Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦅

Öne çıkan mesajlar

• Konu başlığı Darksun tarafından Beşiktaş 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦅 olarak değiştirildi
Mesaj tarihi:

ya ben beşiktaşta futbolcu inene kadar inanmıyorum. Tadic ciddi travma oldu bende en son beşiktaş ile ok gece 2'de uyandım fenerbahçe atkısı ile inmiş tr'ye. Bizim yönetimler hep aynı ufak tefek pazarlıklar peşindeyken süre geçiyor.

umarım böyle olmaz. Tabii futbolcu tarafından da bakmak lazım şu toksik lige gelmek için kafayı yemiş olmak lazım ama istanbul'da dream life yaşıyorlar.

Trossard'a çıkmaza girdi gibi hissediyorum adam elenmiyor da 😄 Gençler bilmez Slovakyada Zahoviç vardı. Transfer sezonu beşiktaşa çok yazdılar çizdiler çıkış yapan futbolcuydu bir türlü anlaşamadılar sonra adam euro 2000'de şov yapmıştı. Bunu da hiç unutamam 😄 

şu ana kadar transferler güzel rotasyon önemli kaç sezondur yedek kulübesi boş olduğundan da yarışamıyoruz.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

valla atalım ya gruplara falan kalırsak her avrupa (8) maçı sonrası deplasmana gidicez

gs 7 de 1

fb 6 da 2 gidecek deplasmana

Llama tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Hücum hattı fena değil de dut gibi silkeleniyor takım, 2 atıyorsa 3 yiyoruz.

Lig de, Avrupa da kevgire çevirirler bizi bu futbolla. Defansı toparlaması lazım zira Rıdvan la Emirhan la olmaz

• Yeni Oluştur...