirse işte o zaman inanılmaz iş olur.

ne işi var onun TRde yahu, savunmacı adam gelmez daha onun zamanı var bence EPLde

Mesaj tarihi:

Salah Valahovic derken temmuz da bitti.

Elle tutulur 2 transfer Nübel ve Trossard
diğer transferler rotasyona yarar. Rotasyon delisi TD için hala bomboş bir kadro.

Midtjylland maçını niye önemsedik anlamıyorum eleyebileceğimizi düşünmüyorum 

• Yeni Oluştur...