Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2026 - 2027 Sezonu Genel Tartışma 🦅

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Orta saha merkez 3 lü özellikle Orkun topla buluşması gerekli. Birazcık ayağa oynasak gol bulabiliriz, rakip fizik olarak çok üstün. 

Salih iyi oynuyor ama Orkun ve Olaitan dan destek alamıyor kopuyor. Solda Rıdvan berbat yetemiyor bitik durumda, Midty sağdan hiç gelmedi, Murillo bu maç bindiremiyor ama sağdan da inemiyor rakip. 

Özellikle soldan ve ya merkezden iniyorlar, bir şekilde merkezi guclendirmeli TD, yoksa golü bulup fazla sürmeden öne de geçerler. Hamle bekliyorum inşallah

Mesaj tarihi:

Nubel müthiş kaleci ya, BJK kendi muslera sını buldu resmen, arada bir sıçışları olur ama bjk yıllarca ersin-mert kovalarına sabretti neurer gibi gelecektir gözlerine

Mesaj tarihi:
Esnaf, 30.07.2026 21:09 tarihinde dedi ki:

Nubel müthiş kaleci ya, BJK kendi muslera sını buldu resmen, arada bir sıçışları olur ama bjk yıllarca ersin-mert kovalarına sabretti neurer gibi gelecektir gözlerine

abi ben demiştim, FMden biliyom iyi adam diye🤣

Mesaj tarihi:

bence zar zor geçtik rakibin 2 direği var iy çok pozisyon verdik, çok top kaybı yaptık, isabetsiz pas oranı çok yüksekti. 

Rakip iyi analiz edilmiş çok faul yaptığı için 2 maçta da kırmızı göstermek de bir taktik. Italiano güzel iş çıkardı. Elenseydik yönetime yazardı. 

Avrupa kupalarına gitmeye çalışıyoruz ki uefa'dan elenirsek bu kadrolarla konferans elemelerinde hiç şansımız yok daha güçlü takımlar var. Sağ kanat hala cerny rashica. Cerny inanılmaz kötüydü, oliatan harika tam sığır pres futbolcusu ancak bitiricilik yok.

salih savunmada iyi ancak takımı ileriye taşımada işlevsiz. İyi bir stoper de şart oğlu şart. Stoper, sağ kanat ve forvet acill!

bunun dışında da sergen beyfendi gibi 3 transfer dönemi istemedi, elde çok farklı bir kadro yok. Demek ki oynanıyormuş. 

Mesaj tarihi:

adam bir tapuyu almamış, herif de şaşırmıştır ne istesek tamam diyorlar diye.

Son saniye hepinizi kandırdık arabistanı zorlamak için 2 takımı kullandık şimdi 30-40 a gidiyoruz demezlerse imzalar.

İlk anlaşma yapıldığı durumda 10+2 ye imza parasız vs olsaydı iyi derdim tabi de şu rakamlara çok uçuk be. 

Devlet + sponsor vs diye de yazıp çiziyorlar, malum oradan da halletmişlerdir bir şeyleri. 

Biz bizim takım gariban resmen lol. 

Mesaj tarihi:

Bir nevi Arabistan'a gitti sayılır. Adamın Trabzon ekonomisine katkısı milyar doları bulur zaten Araplar deli oluyor oralara. Togg ve THY de sponsor oldu diyorlar. Belki reklamlarda falan oynatirlar oradan çıkarır onlar da parasını. Trabzon kendi bütçesiyle asla yapamaz bu transferi. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Salah oyle boyle dusmedi gecen seneden beri neden BJK istedi cozememistim zaten hic onder ozenlik degildi. Besiktaslilarin sevinmesi lazim. 

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

birde yine mal gibi muçinin satışında hem süreyi uzattı başkan hem 8-9 takside mi ne böldü alt tarafı 8.5 luk transfer için. Sırf iyi niyet falan ayağına, al sana iyi niyet 🙂 . Adalı çok başarısız ya, bu sene seçim var zaten yollarız gider yeter bu kadar hevesini almıştır.

Mesaj tarihi:

salah eskisine göre kötü de türkiye ligi için yeterli bence. iş yapar. ama son sözleşmesi olan adama 20m ler çok. 2 tane son sözleşmesi olmayacak 10m lik maaşlı iyi adam alırsın. sonra satıştan da bir şeyler gelebilir daha mantıklı. ya da osimhen gibi genç adama 20 verirsin yine satarken para getirir.

Mesaj tarihi:
Darksun, 05.08.2026 00:36 tarihinde dedi ki:

TS ye birileri aldırdı bence, kendileri pek bir şey vermeyecek. KAP a açıklama falan gelir bu kadar ödeyeceğiz diye, sponsor tarafı bilinmez.

eğer söylentiler doğruysa oynayacağı reklamlardan vs. anlayabiliriz gibi.

• Yeni Oluştur...